- Konu Sahibi Evreka1800
-
Siz erken nişanlanarak çok nefis bir hayata doğru yelken açtınız değil mi? Tişörtün eski diye görümceden zılgıt yiyen sütyensiz nişanlı ailesine gidip surat yiyen mutlu huzurlu bir insansınız tabiGeç bir yaş malesefüzgünüm
Nişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilimSiz erken nişanlanarak çok nefis bir hayata doğru yelken açtınız değil mi? Tişörtün eski diye görümceden zılgıt yiyen sütyensiz nişanlı ailesine gidip surat yiyen mutlu huzurlu bir insansınız tabi
Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef
Fikrimi söyledim tıpkı sizin gibi, bana göre geçtir size göre erkenHer okudugunuz yazi dogru olmayabilir.
Eskidendi o 20lerde evlenmek.
Artik insanlar kariyer yapiyor, calisiyor. Evlilikler de haliyle 30'u buluyor.
Size gore gec olabilir ama 30 yas evlilik icin gec degil. Boyle bir genel gecer varmis gibi israrla yazmaniz da bi garip
Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef
Nişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilim
Giyim kuşamda da üzgün dertli bir insana öğüt verirken de ayarınız yok belli.Nişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilim
Alt tarafı 2 yaşın mi hesabını yapıyorsunuz? Zaten 1 yılı düğündü nikâhtı ile geçse geriye kalıyor 1 sene. Bu arada nişanlınız sevmesinden daha doğal bir şey yok. Ancak unutmayın büyük aşkların bir kısmı mahkemede "donuna kadar alma"çabasıyla bitiyor. Büyük konuşmayın ki başınıza gelmesin!Nişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilim
siz şaka yapıyorsunuz başka bir açıklaması yok.
yok yahu şaka yapmıyor.
bakış açısı dar sadece..
çok net bir de hani geç kalmışsınız diye öyle bir üstelemiş ki inanmak istemedim. tövbe ya bizim kadınlarımız evliliği ne zannediyor bilmiyorum.
Allaseniz çok merak ettim hangi sosyokültürel araştırmanın istatistiği bu.Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef
hee kesin cok asiri seviyordur sen once bir yere giderken ne giymen gerektigini ogrende sonra 30 yas gec de gelip cekinmeden sallayip sutyen takmadan misafirlige giden birinim bunu demesime komikNişanlım seviyor beni ya gerisi boş, ayrıca konu ben değilim
%97 30dan önce evleniyor diye %3 geç mi kalmış oluyor?Bir yazıda okumuştum, kadının 30 yaşına kadar evlenmeme olasılığı %3'dür diye ve siz o %3'desiniz geç bir yaş malesef
evlenecek zaten konusuna bakarsan kv tanistirmak icin cagirmis eski tsort kot babet corabi ile gitmis birde.sutyen alerji yapiyormus oylece gitmis gorumceside uyarmis neyse simdi gelmiş arastirmadam bahsediyor Allahim ne desem komik insam donup kendine bakmaz miAllaseniz çok merak ettim hangi sosyokültürel araştırmanın istatistiği bu.
Nasıl varmışlar bu sonuca ?
Kaldı ki sonundaki geç bir yaş yorumu da şahsınıza ait anlaşılan.
Çocuk gelinleri desteklemiyorsunuzdur umarım.
Bir kadının okuyup mesleğine başlayıp hayatın güzelliklerini keşfetmesi zaten 30 yaşını buluyor. Evlilik de bu bahsedilen şeylerden sonrasına kalmış oluyor ki sağlıklısı da bu.
Yoksa yol yordam bilmeyen nerede nasıl davranılır nasıl giyinilir öğrenememiş biri olarak evlenirsiniz maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?