siz siz olun!!

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Merhaba arkadaşlar sizlerle geçen pazar yaşadığımız acıyı paylaşmak istiyorum , yakın bir akrabamızı kaybettik malesef..35 yaşındaydı bir kızı vardı canan ablamın,eşi ile kızları daha 1 aylıkken ayrıldılar birdaha adamı gören duyan olmadı öldümü sağ m bilen yok,,canan ablam grip oluyor doğal olarak hastaneye büyük bir hastaneye gidiyor ,kan alıyorlar vs sonra doktor canan ablaya kortizonlu bir iğne yapılmasını söylüyor canan abla doktora astımı olduğunu ve kortizona alerjisi olabileceğini söylüyor( bu konuşmalar esnasında yalnız değiller personelden 1 kişi daha ve bir akrabamız daha o oda da) doktor ise ben günde 500 kişiye bu iğneyi veriyorum diyip yaptırtıyor, ve 3 dakika sonra boğazında yanma oluyor bunu belirtiyor canan abla ,birşey olmaz su iç geçer diyorlar ve eve yolluyorlar 1 saat sonra acile kaldırılıyor 3 gün yoğun bakımda yatıyor ,2 kere kalbi duruyor ve sonunda hayata gözlerini yumuyor..:2:tabii ki dava açıldı vs.. ama siz siz olun alerjen olabilecek ilaçları doktor bişi olmaz dese bile almayın önce test yaptırılmasını isteyin,ciğerimiz yanıyor amacım doktorları kötülemek değil hepimiz bilinçlenelim doktordan iyi bilecek değilim ya demeyelim ..

çok üzüldüm, başınız sağolsun...

her doktor doktor değil ki

Başınız sağolsun. Ayrıca bazı doktorlar işlerini hakkını vererek yapmıyor gerçekten.

Başınız sağolsun çok üzücü bir durum gerçekten
Aynı durumdan dolayı bir iğne yüzünden benim de halam vefat etti
O iğne yapıldıktan 1 saat sonra yere yığılıp kalmışti
Allah kimseye yasatmasin bu acıyı

Başınız sağolsun ben yıllarca koruyucu penisilin tedavisi gördüm penisilin anaflaktik şok açısından çok tehlikeli 20 günde bir depo penisilin vuruluyordum doktor hiçbirşey söylemese bile yarım saat acil önünde bekleyip öyle eve döndüm ve gerçekten çoğu iğneyi olduktan sonra gözlem altında tutmadı ben hep kendim bekledim

Yalnız kortizonlu iğne anaflaktik şoka yol açarmı o sanırım penisilin türevi bi iğnedir çünkü kortizon alerji tedavisinde kullanılıyor

Başınız sağ olsun. doktorun ihmali hayret verici. insan hayatı söz konusuyken hergün yaptığım şey diye bir durum olmamalı.

Gecmiş olsun cnm. Ne denirki böyle bir durumda

Maalesef doktorların adını lekeleyen kendini bilmez, ne oldum delileride var sağlık sektöründe.

astımın tedavisi kortizoldur yanlız böyle birsey olabılır olmaz demiyorum ama ilaçların ısmini yanlıs anlamıssınız sanırım üstelik kortizol zaten vucudumuzda olan bir hormondur allerji ihtimali olmaz diye düsünüyorum

Öncelikle başınız sağolsun,mekanı cennet olsun ama yanlışım varsa düzeltin astım hastalarının kullandığı ilaçlarda kortizon var diye biliyorum acaba vuruldugu igne yada ilacın içerigi farklı bir maddeden oluşmasın.

Aynı şey daha yeni başıma geldi. Dış çektirdim doktor ilaç yazarken alerjik astimim var dedim. Ben herkese veriyorum bu ilacı dedi. Aldım kullandım, 3 gün sonra yemin ederim hayatımın en zor 1.5 ayını geçirdim. Her tarafım kasiniyordu inanin nefes alamadım. Lütfen burayı okuyanlar varsa astim olmanız gerekmez alerjik bir bünyesi varsa lutfenn kortizona bilhassa iğnesine penisiline dikkat edin. Allah düşmanın başına vermesin. Konuyu açan arkadaşı da tebrik ederim burda 1 kişi bunu duyup yakınlarına söylese birinin hayatı kurtulur belki.

