Sizce abartiyomuyun

Cok saygisizca davraniyor piskince zorumada giden bu hep o uzuluyor kiriliyor bencilin teki bide hizmet bekliyor kalk onu getir diyor kac kere sinir krizi gecirdim

Suclayici konustum direk sordum birsey var mi aranizda diye oda uzdun beni diyor acaba sucsuzda o yuzdenmi sinirleniyor ah bir bilsem

İstediğiniz kadar hızlı yazın nokta koymak bir saniyenizi almaz. Sadece konunuzda değil diğer mesajlarda da tek bir noktalama işareti yok. O kadar karışık ki kim ne demiş kime demiş anlamadığım için yorum yapamayacağım.

Bence kesinlikle haklısın. Sen bi erkeğe karşı böyle olsan esin napardi senin kadar sabırlı olur muydu mesela ? Ben olsam bende kıskanırdım sorun çıkarırdım hatta kızla bile konusurdum. Evli bi insanla eşini düşünmeden bu kadar samimiyet neden anlamıyorum. Başta bana abi diyor der sonra bakmışsın olay nerelere gitmiş tepkini koy. Eşinde mesafesini korusun. Gerçekten aldatmalar en çok iş yerinde oluyormuş doğru. Baştan müdahele et

Haklisiniz is arkadaslari bu konuda vukuatli oluyor. ablamin kayninin eside bundan muzdarip bir tane kizda oyle konusuyormus sacma sapan seyler yaziyormus.nerden turediler anlamiyorumki.niye boyle yazdigini bile aciklayamiyor.

Haklisiniz is arkadaslari bu konuda vukuatli oluyor. ablamin kayninin eside bundan muzdarip bir tane kizda oyle konusuyormus sacma sapan seyler yaziyormus.nerden turediler anlamiyorumki.niye boyle yazdigini bile aciklayamiyor.
İş arkadaşları mı vukuatlı? Ay sizin kocanızın aklı oynaşta hiç elalemin kızına mana bulmayın.

Gel takılalım kısmındayım ben hala, gerisi yok bende...
Nasil yani anlamadim

kocanızın tavrı yok ki tıpkı cıvık ishal gibi. karşı tarafa nasıl davranırsa karşılığı da öyle olur.
önce kızı uyarmak yerine eşinizin yularını sıksanız keşke. az daha devam ederse freni boşalmış kamyon gibi düşecek üzerine. bence gereksiz samimiyet var ve kesinlikle başrolü eşiniz almış.

[QUOTE="petrapuella
Hep aldatma olaylari o cevreden cikiyor anlaminda kocami daha cok suçluyorum zaten ama karsi tarafinda dikkat etmesi lazim bnde evli insanlarin yaninda staj yaptim mesafemi korudum erkek milleti ayartilmaya musait suc iki kisiliktir.dusuncesjzlik esinin rahatsiz olabilecegin aklimdan geciririm ona gore davranirim.

Eşiniz insanlarla labali olmayı seviyor bence yoksa sizin kizdiginiza karşılık asla devam ettirmezdi

Bn sadece dusuncesizlige kiziyorum banada yilisanlar oldu adam evli tersledim uzak durdum daha yapamadi isik gormus tavsan misali davranmanin manasi yok kocam zaten tamamen suclu

Evli biri boyle davraniyorsa bnm gozumde sadece kuculur igrenclesir belki niyetleri kotu degil ama yanlis anlasilmayada sebebiyet vermemeliler bazi insanlar capkin flortez oluyor bnde cozemedim zaten hala

Boyle msjlasmalar, surekli ayni ortamda birbirlerine laf atmalar devam ederse sonu belli.
Herkesin is arkadasi olmuştur, ama kimse boyle uslupla yaklasmamistir birbirine. Bence ilgi baslamis gibi.. ya da belki hic bisi yok esinizin yaklasmasina karsilik kiz bu tavir sergileyip samimi oluyodur, var oyleleri.. Ama ilerde esinizin bu durumdan bisi cikartmicagi ne belli. Sonuna kadar haklisin ama surekli dillendirip esegin aklina karpuz kabugu getirmeyin.
Esiniz beni bu raddeye getirdin derken simdi aldatma yoksa bile, ilerde oldugunda senin yuzunden dicektir emin ol.
Insan ulastiginin nankoru, ulasamadiginin delisi olur demisler. O yuzden karisiyla ve o kizla olan diyalog farki.

Yazın memlekete gidicem ailem durumu biliyor geri gelmicem bazen diyor guvenmiyorsan git kapi orda sonra hazirlaniyorum koymuyor
ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.gidemiyorsan da sorgulamayıp 3 maymunu oynayıp görmedim duymadım bilmiyorum yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…