sizce abartıyor muyum ?

iki kız-iki erkek ve gece gezmesi....yok abartmıyorsunuz bence..eğer sosyalleşmek istiyorsa gündüz de gayet rahat sosyalleşebilir :)
gerçi iki kız iki erkeğe gündüzde izin vermezdım ama aksam olunca daha cok kızıyorum bide cafeye gidecekler gece romantık bi ortam ben belki geri kafalı düşünüyorum bu konuda bilmiyorum ama bi erkekle bi kızın arkadas kalabileceklerine pek inanmıyorum nedense devamlı böyle görüşmeler olursa hoslantıya dönüşme ihtimali cok yüksek :31:

Bence o da sana izin versin sen de ona. Kısıtlanmak çok kötü birşey. Birbirinizin hayatını böyle engellemeye devam ederseniz mutlu olamazsınız. Ama sınırlarını bilsin. Gidip oturmak, konuşmak normal iş arkadaşlarıyla da öyle canımlı, cicimli sarmaş dolaş hiç hoş değil görüyorum bazılarında onların arkadaşlıkla ilgisi yok bence :19:

Sanırım sevgiliniz size şaka yapmış! Böyle bir şey olabilir mi ya? Siz dururken başka kızlarla gece eğlenmesine çıkacaklar.. Kızların niyeti belli ve bence sevgilinizin erkek arkadaşı böyle bir şeyi kafasına koymuş galiba.. Ben de bir erkekle bir kızın arkadaş olabileceğine asla inanmıyorum, yok böyle bir şey.. Ben bu kadar geniş değilim ki çok şükür benim nişanlım da bu kadar geniş değildir.. Bize ters.. Siz abartmıyorsunuz, çok iyi yapmışsınız..Tavrınızı devam ettirin...

okudum ama gözümden kaçmış olabilir.yaşlarınız kaç?

üniversitedeyken biz de 2 kız 2 erkek çıkardık dolaşmaya,sinemaya giderdik,yemek yerdik vs. 'öyle kızlar' falan da değildik,bence

biraz abartıyorsunuz.kızlar sevgilisi olmayan erkeklerle dolaştıklarında yollu falan olmazlar.yapacak daha iyi bir şeyiniz yoksa

kafa dengi kız ya da erkek arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz bence.

yalnız sizin durumunuz farklı,çiftler bu durumdan rahatsızsa orda durulmalı tabiki.eşimle tanıştıktan sonra bütün erkek

arkadaşlarımla irtibatımı kestim,huzursuz oldu çünkü.

sevgiliniz ayıp etmiş bence,sonuna kadar haklısınız.

evet cok uzak değil ama gelemedi bayadırr maddi olarak pek iyi değildi bu ay maaşı aldıgım gibi gelicem dedi ama bilmiyorum..sahip çıkmaya çalışıyorum ama benım oduna bide anlatabilsem :41:

ee bu kızları alıp parklarda kaydırakta kaymıyolar heralde
bi cafeye filan gidiyolardır
akşam akşam boş boş gezilmez
maddi durumu o kadar kötüyse onlarlada çıkmasın :51::51:

Sanırım sevgiliniz size şaka yapmış! Böyle bir şey olabilir mi ya? Siz dururken başka kızlarla gece eğlenmesine çıkacaklar.. Kızların niyeti belli ve bence sevgilinizin erkek arkadaşı böyle bir şeyi kafasına koymuş galiba.. Ben de bir erkekle bir kızın arkadaş olabileceğine asla inanmıyorum, yok böyle bir şey.. Ben bu kadar geniş değilim ki çok şükür benim nişanlım da bu kadar geniş değildir.. Bize ters.. Siz abartmıyorsunuz, çok iyi yapmışsınız..Tavrınızı devam ettirin...
bizede tersti ama sevgilim bu işyerınde çalışmaya basladıgından beri böyle şeyler olmaya başladı arkadasları tuhaflar :50:

ee bu kızları alıp parklarda kaydırakta kaymıyolar heralde
bi cafeye filan gidiyolardır
akşam akşam boş boş gezilmez
maddi durumu o kadar kötüyse onlarlada çıkmasın :51::51:
aynen cafeye gidiyolar tabiki hemde dediği yer deniz kenarında bi cafe ve arabayla gidecekler bu kızlardan birisinin arabası var sevgilimi evine bırakacak dogal olarak ay deliriyorum düşündükçe :47:

okudum ama gözümden kaçmış olabilir.yaşlarınız kaç?

