- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
- Konu Sahibi _Semiramis_
kız-erkek arkadaşlığı değil de, 1 gece dışarı çıkmadı diye hemen "senin yüzünden ot gibi yaşıyorum" demesi yanlış bence bu konuda asıl o abartmış.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapıcam cnm bundan sonra asla karışmıcam nereye giderse gitsin ne tartısıcam ne karısıcamBen anlayamıyorum bu erkekleri, eğer bir yola adım atmışsanız sizin istemediğiniz şeyleri yapmayacak! siz de onun istemediği şeyleri yapmazsınız ama nedense erkekler yapabilir ama kızlar yapamaz öyle mi?? Durumunuz çok kötü, Allah yardımcınız olsun.. Bence sessiz olun, gideceğim derse de hiçbir şey demeyin, umursamayın..Hani bir söz vardır ya "Eğer bir kadın gerçekten susuyorsa her şey bitmiş demektir" diye..Susun, eminim hatasını anlayacaktır..Tartışmayın, aramayın, mesaj atmayın.. Onu kendi haline bıraktığınız an yaptığı hatayı anlayacağı an olacaktır..
evet söylemese haberım olmazdı belkide yok yalnız değil ailesi arkadasları o şehirde..gezsın ama bu illa kızlarla birlikte olmasın ben buna bide üstüne bu yüzden bana trip yapmasına kızıyorum aslında![]()
benım asıl kızdıgımda o zaten elalemın kızları için bana o sekılde konusmasına kırıldımkız-erkek arkadaşlığı değil de, 1 gece dışarı çıkmadı diye hemen "senin yüzünden ot gibi yaşıyorum" demesi yanlış bence bu konuda asıl o abartmış.