• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin ben ne yapiyim?

"Anneannene soyle biz cocuk yapmayi hic dusunmeyelim o zaman" seklinde bir mesaj iyi giderdi...

Vallahi yazacak birsey bulamadım.
Boyle insanlara sinir oluyorum.
Belki istiyorsunuz ve olmuyor(Allah korusun)karsisindakinin ne yasadigini bilmeden,psikolojisini bilmeden patavatsizca yapilan konusmalardan ve böyle insanlardan nefret ediyorum.

Merhabalar. Cok sinirliyim arkadaslar. Bir akil bir fikir verin. Biraz once esimin kiz kardesi oglunun videosunu cekmis esime gondermis. Kv gorumce ve cocuk ayni evdeler su anda. Arkadan kv ve gorumcemin sesi geliyor. Sunu de sunu de diye. Cocuk once diyor ki dayi annanemin yanina gelmesini istiyorsan cocuk yapin yoksa gondermem ben onu cok seviyorum. Izledik videoyu hicbirsey yazmadi esim. Sonra mesaj geldi. Bu video da saroo icin. Cocuk diyor ki abla annanemin yaniniza gelmesini istiyorsan hemen bir bebek dogur. Arkadan annesi annanesi soyluyor cocuk tekrar ediyor. Siz soyleyin ben ne yapiyim. Hicbirsey yazma dedim esime. Cevap vermedik.
Siz soyleyin bu taciz degil mi Allah askina.

boşuna dolduruşa getiriyo burdaki kadınlar sizi. saçma öylesine bir şakamsı. Gerek yok sinirlenmeye bile. Sevimli dursun diye çocuğu da katmışlar. Belli o samimiyeti bulmuşlar. Durup dururken gerilmeyin.

ya belki yaşım küçük belki çok derin düşünmeden yazıyorum ama kv de torun istiyo işte böyle dile getirmiş kendisi de.

Eğer bi kez daha bu konuyu açarlarsa, kalplerini kıracağınızı söyleyin.
Eğer bi daha konuyu açarlarsa, kalplerini kırın. :KK14:

Sinir bozcu evet çocuk istemiyor musunuz olmadı mı?

Henuz istemiyoruz. Arada bi istesem de bu israrlar yuzunden kaciyor istegim yemin ederim.

Haa iyi o zaman ben de öyle bir durumda mu bu terbiyesizliği yaptı dedim. Benimkiler de aynıydı her telefon açtıklarında çocuk yok mu diyolardı. Kaynanam görümceler hatta kayınlar enişteler... bir gün kaynanam aradı ki bi kadın varmış onun (DA )çocuğu olmuyomuş bilmem hangi ottAn topladım içsin diye sana da ayırdım. Dellendim, ben kısır değilim , çocuk düşünmüyorum dedim. Senin oğlunu çocuk yapacak kadar tanımıyorum dedim. Oysa çok seviyorum aşığım. Benim de o ara çocuğum olmuyodu denememizin beşinci ayında oldu çok şükür. Hipertiroidim vardı zaten moralim bozuluyordu tedavi oluyodum. bir de sürekli demelerinden bıktım . Çok etkili oldu daha aramadılar uzun süre beni. İyi küsmüş sanırım. Çocuğum olduğunda bile aramadılar düşün.. canıma minnet valla iyi yaptım. Kötülük yapmak istemiyorum ama bıktırmışlardı artık.

Son düzenleme:
boşuna dolduruşa getiriyo burdaki kadınlar sizi. saçma öylesine bir şakamsı. Gerek yok sinirlenmeye bile. Sevimli dursun diye çocuğu da katmışlar. Belli o samimiyeti bulmuşlar. Durup dururken gerilmeyin.
Doldurusa getirme durumu yok. Konu sahibi rahatsiz olmus fikir almak istemis herkes fikrini soylemis.
Saka gulmek icindir ama gorulgu gibi konu sahibi ve esi sinirlenmisler. !
Cocukla sevimli olcak seyler vardir olmayacak seyler vardir. O cocuk bebek yap vs bunlari soylememeli!
Samimiyet bulmadan ziyade de patavatsiz ve dusuncesizler.
Bu toplumda ailelerden komsulara dek bir sorun var ;baskalarinin "ozel"hayatina mudahale etme haklarinin olduklarini SANMAlari o da.
Belki hic cocuk istemeyecek illa cocuk icin mi evleniliyor. Belki henuz istemiyor ...
Ya da deniyor olmuyor.
Gereksiz luzumsuz ...

