SİZce 30 yaşından sonra kadınlar kötü evlilikler mi yapıyor?

Evlenmek kadar kolay bir olay göremiyorum ben. 10 dakika içinde her yaş grubundan insan bulabilirsiniz asıl mesele nasip olması, doğru insanı bulmak. Ve doğru insan diye bir şey var. Gerçekten var. Siz adım atmayın bekleyin nasibiniz bıraktığınız an gelir zaten .

20li yaşlarda evlenenler hiç boşanmıyor mu sanıyorsunuz yahu? Böyle bir genelleme olamaz ki, ha illa bir genelleme yapacaksanız tersine henüz olgunlaşmadan, hayattan ne istediğini bilmeden, karşısındaki kişiyi fazla tanımadan, uyumuna bakmadan sırf evlenmek için evlenen kişilerde boşanma oranı yüksektir. Yaşla da alakası yoktur.

Hatta bir istatistik daha vereyim size: Aşk evliliği yapanlardan ziyade görücü usulü evlenen kişilerde boşanma oranı daha düşüktür.

Hayır tabiki iyi evlilik yaşla bağlantılı olsa çocuk gelinler hep mutlu olurdu, benim şefim 36sında evlenip 37sinde anne olmuş ama 2.çocuğu olmadı yumurta rezervleri yetersizmiş...ama çok mutlu karı koca çok şeker insanlar

Ya doğru zaman diyorum susuyorum... 21 yaşımda evlendim çoğu kişi tepki gösterdi ne kadar erken diye..
Hatta 1 sene nişanlı kalmama rağmen "kesin hamile bik bik bik" dahi dediler.. Herkese göre yaşamayın şu hayatı Bu arada teyzem 41 yaşında ilk evliliğini daha yeni ramazan öncesi yaptı ve evlenmekten falanda ümidi kesmişti yani, bir anda karşısına çıktı 1 sene görüştüler ve evlenme kararı aldılar.. Diğer yorumları okuyamadım konudan uzaklaştıysam affola

Bana eski konum üzerinden yüklenmeyi bırakın bu benim fikrim, sizin fikrinize ben nasıl ki saygı duyuyorsam sizden de o saygıyı bekliyorum

Siz de hangi konuya yazsanız altta Penti reklamı çıkıyor hanımefendi insanlar unutsa google adds unutmuyor

30 dan önce olsun çöpten olsun demiş galiba GEÇ YAŞ Diyen uyemiz. evet cok gec kaldin sen arkadaşim sen evlenme artik hakkin yokkkk! ya bu neyin kafasi Allahini seversen? 30 dan once olan evlilikler bitmiyormu? ben 26 da evlendim de mutlu mesutmu oldum? bosandim iste..mesele hangi yaşta oldugun degil. düzgün adam ciktimi cikmadimi? mesele bu..

Onu bunu geç de sen yeni adamla buluştun mu kankaaaa

Bu araştırma bana göre yanlış. Meme kanseri tanıdığım kişilerin hepsi erken yaşta evlenmiş.

Sütyenine kadar diyeceğim ama yoktu değil mi

Bu araştırma bana göre yanlış. Meme kanseri tanıdığım kişilerin hepsi erken yaşta evlenmiş.
Bu tarz bilimsel araştırmalar kişisel olarak yanlış diyebileceğimiz şeyler değil zaten ihtimal bazında bilgi veriyor. Kanser tabii ki tek bir faktöre bağlı değildir; pek çok genetik ve çevresel faktöre göre değişir; sigara kullanımı, beslenme tarzı, ek hastalıklar gibi onlarca parametre var. Bu parametrelerden biri de erken yaşta hamile kalmak. Çünkü erken yaşta hamile kalınınca vücudun östrojen hormonuna maruziyeti bu hamilelik dönemi içinde azalıyor. Östrojen ise bazı kanserlerde tetikleyici faktör olduğu için, vücudun bu "östrojene maruziyet molası", bu açıdan faydalı oluyor. Fakat herkeste aynı oranda faydalı ve engelleyici değil.

Hanımlar rica ediyorum üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.
Mutlu evlilikleri de yaşa bağlamayınız, 20'li yaşlarda evlenenler çok mutlu olur, 30'undakiler geç kalmıştır, 40'ındakilerin işi bitmiştir gibi genellemeler sizi yanıltır, mutlu bir evliliğin sırrı yaşta değildir, sevgi, saygı, sadakat duygularının yanısıra kadın ve erkeğin karakter yapısına bağlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…