sizce abartıyor muyum ?

kız-erkek arkadaşlığı değil de, 1 gece dışarı çıkmadı diye hemen "senin yüzünden ot gibi yaşıyorum" demesi yanlış bence bu konuda asıl o abartmış.

Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim.
Normal bi yemek aslında abartmamak lazım ama böyle olmuyor işte.
Kendisi senin gitmeni istemezse oda gitmiycek tabiki burda yanlış davranmış.

Ben anlayamıyorum bu erkekleri, eğer bir yola adım atmışsanız sizin istemediğiniz şeyleri yapmayacak! siz de onun istemediği şeyleri yapmazsınız ama nedense erkekler yapabilir ama kızlar yapamaz öyle mi?? Durumunuz çok kötü, Allah yardımcınız olsun.. Bence sessiz olun, gideceğim derse de hiçbir şey demeyin, umursamayın..Hani bir söz vardır ya "Eğer bir kadın gerçekten susuyorsa her şey bitmiş demektir" diye..Susun, eminim hatasını anlayacaktır..Tartışmayın, aramayın, mesaj atmayın.. Onu kendi haline bıraktığınız an yaptığı hatayı anlayacağı an olacaktır..
öyle yapıcam cnm bundan sonra asla karışmıcam nereye giderse gitsin ne tartısıcam ne karısıcam :31:

evet söylemese haberım olmazdı belkide yok yalnız değil ailesi arkadasları o şehirde..gezsın ama bu illa kızlarla birlikte olmasın ben buna bide üstüne bu yüzden bana trip yapmasına kızıyorum aslında :31:

o zaman haklısın, ben yeni atanmış atandığı şehirde yanlız diye düşündüm nedense

kız-erkek arkadaşlığı değil de, 1 gece dışarı çıkmadı diye hemen "senin yüzünden ot gibi yaşıyorum" demesi yanlış bence bu konuda asıl o abartmış.
benım asıl kızdıgımda o zaten elalemın kızları için bana o sekılde konusmasına kırıldım :5:

bence tepkiniz gayet normal, sanırım erkek arkadaşınız empati kurmadığı için o şekilde konuşmuş, yoksa her sevgilinin vereceği bir tepki sizinki.

madem onun açısından sizinle birlikteyken ot gibi yaşamaksa bir kaç arkadaşıyla görüşememesi. sizde erkek arkadaşlarla buluşcaz liseden filan diyin ki empati kurabilsin.

Semiramis canım az çok tanıyorum seni yardımcı olmaya çalışayım

Siz sık buluşabilen bir çift değilsiniz sevgilinin senle buluşamayıp başka kızlarla arkadaşça da olsa takılmak istemesi seni haklı olarak kızdırmış, üzmüş.

Sevgilin de daha önce süregelen bir kısıtlamalar olmuş ki ot gibi yaşıyorum demiş

Sen sevgilini çok kısıtlar mısın canım?

Erkek erkeğe takılabilirler aslında 2 kız 2 erkek takılmaya burada kimse izin veremez gibi.

Biz sevgilimle standartdışıyız sanırım:) bugüne kadar ne ben ona karıştım, ne de o bana. Ancak ikimizde birbirimizi rahatsız edecek kimseyle buluşmadık sanırım.
Bence rahatsız oluyorsan trip yapmamalısın. Çünkü sen trip yaptıkça erkek o davranışı iyice kıymete bindiriyor. Gayet tatlı bi şekilde ben de burada çok sıkılıyorum ancak rahatsız olacağın için çıkmıyorum, illa çok bunaldım dersen erkek arkadaşlarınla çıkarsan sanırım ikimizi de üzmeyeceksin desen. Böylece onunda kafasına yatar diye düşünüyorum.

abartmamışsın canım..
hatta çok normal davranmışsın....
mesafe ilişkileri zorlaştırır...

Mesafeler insanı daha da kıskanç yapıyor bu bi gerçek.
Ben de olsam aynısı yapardım eminim hatta daha beterini:47:
Zaten 2 kız 2 erkek olacaksa, o yine yanlarında ot gibi kalıcak :31:

Son düzenleme:
Sonuna kadar haklısın kesinlikle abartmamışsın
ben olsam daha fazla tepki gösterirdim.bana çok ters çok yanlış..

abartmamıssın ... o kızlarla gezmeye gıdecegıne senın yanına gelsın ... ot gbı yasamaktan kurtulur hem ...:34:

Back
X