- 20 Temmuz 2017
- 210
- 137
- 53
- Konu Sahibi Blackwhite
-
teşekkür ederimÇok güzel olmuş bence tekrar ameliyat olmayin
Fazla öne doğru cikik yandan bakinca biraz kötü bir görüntü oluyor ve gittikce artiyorBu burun çok doğal ve güzel neresi uzun merak ettinm.
umarin gittikçe daha da kotu olmaz23.gün diye paylaştığınız çok güzelmiş biraz değişim olmuş 2 ayda ama kötü bi görüntü yok bencede.bende ikinci ameliyat olmayı düşünen ama vazgeçen biri olarak söylüyorum.sizin burnunuz benimkinden çok daha iyi.benim fikrim eskisinden kötü bi görüntü yoksa tekrar o eziyete gerek yok.
Hayir gün gectikce o uzunluk daha da artiyor gibi benim sorunum bu belkide diger sislikler indi burun ucundaki kaldi diyedir bilmiyorum ama gittikce uzamasi moralimi bozuyorBurnunuzun uzun gibi durması burun düşmesin diye ucuna eklenen kıkırdaktan oluyo. Ama onu da alırlarsa daha çok düşer. Bi de kalkık olsun derken önden domuz gibi burun deliklerinin görünmesini istemezsin heralde
Keşke öyle kalsaydiOlabilir aslinda...23.gundeki guzelmis
Seni anlıyorum benim burun ucum da benzer şekilde. Maalesef burun ucu biraz daha düşüyor. 6. ayda daha net ortaya çıkıyor.Keşke öyle kalsaydi
23. Günkü Resimde yukarlara doğruda var ödem o yüzden orantılı duruyor 2. Ayda yukarlar azalmış aşağıya doğru inmiş biraz. herkesin ödem görüntüsü farklı bazısında burun yamuk duruyor senin gibi ikinci ameliyatı düşünüyorlar 6. Ayda vazgeçiyorlar. Tamamen dönemlerin geçtikten sonra karar ver bence düzelir büyük ihtimal
Aynen suan benim sol kemer kısmında ödem var aslında kemik gibi duruyo bilemedim. Önden bakınca o kısım tek taraflı hafif şiş olduğu için yamuk duruyor birazcık, kendimi "suan şiş ve daha çok yeni, aylar geçtikçe degisicek oturucak" diye yatistiriyorum. İnşallah doğru dusunuyorumdur bende...:)23. Günkü Resimde yukarlara doğruda var ödem o yüzden orantılı duruyor 2. Ayda yukarlar azalmış aşağıya doğru inmiş biraz. herkesin ödem görüntüsü farklı bazısında burun yamuk duruyor senin gibi ikinci ameliyatı düşünüyorlar 6. Ayda vazgeçiyorlar. Tamamen dönemlerin geçtikten sonra karar ver bence düzelir büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?