sizce abartıyor muyum?

esrafatih

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
11
0
1
44
Bugun esimle evlilik yıl dönümümüZ 1.yılımız daha maddi konuda sıkmamak icin hic gitmedigimiz icin piknik yapmak istedim genelde esim arkadasları isleri icin beni geceleri bile yanlız birakiyor sadece bugun bari benimle olmasini benimle vakit gecirmesini istedim birseyler yapmak istedim esimle ama o yine bos islerini tercih etti ve bana bu saat olmus hazirlan gidelim diye mesaj atiyo bu saatten sonra piknik mi olur daha 1.yılimızda bunu yapti bana aramizda hicbirsey kalmamis artik onun icin hep basklari hep baskalari bosanmak istiyorum hamileyim ama gitcek yerim yok ne yapmaliyim cok bunaldım artikk bu evlilik bana mutluluk vermiyor mutsuzum hergun agliyorum degerim yok .....

bu saatte niye gidilmesin? yazin esas ikindi civari guzel oluyo piknik.. isikli bi yer olursa erkenden donme olayi da olmaz..
ama sanirim tek derdiniz bu degil? sknti daha mi derin?

Arkadasin dedigi gibi bu saatden sonra da guzel olur piknik herhalde sizle ilgilenmiyor diye canınız sıkılıyor birazda hamilelikten biliyonmu onlar ama hic sikmayin caninizi cocuk olunca hic vakit bulamazsiniz gezmeye beraber vakit gecirmek istiyorum dersin esine olmaz mi

sanırım hevesiniz kırıldığı için bu kadar yıkıldınız özel bir gün yanımda değil falan diye. bir de hamilesiniz hormonlar falan. belki başka sıkıntılarda var bilemiyorum. eşinizle konuşmayı deneyin hamileyim hassasım seni daha yakınımda istiyorum diye. bazı erkekler dürtmeden iş yapmıyolar çünkü.

gitmek istemiş ya sonuçta o kadarda geç değil.Hadi hazırlan gidin gününüzü mahvetme.Daha sakin olduğun bir zamanda güzel güzel derdini anlat.

Bence gitmelisin henuz gec degil. Ama tabi eger sıkınti yalniz bu degilse .

Evet olur bu saatten sonrada piknik neden olmasın hem daha güzel olur.

Tek sorub buysa halledilir , esinle acikca konus daha cok ilgi bekledigini anlat..

bence de gidin. hava almış olursunuz hem. bu sebepten boşanmak istemiyorsunuz sanırım? sadece ilgisiz mi başka problemler neler?

Neden olmasın bu saatte de olur piknik gidin bence.Sonuçta oda gitmek istemiş belki ancak ayarlayabildi işlerini.

Tatlım bal gibi de olur. Valla hamilesin diye mutlu ol diye falan söylemiyorum, inan en güzel de saati. Hadi kalk hazırlan ve git lütfen. Sen kızgın olduğun için şu an hevesim kaçmış ama hiç kacmasin tatlı tatlı Eğlen ne olur..

Evet hevesim kacti bugun sonucta ilk yildonumumuz boyle hayal etmemistim hergun yanlizim sabah cikar gece yarisi gelir yanlizliktan kafayi yicem artik konuscak kimsem gitcek bir yerim yok bari bugun ya bugun yanimda ol dedim ama yine yanliz birakti benii birsey desem beni suclar hep bilmiyorum ya kafam cok karisik severek evlendik ama daha bir yilda tukendik hayalimdeki evliligi hicbirseyi gerceklestiremedim olmuyoo..

Cok konustum ama anlamiyor beni sucluyor beni cok sikiyorsun diyor sikmiyorum aslinda sadece bahaneler uretir konu

kendi kocamı gördüm seninkinde. ne yazıkki bazı adamlara anlatamazsın aptallıklarını haklı bulur üstüne görmediğin tribi görürsün hatta bu konuda senle yarışır. mecburen onun istediği vakitte çıkmak zorundasınız. daha bir ömür var önünüzde söyleye söyleye evcilleştirirsiniz.eğer çok umutsuz bir vakaysa kader ona ders verecektir.

Evde oturup sorunları daha da büyütüp tartışıp daha da sinirlerini bozacagina mis gibi hazırlan pozitif ol giyin kuşan hatta bayağı neşeli davran ki hep suçlu hissettiren insanlar diğerlerini kacirtirlar. ..

Degerli arkadaslariyla takilir sabahlara kadar .simdide menemen yap aciktimm diyor iyice sinirlerim bozuldu hic umrunda degil yaa gitmicegimizi soyleseydi evde guzel bir sofra hazirlardim zehir etti herseyi bu ozel gunumuzu bu kadar siradan gormesiii normal mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…