Siz şuan pc başındayken eşiniz ne yapıyor allah aşkınıza..

baktıki kk deyin. işin uzun sürer nasılsa dedi. laptopu açtı o da . oyun oynuyor şuanda :))

fb maçını izliyo, ofsayt diyo söyleniyo kendi kendinesempatiksalakcinni

eşimi gece göreve cagırdılar o yüzden göreve gidicegi için suanda uyuyo kocişkommm.....:gitme: :gitme:

bende polisim eşimde canım ...sende mi evde yalnzısın ayyyy çok sıkıcı yaaeyvahedigeldismile

bende polisim eşimde canım ...sende mi evde yalnzısın ayyyy çok sıkıcı yaaeyvahedigeldismile

ayy nasıl bi duygu ya ikiniz de polis, sizin görev çok zaman alıyor, maaşınız iyi amaçalıştığınız kadarını karşılamıyor yine de, ben enrdeyse bomboşum ama onun tatili olmadığı için çok kkötü oluyor :umursamaz: sinir oluyorum. evet yalnızım ama birazdan gelirim belki dedi bakalım gamyoncuiremsu

maaşlarımız çok iyi ama dahada iyi olsaydı fena olmazdı evt ikimizde memur olunca zor oluyor ama alıştık ne yapalım ya tatil var ben haftasonu izinliyim mesele ama eşim öle degil belli olmuyor

maaşlarımız çok iyi ama dahada iyi olsaydı fena olmazdı evt ikimizde memur olunca zor oluyor ama alıştık ne yapalım ya tatil var ben haftasonu izinliyim mesele ama eşim öle degil belli olmuyor

evet ben de ekders falan derken sizin maaşa yaklaşıyorum, özel dersle falan artar tabi de kariyer yapmayı sevmiyorum, hem hayat hem kazanç olsun benim için herşey para değil yani, bizim çalışma koşullarımız en rahat memurlar içinde. nişanlım da diyor bazen keşke öğretmen olsaymışım diye... çünkü ben hep yalnız takılıyorum ya da arkadaşlarımla. o bulunamıyor ortamda yani. ama sen bayan olduğun için normal memur gibi mesain herhalde, erkekler nöbet falan.. öff zor ya boşver kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…