Doldurusa getirme durumu yok. Konu sahibi rahatsiz olmus fikir almak istemis herkes fikrini soylemis.
Saka gulmek icindir ama gorulgu gibi konu sahibi ve esi sinirlenmisler. !
Cocukla sevimli olcak seyler vardir olmayacak seyler vardir. O cocuk bebek yap vs bunlari soylememeli!
Samimiyet bulmadan ziyade de patavatsiz ve dusuncesizler.
Bu toplumda ailelerden komsulara dek bir sorun var ;baskalarinin "ozel"hayatina mudahale etme haklarinin olduklarini SANMAlari o da.
Belki hic cocuk istemeyecek illa cocuk icin mi evleniliyor. Belki henuz istemiyor ...
Ya da deniyor olmuyor.
Gereksiz luzumsuz ...
Resmen duygularima tercuman olmussunuz. Cok tesekkur ederim. Surekli surekli laf sokmalar imalar bitmedi. Bu da son showlariydi. Gercekten biktirdilar. Kayinbabadan tutun da enisteye kadar agizlarinda bizim daha ortada bile olmayan cocugun muhabbeti donuyor her firsatta. Hayir merak ediyorum tut ki yaptik cocuk ne olacak yani. Anlayamiyorum hic mi isi gucu yok bu imsanlarin. Onlar israr ediyor diye tamam hadi bugun yapalim mi diyecegiz.

Yoksa sen görümcesi misin?? :KK70:

Canım sen anlamıyor olabilirsin ama belki çok istiyor çocuğu olmasını ama olmuyor (Allah korusun) ve bu gibi durumlarda hassaslaşıyor insan..
Mesela benimde olmuyor görümcem sürekli arar yada beni her gördüğünde ben yeğen istiyorum diye bağırır sokağın ortasında...

Saygıda bi yere kadar onlar bizi düşünmüyorlarsa biz niye bu kadar saygı gösterelim ki herkes haddini bilmeli...:sinirli:

Yoksa sen görümcesi misin?? :KK70:

Canım sen anlamıyor olabilirsin ama belki çok istiyor çocuğu olmasını ama olmuyor (Allah korusun) ve bu gibi durumlarda hassaslaşıyor insan..
Mesela benimde olmuyor görümcem sürekli arar yada beni her gördüğünde ben yeğen istiyorum diye bağırır sokağın ortasında...

Saygıda bi yere kadar onlar bizi düşünmüyorlarsa biz niye bu kadar saygı gösterelim ki herkes haddini bilmeli...:sinirli:
Henuz denemdigimiz icin cocugumuz oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Kendimi hazir hossettigimde olur insallah. Ama onlar istiyor diye cocuk mu dogurulur Allah askina. Aaa gorumcem yegen hasretiyle yaniyormus ben bi kosu cocuk mu doguruyum diyecegim. Yada aman biktirdilar doguruyum da sussussunlar mi diyecegim bu kadar basit mi bu is. Kendi kayinvalidesi gorumcesi israr etse tepkisi ne olurdu acaba. Video cekip gondermeler. Biz cevap vermeyince bir yenisini daha cekmeler. Ayip gercekten.

Henuz denemdigimiz icin cocugumuz oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum. Kendimi hazir hossettigimde olur insallah. Ama onlar istiyor diye cocuk mu dogurulur Allah askina. Aaa gorumcem yegen hasretiyle yaniyormus ben bi kosu cocuk mu doguruyum diyecegim. Yada aman biktirdilar doguruyum da sussussunlar mi diyecegim bu kadar basit mi bu is. Kendi kayinvalidesi gorumcesi israr etse tepkisi ne olurdu acaba. Video cekip gondermeler. Biz cevap vermeyince bir yenisini daha cekmeler. Ayip gercekten.
Aynen canım böyle durumlarda sessiz kalma bunları sana terbiyesiz anneyle annane mi söyletiyor de aynen onlar gibi :KK66:
Onlarınki şakaysa seninki de şaka olsun :KK66:

bu sabah benzer bısey yasadım aynı konuda esımın dayısının karısı guya laf soktu bana hıc takmadım sende oyle yap bu tur densızler cok etrafta

Normalde aranız nasıl?
Hani kv ya da kendi annem bana çocuk yapın dediğinde benim gücüme gitmiyordu. Olur bakalım der geçerdim.
Canim aramiz iyi bir sikinti yok ama uc yildir her firsatta cocuk da cocuk. Tum aile boyle. Ben ne zaman cocuk yapacagimi bilmiyor muyum. Ne zaman yapacagima baskalari karar verecekse zaten cocuk yapma olgunluguna erisememisim demektir. Kucucuk cocuga video cektirip gondermenin anlami nedir. Nasil utanmiyor insanlar aklim almiyor. Bi ara kv o kullandigin ilaclar kisir yapiyormus dedi. Neyle nasil korundugumdan onane ayrica nerden bilebilir ki.

Back
X