Sizce abartıyomuyum?

yorqunn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
173
22
18
Simdi 1 yıllık evliyim arkadaşlar eşimin ailesine 1.5 saatlik mesafede oturuyoruz yakın değiliz farklı şehirler başta ilk evlendigimizde sürekli kalmamı istiyorlardı esim kalamiyodu ve ben günlerce Yalnız kaldığı mi biliyorum cok sorun yaşadık bu yüzden şimdi doğum yaptım 40 im çıksın kalmaya gidicez esim şimdiden ne kadar isterlerse o kadar kalırsın torunlarini ozlerken diyo ama kendinin kalma durumu yok o evde biz anasınin evinde kalicakmis iz gerekirse 10 gun kalirmisim sizce ben mi abartıyorum olmasi gereken bu mu Çıldıricam ya evliligimden bisey anlamadım biktm evlendigimden beri tepemde ler

Esinizle beraber bir hafta sonu gider; torunlarini gosterir, donersiniz. Lohusa halde bir baska evde isiniz nedir? Esinize makul bir lisan ile hususi doneminizde evinizde olmak istediginizi dile getirin. Ne hizmet etmeye ne de hal hatir pohpohlamaya uygun gunler degil bunlar.

anlayamadım

daha önce eşin yokken tek kv de de mi kaldın

şimdi de bebek olunca gidip yine tek mi kalacaksın

olmaz de

gidin görünün gelin

bebeğin düzenini bozmayın

kalabalıkta rahat edemez sen rahat emziremezsin, duş alamazsın vs vs

şimdi kavga zamanı gerekirse zira bu tavizden sonra geri dönüşü olmaz

Kayınvalidene tatlı dille sohbet eder gibi söyle. Evde yalnız yemek yok o bu oğlunu acındır aklım kalıyor aslında burada da çok rahatım ama o öyle kalınca içime sinmiyor sefil oluyor falan de.Kendi evladına acır seni tutmaz:))

Ne merakliymis karisini anasiyla birakmaya. Ne anliyor ya.

Kesinlikle kabul etmeyin. Siz kukla misiniz ki birileri sizin adiniza nerede kalacaginiza karar versin.

Allah o kaynana kadini bildiği gibi yapsin. O hiç hamile kalip dogurmadi mi ?
Esine de soyle ben o halimle hic bir yere gidemem de . Cocuk kacmiyorya gorur bir gun. O halde kayinlederin milletin icinde ki acip emzircem yatcam de. Zihniyet özürlü insanlar.

Allah o kaynana kadini bildiği gibi yapsin. O hiç hamile kalip dogurmadi mi ?
Esine de soyle ben o halimle hic bir yere gidemem de . Cocuk kacmiyorya gorur bir gun. O halde kayinlederin milletin icinde ki acip emzircem yatcam de. Zihniyet özürlü insanlar.

Hamile demisim lohusa olcak.

Ay cok gicik bir durum yaa esine soyle ben sensiz kalamiyorum orda sahipsiz hissediyorum de araniz kotu olmasi pahasina gitme bu nedir ya cok sacma

anlayamadım

daha önce eşin yokken tek kv de de mi kaldın

şimdi de bebek olunca gidip yine tek mi kalacaksın

olmaz de

gidin görünün gelin

bebeğin düzenini bozmayın

kalabalıkta rahat edemez sen rahat emziremezsin, duş alamazsın vs vs

şimdi kavga zamanı gerekirse zira bu tavizden sonra geri dönüşü olmaz
Kesinlikle katildigim bi düşünce. Her zaman ilk tepki önemlidir her konuda ilkinde koymazsan tavrını amaaan nasilsa herşeye tmm diyor der istedigi gibi yonetir. Hem ne gerek var kalmaya ne luzumsuz beklenti sev op tmm abartma herkes evinde rahat eder phooff :KK51:

Valla bunu herkes düşünüyor bunlar nasıl düşünemiyor anlamıyorum kafayı yicem sonunda bide bu bundan sonra hep böyle olucak

Tavrini koy hayir kalmayacagm de ve gitme gitsin anasiyla kendi kalsn kv de de cok.ozluyorsa torununu gelsin gorsun gitsin evine cok ama cok haklisn canm

kvalidenizin isteği doğrultusunda mı eşiniz sizi ona yollamak ıstıyor

yoksa esınızın ısteği mi bu

gitmeyın ama guzellıkle esınıze bunu dıle getırın
evinizde daha rahat edeceğinizi falan soyleyın
haklısınız sonuna kadar

Sizin bir duzeniniz var, bebekle ozellikle o düzeni saglamk cok zor. Sık sık dus alıp bebeginizin hijyeni rahat uykusu sıcaklığı vs.. önemli seyler bunlar. Kadinin yeri evidir. Esiniz kalsa belli bir tatil olsa anlayacahim yine bir yerde ancak bu sekilde abesle istigal eden bir durum. Esinize uyhun bir dil ile anlatin.

Eşiniz mi karar veriyor nerde ne kadar kalacağınıza?

Eşinizle gidin, eşinizle dönün, özleyen size gelsin görsün torununu.

Bir buçuk saat uzaklıktan bahsediyorsunuz.
E biz trafik saatinde büyük şehirde bu zamanı zaten harcıyoruz, her gittiğimiz yerde kalalım mı eşinizin mantığıyla?
Ne cins adamlar var ya...
Özlerse torununu gelir, sever, gider.
Sizin kalmanız nedir?

Herkesin evi var yurdu var de. Ilkokul bebesi misin sen sagda solda kaliyon? Kocan icin annesinin evi en rahat ve guvenli yer olabilir ama ayni sey senin icin gecerli degil. Cunku o senin annen degil.
Rahat edemeyecegini soyle ozel gunlerimi sakin ve evimde gecirmek istiyorum de.
Eger bunlari soyleyemezsen ya da kimse seni dinlemezse ve kalman icin zorlarlarsa git kal. Orada hasta ol. Bebegin huzursuz olsun. Depresyon yasa. Sutun kesilsin.......
Bu suru turk kadini numarasi var:))))
Son kez gider cekersin ama sonra fazla israr edemezler:)))))

kendi evşn varken niye kv evinde kalıyosun ki. hadi kocan da seninle kalsa bi miktar anlyacağım ama oyle de değil. çocukla seni başından atmaya niyeti var galiba. kesinlikle kabul etme.

Back
X