Sizce abartan ben miyim

direkt engeli basmanız gereken yerde uzuun uzun ne diye 2 günlük adama yazdınız ki.ne olduğu belli olmuş zaten adamın.

2 gün görüştüğünüz kisiye destan yazmışsınız , üstelik tripli , beklentili.

Yok o aramayinca ben de hic aramadim . Kendisi mesgulum yaziyordu devamli. Bence cok iyi yaptim ne mal oldugunu anladim. Cevabiniz icin tesekkurler

Aynen oyle . sanirim beklentileri farkliydi . Bende bulamayacagini anladi. Cevabiniz icin tesekkurler..

Yanlis anladiniz galiba . o beni sucladi evlilik bile dusunursun sen simdi diye. Ben daha evlenecek yasta zaten degilim. Cevabiniz icin tesekkurler

Lütfen bu adamı hayatınızın gereksiz bi detayı sayın ve yolunuza bakın.
Yorum yapamayacağım kadar gereksiz biri.

evet bence abartan sensin. Adam başta etkilenmiş ama daha 2 günde bu kadar üzerine düşerek bunalmışsın. Ben de olsam ben de bunalirdim. ciddi ilişki düşünmüyorsan flörtlesme demişsin, flörtlesmeden direkt evlilik mi teklif edecekti? ciddi ilişkiler flörtle başlar, flört döneminde anlarsın sana uygun olup olmadığını ama siz flört bile edememissiniz hemen hesap sormaya başladığın için.

Çocuk zaten mesafe koymuş öyle şeyler yazmanıza gerek yokmuş. Bir de sizi dünyadan haberi olmayan saf yerine değil tüm amacı birini kafeslemek olan evlilik meraklısı biri yerine koymuş. Terbiyesizlik yapmış.

Oha özgüvene bak. Bence sorun ikinizde de o havalı gözükmek için yaptım dediğinde siz konuşmayı kesecektiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…