Sizce abartıyor muyum

Annelikheyecani

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
175
79
13
35
Hamileyim ama kimseye söylememiştim henüz. Ama görümcem en yakın arkadaşıma söylemiş bende keske ben paylaşsaydım onunla dedim alındı
Yani sonuçta ben daha kimseye açıklamadan birinin çıkıp söylemesi hoşuma gitmedi sizce abartıyor muyum yoksa bu benım en dogal hakkım mı

Haklısın.
Bende oglumda söylemedim.
Yakın bı arkadasima söylemiştim ama sakın ablana vs söyleme dedim. Ablasının ağzı boştu.
8 aylık gebeyken öğrendiler hamile olduğumu.

Görümceye söylemişsiniz o da o kadar saklayacağınızı tahmin etmemiş görünce söylemiş yani illa duyacaklar hem birinin en yakın arkadaşı olup da hamileliğini ilerleyince öğrenmek istemezdim şahsen hani nazarım değer diye düşünen yakın arkadaş değildir saçma da geliyor madem saklıyorsunuz görümce de bilmeseydi abartıyorsunuz biraz buldumcuk mu oldunuz

Olmuşla ölmüşe çare yok. Söylenmiş bi kere bunu değiştiremezsiniz artık. Keşke ben söyleseydim diye hafif bir sitem edip daha da uzatmazdım ben olsam. Hatta belki sadece kendi kendime söylenirdim.

Üyelik adınızdan yola çıkarak bence gebeliği doruklarda yaşayan bir üyesiniz. Sizi haklı bulmadım çünkü görümcenizle paylaşmışsınız, kimsenin duymasını istemediğiniz bir şey değil. Muhtemelen bilerek yapmadı görümceniz. Siz paylaşmak istiyordunuz madem görümcenizden önce arkadaşınızla paylaşsaydınız, sizinle telefonu kapattığı gibi görümcenizin arkadaşınızı aradığını sanmıyorum

Hamileyim ama kimseye söylememiştim henüz. Ama görümcem en yakın arkadaşıma söylemiş bende keske ben paylaşsaydım onunla dedim alındı
Yani sonuçta ben daha kimseye açıklamadan birinin çıkıp söylemesi hoşuma gitmedi sizce abartıyor muyum yoksa bu benım en dogal hakkım mı
kimseye söylemeyecekseniz görümce neden biliyo ki? bir de eğer görümceye söylerken kimseye söyleme diye sıkı sıkı tembihlemediyseniz alınmanız yersiz.Ama çok da abartılacak bir mevzu değil, en yakın arkadaşınıza heycanla söylemiştir.

Benim hamileliğimi arkadaşlarım biliyor ama görümce bilmiyor. Sizinki garipmiş gerçekten de. Ben herkese diyorum aileler duymadı söylemeyin diye ihtimalleri düşünüp. Uyarmadıysanız boş sitem sizinki.

Olmuşla ölmüşe çare yok. Söylenmiş bi kere bunu değiştiremezsiniz artık. Keşke ben söyleseydim diye hafif bir sitem edip daha da uzatmazdım ben olsam. Hatta belki sadece kendi kendime söylenirdim.
Henüz çok yeni ve kese görünmedi ben bu yüzden yayılmasını istemedim yoksa gizlemek gibi bir amacım yok.

Henüz çok yeni ve kese görünmedi ben bu yüzden yayılmasını istemedim yoksa gizlemek gibi bir amacım yok.
Sebebin ne olduğu fark etmez ki. Söylenen söylenmiş bi kere yani. Bunun kötü niyeti de çok olmaz o heyecanla söylemiştir o ara konuştularsa. Dur hemen annelikheyecanindan önce herkese yayayım demez herhalde.

Back
X