SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
31 olucam. Daha evlenemedim. Tüm arkadaşlarım kendilerine uygun evlilikler yaptılar. Benim yaşımdaki erkekler de benden çok daha genç kızlara yöneliyorlar. Ben ise sürekli reddediliyorum. Sizce bu yaştan sonra yapılan evlilikler başarılı olur mu, ben sizce geç mi kaldım?

Yoo hic de gec degil. Lutfen gec diyenlere aldirmayin. Hayati insanlarin sinirlarina gore yasamiyoruz.
Nasip ,kismet. Eger varsa kismetiniz mutlaka cikacaktir karsiniza.

Ayrica 30'dan sonra yapilanlar nicin kotu olsun,yasiniz,karakteriniz oturuyor. Ne istediginizi biliyorsunuz. Hic oyle dusunmeyin. 30'dan sonra yapilan evlilikler kotudur diyen sig insanlari da onemsemeyin.

Bunun bir standarti yok. Biri 25 inde evlenir bikac yil sonra bosanir, biri 35 te evlenir hayati boyunca mutlu bir evlilik surdurur; ya da bunun tam tersi de olabilir. Basarili evlilik yaştan ziyade bir cok etkenin bir toplami bence. Ben kismetse 33 yasinda evlenmis olucam birkac ay sonra. Sadece su yonden yasim ilerliyor mi diye endise ediyordum, cocuk yapmak. Onun disinda evlilik icin hic gec kaldigimi dusunmedim. Sizin de karsiniza cikacak o kisi biyerlerde zamanini bekliyordur. Cunku gercekten bu is kismet..

Tam 30 yaşında evlendim. Yaşım sebebiyle bir sorun yaşamadım evlilikte. Aksine bir avantaj oldu benim için. Bir arkadaşım 34te, diğeri 37de ve hatta 40ta evlenenler var. Yetişkinlikte yapılan evlilikler mutsuz olacak diye bir kaide olabilir mi sizce?

Şimdiki zamanda zaten oku, iş sahibi ol derken yaş ister istemez 30 u buluyor ki. Ben 26 yaşındayım daha uzmanlık çalışmayı dusunuyorum. Meslegimde uzman olmaya cabaliyacagim. Hayatimda kimse de yok. Uzmanlık kazanayim edeyim derken ben de 30 olurum heralde.

Ama bu işler tamamen kısmet bence. Hayatta ne zaman ne olacak bilemeyiz. Evlilik planı yokken aklında bı bakmışsın birini görüp sevmiş evlenmissin. Hayat bu belli olmaz hiç bir şey. Ama bence yaşınız geç değil.

Sadece çocuk için geç kalınıyor.ben de 30da evlendim. Tek keşkem eşimi daha erken tanısaydim.Emin ol doğru insan olunca yaşin önemi yok.Gec bulunca daha çok seviyorsun sanki, oda seniinsallah sizin de karşınıza çok iyi biri çıkar.

Zaman geçtikçe belki adaylar azalmaya başlar (bu da herkes için doğru orantılı olmaz zaten) ancak hayata daha olgun baktığınız için daha doğru insanlarla beraber olma ihtimali de artar.
Siz evlenmeye odaklı değil hayatınızı güzel yaşamaya odaklı olun. Bu işler nasip kısmet. 30-35 geç bir yaş değil günümiz için bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…