Yemin ederim ben de oyle yapiyorum he he bakariz deyip gecistiriyorum. Ama bu sonuncusu artik canimi cok sikti. Esimin babasi esimi sikistiriyor her firsatta bana laf sokuyor. Esimin sinavlari var. Baba sinavlarim var daha zamani var dedi. Sen mi doguracaksin cocugu diye esimle dalga gecti. Benim aklim yetmiyor bu aileyi anlamaya.bu sabah benzer bısey yasadım aynı konuda esımın dayısının karısı guya laf soktu bana hıc takmadım sende oyle yap bu tur densızler cok etrafta
Valla hic sirin olmadi. Cocuga yenge cocuk dogur diye video cektirmeleri sirinlikten ziyade sapiklik benim gozumde. Cocuk her evli cifte sorsun cocuk ne zaman diye. Cocuga ne benim hamile kalmamdan dogum yapmamdan. Gorumceye ne kv ye ne. Bu ilk de degil. Her firsatta bizi darlamalarindan biktik. Bizim aklimiz yok mu.boşuna dolduruşa getiriyo burdaki kadınlar sizi. saçma öylesine bir şakamsı. Gerek yok sinirlenmeye bile. Sevimli dursun diye çocuğu da katmışlar. Belli o samimiyeti bulmuşlar. Durup dururken gerilmeyin.
O cevapla gecistiriyordum eskiden artik fayda etmiyor. Hayiri cevap olarak kabul etmiyorlar. Israr da israr. Artik yapilmali olmali... Keske samimiyeti bulmasalardi bende de azicik saygi gosterselerdi. Ben cok sessiz kaldim onlara karsi. Yumusak basli gordukce uzerime geldiler. Simdi simdi daha soguk davraniyorum. Bu davranislari kendilerinden uzaklastiriyor beni sadece.Her konuda haklisiniz. Yatak odasi muhabbetinin konusulmasindan nefret ederim. E bi cocuk yaoarsiniz laflarindan falanda. Ama gercekten onlar o samimiyeti gormusler diye dusunuyorum bende. Bunu genelde erkek cocuga daha cok yapiyorlar. Zaten surekli soykuyorlarsa sizde bikmadan usanmadan suan dusunmuyoruz diyin.
Kalabalik bir istek gurubu oldugu icin biri soylemese digeri soyluyor. E bunun icinde iliskinizi koparamayacaginiza gore sizde her soylediklerinde net ve biraz soguk bir sekilde bu konuya cevap vericejsiniz mecburen.O cevapla gecistiriyordum eskiden artik fayda etmiyor. Hayiri cevap olarak kabul etmiyorlar. Israr da israr. Artik yapilmali olmali... Keske samimiyeti bulmasalardi bende de azicik saygi gosterselerdi. Ben cok sessiz kaldim onlara karsi. Yumusak basli gordukce uzerime geldiler. Simdi simdi daha soguk davraniyorum. Bu davranislari kendilerinden uzaklastiriyor beni sadece.
Yemin ederim ben de oyle yapiyorum he he bakariz deyip gecistiriyorum. Ama bu sonuncusu artik canimi cok sikti. Esimin babasi esimi sikistiriyor her firsatta bana laf sokuyor. Esimin sinavlari var. Baba sinavlarim var daha zamani var dedi. Sen mi doguracaksin cocugu diye esimle dalga gecti. Benim aklim yetmiyor bu aileyi anlamaya.
Simdi isteyenler cocuk olunca da ayda 1 sana yararli sekilde bakmaya gelirse gelirResmen duygularima tercuman olmussunuz. Cok tesekkur ederim. Surekli surekli laf sokmalar imalar bitmedi. Bu da son showlariydi. Gercekten biktirdilar. Kayinbabadan tutun da enisteye kadar agizlarinda bizim daha ortada bile olmayan cocugun muhabbeti donuyor her firsatta. Hayir merak ediyorum tut ki yaptik cocuk ne olacak yani. Anlayamiyorum hic mi isi gucu yok bu imsanlarin. Onlar israr ediyor diye tamam hadi bugun yapalim mi diyecegiz.
Henuz denemdigimiz icin cocugumuz oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Kendimi hazir hossettigimde olur insallah. Ama onlar istiyor diye cocuk mu dogurulur Allah askina. Aaa gorumcem yegen hasretiyle yaniyormus ben bi kosu cocuk mu doguruyum diyecegim. Yada aman biktirdilar doguruyum da sussussunlar mi diyecegim bu kadar basit mi bu is. Kendi kayinvalidesi gorumcesi israr etse tepkisi ne olurdu acaba. Video cekip gondermeler. Biz cevap vermeyince bir yenisini daha cekmeler. Ayip gercekten.
