• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcd neden

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
bir erkek niye oyalar bitti bile demedi bana bekle dedi yoğunum dedi bahaneler üretti şimdi nispet yapar gibi başkasıyla resim paylaşıyor ne kötülüğüm dokundu ona insan gibi bitti deseydi neden böyle hayvanca davrandı sizce neden kıskandırmaya çalışıyor canım çok acıyor kızacaksınız bana belki de biliyorum mantığımı kaybettim işte ilk oyaladığında bırakmalıydım onu

Ahuu14 Ahuu14
Konuşacak cesareti olmadığından senin pes etmeni bekliyor olabilir.. Böyle davranan adam da hayatta adam olmaz.. Üzüleceğine önündeki maclara bak boşver. Beklediğin gerçek mutluluk seni illaki bulacaktır ;)

Ahuu14 Ahuu14
Konuşacak cesareti olmadığından senin pes etmeni bekliyor olabilir.. Böyle davranan adam da hayatta adam olmaz.. Üzüleceğine önündeki maclara bak boşver. Beklediğin gerçek mutluluk seni illaki bulacaktır :KK66:
Çok teşekkür ederim inşlh

Bekle yoğunum dediğine neden inandınız ki?
Herkes bilir bunun başkalarını deneyeyim de olmazsa dönerim,demek olduğunu.

Yaş 15 filansa çok normal
Hayır hatta annesi aradı annemi babamdan çok çekiniyorlardı vermez diye annem olumsuz konuştu çünkü ciddi düşünüyorduk biz annemi aradıkları gün değişti birden sürekli oyaladı ama bunu yapmasını gerektirmezdi diyebilirdi ki istemiyorum insan değilmiş

Hayır hatta annesi aradı annemi babamdan çok çekiniyorlardı vermez diye annem olumsuz konuştu çünkü ciddi düşünüyorduk biz annemi aradıkları gün değişti birden sürekli oyaladı ama bunu yapmasını gerektirmezdi diyebilirdi ki istemiyorum insan değilmiş

Hayırlısı buymuş boşver. Yakında çok şükür bitmiş diyeceksin İnan bana...

Seni kenarda tutarak arayışa geçmiş başkasını bulunca da anında VIN.
Karaktersizmiş.

Diğeri olmasa sana dönecekti de ondan .
Bir de bekle diyor . Sen nesin kimsin de seni bekleyeceğim .
Çıldırdım şu aynı tip erkeklerden sebep yahu :kızgın:

Yani is ciddiye binince ortamdan toz olmuş
Demezler canım her kadın da bir acik kapi bırakmak isterler o olmazsa bu olsun bari diye

Back
X