siz söyleyin eşim beni aldatıyor olabilir mi? yoksa benım gereksız kuruntum mu?

saç kılı ara gömleğinde yada yakada ruj oda nasıl oluyorsa kadın yakadan öpüyor değişik bir fantazi

görünürde aldatıyor gibi görünmüyor kuruntu sizin ki ...
şimdi kadın erkekten daha kısa oluyor şöyle bir şefkatle adam kadını bağrına basınca hooopp ruj yakaya yapışıyor

Allah allah,ne var ki yani bunlarda.adam dogum gununde cicek almamis,anahtarlik almamis,beni aldatiyor mu diye dusunuyorsunuz. Gunahini aliyorsunuz bence..oturup bi konusun. Isleri iyi degil belki,belki ailesiyle problemi var. Belki de o tur ozel gunleri kutlamak istemiyor... belki belki belki...bir sürü sebep olabilir.siz aldatmasina yorumlamisiniz ama..bos yere esinizide kendinizi de uzmeyin. Sıkintiniz neyse esinizle konusun,kendi kafanizda kurmayin.

aılesıyle arası kotuymus bugun gorumcem soyledı ıyıde bunun benımle ne alakası var kendını yanlız hıssedıyormus sahıpsız falan :S onun aılesı artık bızız ben ve kızımız onlar akrabası oyle degıl mı ?

adet günün yaklaşmış...

yanlış anlamayın yapıcı olmak adına yazıyorum ama bence eşinizi siz sıkmış bunaltmışsnz bence... yani anlatggnz kadar yorum yapablrz tabıkı, mazur görün oyuzden beni, ama doğm gunu konusunu mesele yaptğnz gibi başka beklentilernzde varsa ve bunu yansıtıyorsanz adam artık yorulmuş olablr. artık bişey olsada olmasada yorgundur, içi geçmiş gibi geldi bana da...hem herkesin huyu değişik değişik, almasın bişey nedir ki? hep bu sosyal medya yuzunden, eşler birbirlerne sankı bişey yapmak zorundalar. sizinkıde başkalarınn asla yapmayacagı başka bir inceliğe sahiptr belki, bence bunu göremediğinz için üzülmelisinz... hem kendnzede bu aralar bakamadgnzı sölednz.. daha napsın adam. aldatmıyor ama rahat olun bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…