siz ve eşiniz hangi memleketten? sizce eşinizin doğduğu yer kişiliğini etkiliyor mu?

tear_zone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
29
0
86
Ankara
merhaba, şahsen ben çok fazla seçici olmayan, içimden geldiği gibi duygularımla hareket eden biriyim. ama hep merak etmişimdir sizce eşinizin - sevgilinizin doğdu yer o bölgenin özelliklerile yaşayış tarzı ve karakteri bağdaşıyor mu? sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? mesela Ankaranın Kızılcıhamam bölgesinde yaşayan eşler nasıl olur? varsa tecrübesi olan paylaşsın lütfen...:72:

benim için önemli değildi ama artık önemli gerçekten çok fark ediyor eşim karadenizliydi ama ailesi kendisi çok başkaydı olurda bir daha evlenirsem kesinllikle çok dikkat etcem

evet farkediyor hemde çok...doğu kültüründe büyüklere saygı hürmet, kayana evinde ikrama yardım etme, giyim kuralları ve retip düzen çok ama çok önemli.ama asıl cevabı vereyyimi sana aile yapısı ve yetiştime tarzı farkediyor..gerisi boş....
aileye düşkün olurlar ve tutkun olurlar, becerikli ve temiz eş isterler özellikle saygılı..ama bunun da istisnaları vardır muhakak..

Son düzenleme:
Back
X