üniversitedeyken biz de 2 kız 2 erkek çıkardık dolaşmaya,sinemaya giderdik,yemek yerdik vs. 'öyle kızlar' falan da değildik,bence

biraz abartıyorsunuz.kızlar sevgilisi olmayan erkeklerle dolaştıklarında yollu falan olmazlar.yapacak daha iyi bir şeyiniz yoksa

kafa dengi kız ya da erkek arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz bence.

yalnız sizin durumunuz farklı,çiftler bu durumdan rahatsızsa orda durulmalı tabiki.eşimle tanıştıktan sonra bütün erkek

arkadaşlarımla irtibatımı kestim,huzursuz oldu çünkü.

sevgiliniz ayıp etmiş bence,sonuna kadar haklısınız.
benım 21 sevgilimin 24 canım..dediğin gibi bu durumdan ben rahatsızım ayrıca biliyorumki sevgilimde bana asla izin vermez sen irtibatını kesmişsin mesela onunda bu durumda öyle yapması gerek :50:

Doğru tepki vermişsin bence, düşüncelerinde haklısın.

Aslında bir kızla bir erkek iyi arkadaş olabilmeli ama genellikle böyle olmuyor.

bi akşam yemeği bi öğle yemeğinden bahsediyorsak evet aşırı abartmışsın hatta
ama ne bileyim gece yarılarına kadar sürecek içkili bi eğlenceden bahsediyorsak hiç abartmamışsın

bi akşam yemeği bi öğle yemeğinden bahsediyorsak evet aşırı abartmışsın hatta
ama ne bileyim gece yarılarına kadar sürecek içkili bi eğlenceden bahsediyorsak hiç abartmamışsın
yok içkili değil erkek arkadasım içki içmez yanı diğerlerini bilmiyorum..deniz kenarında bi cafeye gidecekler gezecekler falan bi kere gitmişti ama ozaman kalabalıklardı baya müdürleri falanda vardı ısrar etmiş gece 1 de gelmişti eve bide o kız bırakmış arabayla yolda :31:

yok içkili değil erkek arkadasım içki içmez yanı diğerlerini bilmiyorum..deniz kenarında bi cafeye gidecekler gezecekler falan bi kere gitmişti ama ozaman kalabalıklardı baya müdürleri falanda vardı ısrar etmiş gece 1 de gelmişti eve bide o kız bırakmış arabayla yolda :31:

ben nişanlının kötü niyetli olduğunu düşünmedim sana çok aşık bence, yanlış yapacak gibi durmuyor, yoksa yok farklı şehirlerdesiniz hayli hayli yalan söyleyebilirdi, hayli hayli seni kandırabilirdi art niyeti olsa, erkek erkeğe çıkamıyolarsa bence sürekli olmasa bile arada bir çıkmasına karışma, sanırım bulunduğu şehirde yanlız, iş dışı sosyalleşmeye herkesin ihtiyacı var
ve sanırım bi akşam çayı içmekten bahsediliyor

Ben anlayamıyorum bu erkekleri, eğer bir yola adım atmışsanız sizin istemediğiniz şeyleri yapmayacak! siz de onun istemediği şeyleri yapmazsınız ama nedense erkekler yapabilir ama kızlar yapamaz öyle mi?? Durumunuz çok kötü, Allah yardımcınız olsun.. Bence sessiz olun, gideceğim derse de hiçbir şey demeyin, umursamayın..Hani bir söz vardır ya "Eğer bir kadın gerçekten susuyorsa her şey bitmiş demektir" diye..Susun, eminim hatasını anlayacaktır..Tartışmayın, aramayın, mesaj atmayın.. Onu kendi haline bıraktığınız an yaptığı hatayı anlayacağı an olacaktır..

ben nişanlının kötü niyetli olduğunu düşünmedim sana çok aşık bence, yanlış yapacak gibi durmuyor, yoksa yok farklı şehirlerdesiniz hayli hayli yalan söyleyebilirdi, hayli hayli seni kandırabilirdi art niyeti olsa, erkek erkeğe çıkamıyolarsa bence sürekli olmasa bile arada bir çıkmasına karışma, sanırım bulunduğu şehirde yanlız, iş dışı sosyalleşmeye herkesin ihtiyacı var
evet söylemese haberım olmazdı belkide yok yalnız değil ailesi arkadasları o şehirde..gezsın ama bu illa kızlarla birlikte olmasın ben buna bide üstüne bu yüzden bana trip yapmasına kızıyorum aslında :31:

evet söylemese haberım olmazdı belkide yok yalnız değil ailesi arkadasları o şehirde..gezsın ama bu illa kızlarla birlikte olmasın ben buna bide üstüne bu yüzden bana trip yapmasına kızıyorum aslında :31:

Back
X