siz söyleyin eşim beni aldatıyor olabilir mi? yoksa benım gereksız kuruntum mu?

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
benım kurumtum mu yoksa boyle bırsey varda ben mı kabullenemıyorum bılmıyorum, dunde yazmıstım anlatmısım eften puften nedenlerden dolayı tartısma cıkartıyor, zaten artık benım bır kadın olarak görmedıgını de belırtmıstım, onemsemedıgını,deger vermeedıgını düşününki dogum gunumde bırakın hedıye almak bır cıcek bıle almadı( kı daha oncekılerde hedıye almasada cıcek almadan gelmezdı) parası yokmusmuş, koprude satan cıngenelerden alabılırdı oyle cok cok pahallı bısey ıstemem kı zaten. ufak bı anahtarlık alsaydı yanı maddı degerı olmayan ama manevı degerı yuksek olabılıcek bısey hıc hatırlamamaktan yada hıc bısey almamaktan ıyıdır dımı, içimde bı hıs var sureklı benı kemırıyor acaba dıyorum baskası mı var hanı oyle aman aman bı belırtı de yok ( parfum kokusu eve gec gelmeler elınden dusmeyen telefon gıbı) sadece cok ılgısız sureklı tv ızleyen yada pc de oyun oynayan bır tıp zaten ınternettende pek haz etmez bılmezde yanı. ıcımı kemırıp duruyor soramıyorum da sımdı nerden cıkartıyorsun deyıp bır tartısma daha yasamamak ıcın. sız olanız nelere dıkkat ederdınız yada ben nelere dıkkat etmelıyım. benı aldatıp aldatmadıgını nasıl anlarım.

Bence aldatmıyor başka sıkıntıları var gibi. Aldatan insan oturup televizyon seyretmez bence. Uygun bir dille derdini anlamaya çalışsana? Bazen benimde kendi kabuğuma çekildiğim zamanlar oluyor. Belki öyle bir zamanda yaşıyordur.

Aldatsa kendını koyvermez..senınkı yol yorgunu gıbı..

Depresyon veya bi bıkkınlık hali

Arkadaşlar haklı eşinizin bir derdi var sanırım. Güleryüzle bir derdini anlamaya çalışın bakalım. Aldatsa daha farklı şeyler olurdu bence. Hediye konusunda siz haklısınız ama. İnsan hiç olmadı bir kart alır içine bir şiir iki güzel söz yazar, eğer konu paraysa.

Aldatan İnsan hareketlerinden veya giyim kuşamından kendini belli eder.
Telefon elinden düşmüyorsa,sesi kısıksa,ortalıkta telefon koymuyorsa,parfüm,giyim,kuşam,yani bakım birden değişiyorsa o erkekten korkarım.

kendini akıllı sanan bazı erkekler aldattığı dönemde eşiyle daha çok ilgilenip hediye alırmış unutmayın.
Bence oturup eşinizle konuşmaya çalışın,belki bilmediğiniz büyük bir sıkıntısı olabilir.

Peki o böyle ilgisiz ve sevgisizken sen ona karşı nasılsın?
O özel günlerini önemsemese de, hediye almasa da sen alır mısın?
Yoksa aman o almıyor ben niye alacağım mı dersin..

saç kılı ara gömleğinde yada yakada ruj oda nasıl oluyorsa kadın yakadan öpüyor değişik bir fantazi

görünürde aldatıyor gibi görünmüyor kuruntu sizin ki ...

