Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

valla benim kk sürekli açık arada bi öle gelip bakıp gidiyom oda genelde tv seyrediyo ..

evt ben daha önce çevikteydim 12.24 çalışıyordum gecede çalıştım ben canım öle inan bayanlara kolay diye bişe yok nöbetde var herşeyde hani bayanların görevleride sadece bürodan ibaret degil ...anlıyacagın zor hemde ne zorrŞeniz

hmm nişanlım sölüyor da onun görev yerindeki bayanlar 8-5 çalışıyormuş, idare ediyoruz biz diyordu, nöbet tutturmuyolarmıiş da ordan duydum zemuszemus karakolda gerçi nişanlım

her birimin çalışma sistemi farklı canım il olarakda degişiyor yani karakoldaki bayanlar hep 8.5 zaten genelde çok nadir nöbet felan oluyor yaa ama şimdi hiç önermiyorum inan polisligi bayan için zor hani bazı bayanlar sırf maaş için istiyorlar ama herşey para degil inan bak canım bizim meslekte tek maaş olupda herşeyi olanda var ama kimiside çift maaş alıyor ama ortada bişe yok düşün yani...
şakkıdı

aynen canım, huzur önemli, beraber geçireceğin kaliteli zamanönemli bnce de, ben de bunu bilerek başladım nişanlımla ama ne bileyim zor olacak , benm 2 ay tatlim var mesela sizin izin 20 gün, ki bunun hepsi yazın kullanılmayacak, hepsi de muğlada kullanılmayacak, ben muğlalıyım da deniz tatili olurdu tatillerim malum, çoğu şeyden feragat etmem gerek. neyse ki bizde ben çok çalışmıyorum . ama huzur olsun önemli olan, sevgi saygı huzur varsa gerisini boşver. mutluluklar kaydirigubbakcemile5

haklısın tatlım önemli olan saadet.huzur gerisi boş para her zaman oluyor diyorum yaa ama nice çiftler var mutsuz neye yararki o durumdada sizede mutluluklr dügün ne zaman ttalımsüprizzzzz

Bilgisayar sehpada birlikte formaları gitmiş maç izliyordukk ve maç bittiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…