Hepsı cahıllıkten gercekten benımle esımın ustunede cok geldıler zamanında ben dusunmuyrum dedım dıye laf sokyyorlardı esıme herkesın ıcınde korunuyormusunuz dıye soranlar oldu( esımın ananesı ) en son dedımkı sız ıstıyosunuz dıye cocuk yaoamıycam esım tek maas calısıyor benım evımın ıcunı ben bıkırım onun sıkıntısını ben cekıcem sız karsıdan agucuk gugucuk deyıp gececeksınız bız sımdı gecınemıyoruz cocukla ac kalırız duvarlarımı yıyelım dedım bız yardım ederız dedıler sız artık bıze karısmayın kapımı kapattım mı hepınız dısarda kaluyosunuz artık bız ev ocak olduk kımsenın bıseyını ıstemem laflarınızla bunlatmayın yeter sız ıstedınız dıye dogurmucam dedım sımdı sustular bızım de olmuyor cocugumuz hıc bırıne bısey demedım karısmaya cok meraklı oluyorlar bılseler kusur kımde dıye sormaya baslıyacaklar halbukı sebebsız ınfertılıte yasıyoruz hersey nrmal cıkıyor ama cocuk yok bunu o kfadakı cahıllere anlatamam bu defada sakladıgımı dusunecekler sınırını koy bır defa konus okkalı konus ve yumusama tavızde verme o zaman kafan rahat eder bızım kv kp hıc agzını acmadılar ama esımun ananesı ve yengesı utanmasa yatak odamıza greceker tabı gereken knusmayı yapmasaydım
Bravo sana iyi yapmışsın.. klomen denedin mi ?
Evet benim korkularim endiselerim var. Bakabilecek miyim becerebilecek miyim hem kendime hem esime hem bebege yetisebilecek miyim. Benim yardim isteyebilecegim bir annem yok. Bunu anlamalarini beklemiyorum. Paylasmiyorum da zaten onlarla. Gorumcemin cocugu oksurse usutse kv kosa kosa gidiyor. Bize de gelir oyle bir durumda ama ben istemem. Anneyle kv bir olabilir mi. Kv kiziyla beni bir tutuyormu ki ben annemin yerine koyabiliyim. Ben yillardir cok uzun yillardir her isime kendim kosturuyorum. Cocuk sorumlulugunu da tek basima halledebilecegimi dusundugum zaman almak istiyorum. Gorumcem diyor ki sen yap cocugu annem bakar. Bakabilir belki olabilir ama ben neden baskasi baksin yetistirsin diye cocuk yapiyim. Ben yetistirmeyeceksem neden yani. Kv yi oyalamak icin cocuk mu yapilir. Boyle ustume geldiklerinde tamamen uzaklasiyorum bu meseleden. Hayatima karisacaklar ozelim kalmayacak diye endiseleniyorum.Simdi isteyenler cocuk olunca da ayda 1 sana yararli sekilde bakmaya gelirse gelir
Gormek demiyorum bakmak diyorum .. Sana yardimi dokunmak diyorum
Boyleleri genelde hayri olmadigi gibi bir de ustune seni deli ederler cocukla.
Cocuklu biri olarak onerim. Gercekten hazir olmasi cocuk isteyen kisilerin. Hatta erkekten cok kadinin hazir hissetmesi.
Cunku hayat tamamen cocuk endeksli oluyor sonrasinda
O cocuk yapcilar dabi sure sonra aaa bu kardes istiyor videolari atabilir
Bizde kimseye haber vermeden gidiyoruz doktoraHepsı cahıllıkten gercekten benımle esımın ustunede cok geldıler zamanında ben dusunmuyrum dedım dıye laf sokyyorlardı esıme herkesın ıcınde korunuyormusunuz dıye soranlar oldu( esımın ananesı ) en son dedımkı sız ıstıyosunuz dıye cocuk yaoamıycam esım tek maas calısıyor benım evımın ıcunı ben bıkırım onun sıkıntısını ben cekıcem sız karsıdan agucuk gugucuk deyıp gececeksınız bız sımdı gecınemıyoruz cocukla ac kalırız duvarlarımı yıyelım dedım bız yardım ederız dedıler sız artık bıze karısmayın kapımı kapattım mı hepınız dısarda kaluyosunuz artık bız ev ocak olduk kımsenın bıseyını ıstemem laflarınızla bunlatmayın yeter sız ıstedınız dıye dogurmucam dedım sımdı sustular bızım de olmuyor cocugumuz hıc bırıne bısey demedım karısmaya cok meraklı oluyorlar bılseler kusur kımde dıye sormaya baslıyacaklar halbukı sebebsız ınfertılıte yasıyoruz hersey nrmal cıkıyor ama cocuk yok bunu o kfadakı cahıllere anlatamam bu defada sakladıgımı dusunecekler sınırını koy bır defa konus okkalı konus ve yumusama tavızde verme o zaman kafan rahat eder bızım kv kp hıc agzını acmadılar ama esımun ananesı ve yengesı utanmasa yatak odamıza greceker tabı gereken knusmayı yapmasaydım
ah bacım ıkı asılamam var negatıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?