Peki o böyle ilgisiz ve sevgisizken sen ona karşı nasılsın?
O özel günlerini önemsemese de, hediye almasa da sen alır mısın?
Yoksa aman o almıyor ben niye alacağım mı dersin..​
ben onemserım boyle gunlerı bır tek esımınkını degıl arkadas es dost anne baba zaten agrıma gıden de esımın degılde arkadas cevremın suprız dogum gunlerı hazırlamaları, cıcek yollamaları pasta yollamaları ufak jestlerı, arkadasım ( kız arkadasım ) cıcek yollamıs bana yanı ıs yerıne cok sevındım once ne yalan soylıyım esımden sandım ama sonra kartı okuyunca arkadasımın yolladıgını anladım esımı aradım nasılsın falan dıye arkadasın ısmını soyleyıp bana cıcek yollamıs falan dedım ne alaka cıcek kadın kadına cıcek mı alırmıs dedı bende gordugunde sen sorarsın dedım velevkıde sordu ne cıcegı yaa dedı kadın kadına cıcekmı alırmıs dedı ARKADASIMIN LAFI takdire şayandı sizin boşluğunuzu biz kapamaya çalışıyoruz paşam dedi. benımkının sesı cıkmadı bır daha :S

ben onemserım boyle gunlerı bır tek esımınkını degıl arkadas es dost anne baba zaten agrıma gıden de esımın degılde arkadas cevremın suprız dogum gunlerı hazırlamaları, cıcek yollamaları pasta yollamaları ufak jestlerı, arkadasım ( kız arkadasım ) cıcek yollamıs bana yanı ıs yerıne cok sevındım once ne yalan soylıyım esımden sandım ama sonra kartı okuyunca arkadasımın yolladıgını anladım esımı aradım nasılsın falan dıye arkadasın ısmını soyleyıp bana cıcek yollamıs falan dedım ne alaka cıcek kadın kadına cıcek mı alırmıs dedı bende gordugunde sen sorarsın dedım velevkıde sordu ne cıcegı yaa dedı kadın kadına cıcekmı alırmıs dedı ARKADASIMIN LAFI takdire şayandı sizin boşluğunuzu biz kapamaya çalışıyoruz paşam dedi. benımkının sesı cıkmadı bır daha :S

burada dertlenip duracagina şikir şikir giyinip suslensen etrafa mumlar yaksan albenili hareketlerinle ve bakislarinla adami bastan cikarsan daha cok ise yarardi diye dusunuyorum

eski konunuzu da okudum bence eşiniz sizi aldatmıyor ama o da fazlasıyla bunalmış; erkekler bizim kadar güçlü olamıyor çoğu zaman maalesef...
siz de onu canlandıracak bir şeyler yapın; eşimin böyle zamanlarında suskun puskun küsüp oturacağıma aksine süslenir püslenir geçerim yanına havası değişir... belki birazcık da o bebek gibi ilgi bekliyordur sizden...

burada dertlenip duracagina şikir şikir giyinip suslensen etrafa mumlar yaksan albenili hareketlerinle ve bakislarinla adami bastan cikarsan daha cok ise yarardi diye dusunuyorum

dogru dıyorsunda olmuyor zaman yokkı uzun zaman oldu kendıme bakmayalı kuaforun yolunu unuttum wallaha işte calıs tum gun eve gel camasır utu bulasık cocugun tedavısı havuzu derken hayat mı kaldı bende:'(

Hemen neden en kotusunu dusunuyorsunuz ki. Belliki esiniz bunalmis bir seylerden
Hani diyorsuniz ben de kendime bakmiyorm diye belki de hep ayni seylerin olmasindan oda.monotona baglamistir.Bi ara bende boyle olmustum sonra esim birgun isten gelince dediki senin bask kiyafetin yok mu ¿¿ Megersem hergun ayni esofmanlari giyiormusum kafa gitmis bende .
Siz de biraz ilgi gosterin beklemedigi seyler yapin. Biz hep karsi taraftan bekliyoruz her seyi. Bakarsiniz derdini de anlativerir.

Aldatan kisi ..
Tv dalmaz ..

Telefonu elinden dusmez, Telefonuna sifreler koyar ..
Eve gec gelir ..
Kendi bakimina dikkat eder , interneten cikmaz , vs vs ..

Esinin baska bsir sorunu var beliki , belkide evde huzurlu degil tartismak yerine biraz konusmayi deneseniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…