Sız uyurken bebek bakan eş :)

oğlum gece emmek için uyandığı için eşime ihtiyaç olmuyor genelde. ama huzursuzlanır ağlarsa eşim kalkar alır kucağına sakinleştirir ondan sonra verir bana emzirmem için. sakinleştirme görevi ona ait

ben uyurken onun kalkmasına lüzum olmuyor yani çünkü yapabileceği bişey yok

genel olarak da çok ilgilenir zaten altını değiştirir, giydirir, mamasını yedirir, oynatır, güldürür,gezdirir, banyosunu beraber yaptırırız...

ben maalesef 3 ay sonunda meme veremedim sütüm bitti. Gece kimi zaman uyanıp ben uyutamadığım da babası sakinleştirmek için alıyor kucağına yada o mamasını hazırlıyor ama nadirdir. Zaten prenses uyandığında saniyesinde uyandığım için ben uyurken gibi bir şey pek olmuyor:)

Benim prensesde gece emmek icin uyandigi icin esime gerek kalmiyor ama bazen sabahlari erken kalkiyor ve esimde sabah isten geliyor brn uyuyorum onlar baba kiz oyun oynuyorlar babasi karnini doyurur altini alir tekrar uyutur allah bin kere razi oldun esimden...

Ben işe başlayana kadar (ilk 6 ay yani) %90 ben %10 babası, işe başladıktan sonra ise tam tersi

canım çok şanslısın.bizimki zorla kucağına vermesem herhalde hiç almayacak.hatta geçen gün kızımın kakası beline çıkmış ben silmekle uğraşırken eşim odaya girdi hemen dedim oradan bi badi versene üşümesin. cevap şurası neresi badi ne?durum bu kadar vahim kızımın çekmecesini bile bilmiyor

eğer çok bunalırsam kalkar ilgilenir ancak zaten eşim çok yoğun ve gerçekten çok yorucu bir işde çalışıyor sürekli seyahatte araba tepesinde.kızlarımın ikiside maşallah çok rahatlar geceleri.o yüzden onu kaldırmıyorum ben.ama hastaysalar o zaman nöbette filan saate göre ikimizde bakarız.

Eşim saolsun doğduğundan beri çok yardımcı bana.uykusuz kaldığımı bildiği için bebeğimizi oyalayıp beni uyutur.işe başladım şimdide sabah 7den 10na kadar babasıyla..

Umrunda olmaz ve amca bana talimatlar verir sallasan uyimazmi emzirsene sinir olurum sinir zaten gözümü acabilsem yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…