SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef

Nişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilim

Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef

Her okudugunuz yazi dogru olmayabilir.
Eskidendi o 20lerde evlenmek.
Artik insanlar kariyer yapiyor, calisiyor. Evlilikler de haliyle 30'u buluyor.
Size gore gec olabilir ama 30 yas evlilik icin gec degil. Boyle bir genel gecer varmis gibi israrla yazmaniz da bi garip

Fikrimi söyledim tıpkı sizin gibi, bana göre geçtir size göre erken

30 yaş öncesi çocuk yapmanın meme ve endometrium gibi bazı kanser risklerini azaltması dışında erken evliliğin hiçbir kanıtlı faydası yok. Eğer seçici davranılıp uygun bir eş seçildiğinde muhtemelen erkenden acele veya acemilik ile yapılan evliliklerden daha mantıklı olacağı da aşikar. Sadece başka kısmetim yoktur, bu son şansım diyerek acele ile yanlış evlilik yapılmasın yeter diye düşünüyorum.

Alt tarafı 2 yaşın mi hesabını yapıyorsunuz? Zaten 1 yılı düğündü nikâhtı ile geçse geriye kalıyor 1 sene. Bu arada nişanlınız sevmesinden daha doğal bir şey yok. Ancak unutmayın büyük aşkların bir kısmı mahkemede "donuna kadar alma"çabasıyla bitiyor. Büyük konuşmayın ki başınıza gelmesin!

Eski yıllara göre sağlık şartları iyileşti, ortalama ömür uzadı. Bu yüzden genç yaş, ileri yaş kavramları eskisine göre değişti. Öyle ki artık hastalardan/ hastalıklardan bahsederken 60 yaş altı genç hasta olarak değerlendiriliyor pek çok alanda. 65-70 yaşlarında ölenlere erken öldü diye üzülünüyor. Bu durumda ortalama evlilik yaşı da değişti, artık kariyer yapmak, bekar hayatını yaşamak, biraz daha geç evlenmek doğal bir şekilde yaygınlaştı.

çok net bir de hani geç kalmışsınız diye öyle bir üstelemiş ki inanmak istemedim. tövbe ya bizim kadınlarımız evliliği ne zannediyor bilmiyorum.

bir yazıda okumuş..
sanırım şu sizi sevdiğini nasıl anlarsınız, sizi aldattığını nasıl anlarsınız tarzı testler yapan 3.sınıf dergilerden biridir..

Allaseniz çok merak ettim hangi sosyokültürel araştırmanın istatistiği bu.
Nasıl varmışlar bu sonuca ?
Kaldı ki sonundaki geç bir yaş yorumu da şahsınıza ait anlaşılan.
Çocuk gelinleri desteklemiyorsunuzdur umarım.
Bir kadının okuyup mesleğine başlayıp hayatın güzelliklerini keşfetmesi zaten 30 yaşını buluyor. Evlilik de bu bahsedilen şeylerden sonrasına kalmış oluyor ki sağlıklısı da bu.
Yoksa yol yordam bilmeyen nerede nasıl davranılır nasıl giyinilir öğrenememiş biri olarak evlenirsiniz maazallah

hee kesin cok asiri seviyordur sen once bir yere giderken ne giymen gerektigini ogrende sonra 30 yas gec de gelip cekinmeden sallayip sutyen takmadan misafirlige giden birinim bunu demesime komik

%97 30dan önce evleniyor diye %3 geç mi kalmış oluyor?
Konu sahibinin yazıdan ziyade bir istatistiğe ihtiyacı var. 30undan önce evlenip boşananlar vs 30dan sonra evlenip boşananlar.
Bunun da istatistiği vardır belki. Ama istatistik bile doğruyu vermez. Çünkü, berbat evliliği olup da boşanmayan da var epey. Kağıt üzerinde evli olanlar vs.
Onun haricinde, siz de bekarsınız henüz. Bu konuyu kafasına takmış birine, bu üslupla yaklaşmayın ki bununla sınanmayın.

Bana eski konum üzerinden yüklenmeyi bırakın bu benim fikrim, sizin fikrinize ben nasıl ki saygı duyuyorsam sizden de o saygıyı bekliyorum

evlenecek zaten konusuna bakarsan kv tanistirmak icin cagirmis eski tsort kot babet corabi ile gitmis birde.sutyen alerji yapiyormus oylece gitmis gorumceside uyarmis neyse simdi gelmiş arastirmadam bahsediyor Allahim ne desem komik insam donup kendine bakmaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…