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ALLAH RAZI OLSUN Arkadaşlar sağolun, evet bende bilinçlenelim diye paylaştım kortizonlu bir iğne olduğunu ve ablanında ona alerjisi olduğunu biliyorum bir kaç arkadaş acaba başka birşey mi demiş ama değil,tutulan tutanakta da adı yazıyordu ama o kafayla şuan hatırlayamıyorum,,, amaç zaten kimseyi kötülemek değil ama başımıza gelmez dememek lazım biz acı şekilde öğrendik ki o daha iyi bilir demek yanlış

Başınız sagolsun Allah rahmet eylesin..Benimde alerjim var bir çok şeye ve bazı ilaçlara gerçekten ısrarcı oluyor calısanlar bişey olmaz diye ben en son zar zor atlattım ama işte ecel gelmiş Rabbim geride kalanlara dayanma gücü versin..

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok üzüldüm, başınız sağolsun...

her doktor doktor değil ki
Allah razı olsun :2:

Başınız sağolsun. Ayrıca bazı doktorlar işlerini hakkını vererek yapmıyor gerçekten.
allah razı olsun ,

sizin de başınız sağolsun çok üzücü gerçekten

Başınız sağ olsun,Allah gani gani rahmet eylesin.
Allah razı olsun

bilemiyorum canım ailenin söylediği ve tutulan tutanakta yazılan bu , şok mu onu da bilmiyorum hastanede çekilen 1,2 fotoğrafını koymuşlar sayfasına mos mor ve kabarmış elleri falan neticede alerjim olabilir denilen birşeyi birşey olmaz diyerek kullanmak mantıklı değil,ecel tabi ama keşke canan abla diretseydi, keşke doktor başından savmasaydı.. dedim ya belki başkalarının yaşamasına mani olurum düşüncesiyle paylaştım

Başınız sağ olsun. doktorun ihmali hayret verici. insan hayatı söz konusuyken hergün yaptığım şey diye bir durum olmamalı.
Allah razı olsun evet olmamalı katılıyorum,ve bizlerde diretmeyi öğrenmeliyiz, hayır kardeşim alerjen testi istiyorum diyebilseydi belki de..

Gecmiş olsun cnm. Ne denirki böyle bir durumda

Maalesef doktorların adını lekeleyen kendini bilmez, ne oldum delileride var sağlık sektöründe.
Adaletten ne sonuç gelecek bakalım

Basiniz sagolsun gerçekten uzucu hir durum Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun

bilmiyorum ki bize ailesinin söylediği yaşanan bu avukatın tutturduğu tutanakta yazanda olayın böyle olduğu,Allah razı olsun

çok üzüldüm gerçekten başını sağolsun yavrucağa yazık
allah razı olsun aynen öyle oldu kuzum benim mezarlığa kadar olayın farkında değildi

Allah razı olsun,size de çok geçmiş olsun evet bende bu sebeble paylaştım

Başınız sağolsun allah rahmet eylesin Allah razı olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin ,Allah razı olsun ,size de geçmiş olsun

Çok üzücü bi olay, başınız sağ olsun doktor doktor değilmiş ki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kortizon alerjik değildir,aksine alerjik reaksiyonları önlemek için verilir.yakınınız anaflaktik şok dediğimiz ilaca bağlı aşırı alerjik reaksiyon sonucu ani olarak ölmüş görünüyor lakin bu reaksiyonun tedavisi zaten adrenalin ve kortizondur.yakınınıza ilk etapta yapılan ilaç büyük ihtimal grip nedeniyle ağrı kesici tarzı bir ilaçtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…