Sizce abartiyomuyun

Biraz daha ileri giderlerse o devenin altinda kalacaklar gozum hicbirseyi gormez

Ilk esim baslatiyor zaten cidgi konusunca oda oyle oluyor ama sanki arkadas gibi konusuyorlar civik olunca oda bu sekilde davraniyor birden samimi olmuslar

bnle o sekilde mesajlasmadi ablam dediki o kiza saygi duysa boyle mesajlar atmaz egleniyor boslugunu dolduruyor diyor ama ilgisini cekmis neyine heveslendiyse hala esime surekli soru soruyormus sinir olmaya basladim artik buda onla samimi oldugunu gostermezni niye baskasi degil

Siz kendiniz yazmışsınız konuşmaları sizin eşinizin başlattığını. Karşı taraf ondan cesaret buluyor. Eşiniz bu kadar rahat yazışmasa kız da yazmaz. Yok kıyamamlar yok izin almışsın bozuldumlar. Kocanız nasıl başlatıyor ne yazıyor ki bu kadar cesaret bulmuş. Kusura bakmayın sizi kocanız düşünmezken elin kızı niye düşünsün ki? Bu işler böyledir. Adamın rahatlığından kadının aklına bile gelmez olmuş evli olduğu. İş sizin eşinizde biter.

Evli adamın boşluğunu doldurması neymiş onu da bi sorun ablanıza. Evlenince biter o boşluk hayırdır yani!

Kızın her sorduğu soruya koşacak kadar iyiyse gitsin aç doyursun kocan. Biraz bilmiyorum diyiversin sol elindeki yüzüğe bakıp da! Siz de kızla değileşinizle uğraşın o size saygısızlık etmezse başkası hiçbişey yapamaz. Haddini hududunu bilsin biraz!

Eşim böyle bir samimiyette bulunamaz karşı cinsle tabiki bende ağzına kürekle vururum

Okurkene esinize cok sinir oldum gercekten siz cok haklisiniz pesini bos birakmayin esinizin bu konusmalarin sonu pek iyi gelmedi bana cok samimiyet ne bilim sonu ne oalcak bilmiyorum iyi degil yani ne bu laubalilik senin esin var evde eminimki size bu kadar sakaci davranmiyordue ister esiniz özünde sakaci biri olsun ama kimseyle bu sekilde konsumasi gerekmiyor kizinda nosunu alip bi güzel uyarin bence uzak dursun o da terbiyesiz evli bi adamla ne diye yilisik konusmalara giriyorsun hep sinir olmusumdur bu tip adam ve kadinlara

Kocanız elin kızına mesaj atıyor, konuşmalardan anlaşıldığı üzere flört ediyor, siz tepki verince sizi tartaklıyor, hatta kapı orda diyerek sizi bir nevi kovuyor, siz elin kızları ile fingirdeyip üstüne size şiddet uygulayan adama, gerekirse şikayetçi olup, uzaklaştırma alıp, dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek yerine , kızda neden yüz veriyor diyerek sorunun çözümünü orda mı arıyorsunuz. Bakın size en hafif tabiri ile söyleyeyim sizin kocanızın ayarları bozuk, bugün Ayşe olur yarın Fatma, sorunun çözümü etrafındaki kızları ahlaklı davranmıyorlar diye hayıflanmak değil, sana zerre değer vermeyen, gözü dışarda kocanı hizaya çekmek, gelmiyorsa hayatından defetmektir. Yoksa senin dediğinin dünyada hiç tatlı, yağlı yiyecekler olmasaydı diyet yapmak ne kolay olurdı demek gibi birşey olmuş.

Ay kiyamam lafini grupta yazmikizin uslup tarzi oylede olabilir belki baska erklerle daha beter samimi belki digerlerini bilmiyorum sonucta

İkisininde ağzının ayarı yok. Sen aynı şekilde başka bir erkekle samimi olsan eşin ne tepki verir acaba? Kocan evli olduğunun farkında değil heralde başka kafalarda yaşıyor görünen o

Duzeldi artik sakin yaklasiyor onceden agir laflar konusuyordum kotu niyetle yaklasmadim o oyle biraz rahat kiz yanlis anlamaz herkese oyle diyor dayanamadi ayrica bunu yaparsam ortada cocuk var meslegi isi tehlikeye girerdi borc var magdur olurduk ayrica burasi babasinin evi nasil yapim

İki gevşek bir araya gelmemeliydi Bazı insanlara Eros oku kıçından vuruyor heralde afedersiniz aşkın sevginin bkunu çıkarıyorlar. Yani bir adam eşini sevmiyosa ayrılır ne halt yerse yer,kızlarda yahaa bu karısını sevmiyomuş ayrılacakmış yalanından ve bahanesindende sıyırsın kendini karaktersiz olduğunu kabul etsin.Valla canım sen ne anladıysan bizde onu anladık bunlar baya baya birbirine yürüyor ama koca baş öküz oğlan dört nalla koşuyo yani

Artik daha oturakli konusuyor mesajlarda kiz rahat ya yanlis anlasimam nasil olsa diye dusunuyor yada yuz buldugunda simariyor her zamamda boyle konusmuyorlar baska bir adamada ay kafama yapim beceremedim yazmis ondada yali yulu konusmus

Esime ailesine gore biri kesinlikle degil esim onu kapinin onune bile koymaz universitede boyle kizlar coktu olsaydi merakim evlenirdim diyor guvenilmeyecek bir insanla yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…