bu saatte niye gidilmesin? yazin esas ikindi civari guzel oluyo piknik.. isikli bi yer olursa erkenden donme olayi da olmaz..Bugun esimle evlilik yıl dönümümüZ 1.yılımız daha maddi konuda sıkmamak icin hic gitmedigimiz icin piknik yapmak istedim genelde esim arkadasları isleri icin beni geceleri bile yanlız birakiyor sadece bugun bari benimle olmasini benimle vakit gecirmesini istedim birseyler yapmak istedim esimle ama o yine bos islerini tercih etti ve bana bu saat olmus hazirlan gidelim diye mesaj atiyo bu saatten sonra piknik mi olur daha 1.yılimızda bunu yapti bana aramizda hicbirsey kalmamis artik onun icin hep basklari hep baskalari bosanmak istiyorum hamileyim ama gitcek yerim yok ne yapmaliyim cok bunaldım artikk bu evlilik bana mutluluk vermiyor mutsuzum hergun agliyorum degerim yok .....
gitmek istemiş ya sonuçta o kadarda geç değil.Hadi hazırlan gidin gününüzü mahvetme.Daha sakin olduğun bir zamanda güzel güzel derdini anlat.Bugun esimle evlilik yıl dönümümüZ 1.yılımız daha maddi konuda sıkmamak icin hic gitmedigimiz icin piknik yapmak istedim genelde esim arkadasları isleri icin beni geceleri bile yanlız birakiyor sadece bugun bari benimle olmasini benimle vakit gecirmesini istedim birseyler yapmak istedim esimle ama o yine bos islerini tercih etti ve bana bu saat olmus hazirlan gidelim diye mesaj atiyo bu saatten sonra piknik mi olur daha 1.yılimızda bunu yapti bana aramizda hicbirsey kalmamis artik onun icin hep basklari hep baskalari bosanmak istiyorum hamileyim ama gitcek yerim yok ne yapmaliyim cok bunaldım artikk bu evlilik bana mutluluk vermiyor mutsuzum hergun agliyorum degerim yok .....
Evet olur bu saatten sonrada piknik neden olmasın hem daha güzel olur.Bugun esimle evlilik yıl dönümümüZ 1.yılımız daha maddi konuda sıkmamak icin hic gitmedigimiz icin piknik yapmak istedim genelde esim arkadasları isleri icin beni geceleri bile yanlız birakiyor sadece bugun bari benimle olmasini benimle vakit gecirmesini istedim birseyler yapmak istedim esimle ama o yine bos islerini tercih etti ve bana bu saat olmus hazirlan gidelim diye mesaj atiyo bu saatten sonra piknik mi olur daha 1.yılimızda bunu yapti bana aramizda hicbirsey kalmamis artik onun icin hep basklari hep baskalari bosanmak istiyorum hamileyim ama gitcek yerim yok ne yapmaliyim cok bunaldım artikk bu evlilik bana mutluluk vermiyor mutsuzum hergun agliyorum degerim yok .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?