Sizce abartiyomuyun

Kotu niyeti olsa mesajlari silmez miydi tabiki hatali zaten baya emdigi sut burnundan geldi

Bn sadece olani soyluyorum ayrica bosarim diyenlerin cogu cocuk oldugunda eli kolu baglanir basina gelmeyen icin kolay bn sadece yorum istiyorum kimseyi savundugum yok bunlar olasilik tanimadiginiz insanlar hakkindada kotu dilekte bulunmayin lutfen bn kimseye hakeret etmem dusuncelerede saygiliyimdir bnde bir erkek aldatsa dovse karsidaki kisiye bosanmam daha iyi olur derim kadini bir mal gibi kole gibi gorenlerdende degilim ezilmesinide istemem.bilmediginiz insanlar hakkinda konusmayalim lutfen

Isin ic yuzunu bilmiyorum emin olamiyorum bunlar avuntu insanin ici icini nasil yiyiyor ancak yasayanlar anlar vurda uzmek icin degil yardimci olmak icin variz

Noktalama işaretlerinin eksikliği veya fazlalığından ötürü çok ayrıntıya giremedim ama anladığım kadarıyla eşiniz ve işyerindeki arkadaşı fazla samimi olmuşlar.
Doğru birşey değil, eşinizin üzerine çok gitmeden bu durumu bir an önce çözmenizi tavsiye ederim.

Suclayici konustum direk sordum birsey var mi aranizda diye oda uzdun beni diyor acaba sucsuzda o yuzdenmi sinirleniyor ah bir bilsem
Yapmayın Allah aşkına suçsuzmuşta üzülmüşte Hadi diyelim gerçekten kırılmış vs. Siz onun hizmetçisi değilsiniz kalksın kendi yapsın bir zahmet buyur ettiklerini. Bence siz haklısınız iş arkadaşıyla öyle samimi konuşmalara karşıyım bence duruşunuzdan taviz vermeyin ve bu konuda sert olun. Ben olsam kıza bu üslübundan rahatsızlık duyguğumu belirten de bir mesaj atardım ancak dediğim gibi eşinize olan tavrınız daha önemli. Eşiniz kıza bu rahatlığı veriyor ki kızda böyle samimi konuşmaktan çekinmiyor

Kizla muhattap olsam kiz acaba ilgisimi var deyip kendini birsey zanneder farli yaklasir inada bindirebilir o yuzden konusmam sahsen bana sadakat borcu olan esim kizin ne umrunda olacak

Abartmıyorsunuz.
Ortalığı ayağa kaldırmalık şeyler.

Bu bazı kızlar nedir böyle yahu, evli barklı adamlar sana yazınca uzak dursana işte,evlilğine saygı duymayan sana mı duyacak. Ne iğrenç adam diye düşünüp uzak duracaksın ama nerde. Kikir kikir daha da sokuluyorlar.

Eşinize gelince onu tanımlamak daha ağır olacak, o yüzden yorumsuzum. Onun cezasını siz keseceksiniz.

Vallahi esim normal konustugundada kiz bazen baba sagol filan yaziyor laubali bir tip sinir bozucu herkes onu oyle kabul etmis ne kadar itici gozuktugunun farkinda degil

zaten bin pisman oldu ailem biliyor hep aciklama yapmak zorunda kaldi babasi oyle birsey yap reddeder kapinin onune koyarim dedi rezil olur etrafi hep arkasini doner o en buyuk tokat olur zaten

Iste akli bes karis havada oluyor bazilarinin bende tiksiniyorum oylelerinden aile terbiyesiyle alakali bir durum

Benim arkadasimda staj yaparken adam evli ilgi gosteriyor diye havalanmisti esi gelmis daha kizla konusmamis

Bnse ne kadar karektersiz bir adam demistim iltifat ediyordu resmen odasina cagiriyordu ona yaptiriyordu isini kafasini tokusturmak geliyordu ikisininde

Bazen diyorum bosuna uzuluyorsun sana birsey olmaz o kaybeder herseyini bu hayatta insan evlat acisi bile oldurmuyor herkes hayatina devam ediyor senmi yapamiyacaksin

bir tane baska bir kizda is disinda esime mesaj atmis kisisel telefona onun derdine yalakalik esimin konumuna ulasmak istiyor yok siz gonullerin yoneticisiniz diye yazmis grupta esim baskasini onermis kiz onunla ugrasiyor

Tam ibretlikler bn oyle birsey yazamazdim Allah sabir versin simdiki evli kadinlara sinir hastasi ederler adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…