sizce abartıyor muyum?

Kaç aylık gebesin, evlenince birden pavyon mı gitmeye başladı yani, öncesinde evden işe işten eve miydi

Yahu bişey yazınca da topa tutuyolar beni

Sadece sorun buysa adam işkolik olabilir
Konuşarak çözebilirsiniz bu konuyu anca

Aman canım benimki işten gelip sonra arkadaşı aradı rakı balık keyfi yapmıştı.bende eve almayıp kapıda bırakmıştım tek dert o değil bence ben kabullendim benim eşim kütük kızlarımla yakında oğluşumda kısmet olursa aramızda olacak onlarla mutluyum

Konusma tarzinizi degistirin ki savunmaya gecip sizi suclamasin. O suclamalar hep erkek egosu zedelendiginden. Daha yolun basindasiniz hemen pes etmek olmaz hem de cocukla. Kendisiyle guzel guzel konusup bazi seyleri farketmesini saglayabilirsiniz ama bu bayagi bir sabir ve zaman gerektiriyor. Bunu birakip baskasini alsaniz onun da baska kusurlari olacak. Allah yardimciniz olsun!

Bakalım elimizde ne var:

Geceleri pavyon giden bir adam
Evlilik yıldönümünü önemsemedi diye üzülen bir kadın
Doğmamış bir bebek

Üçü de birbirinden mantıksız değil mi?

Uzmeyin kendinizi cok zor bi durum Allah sabir versin cocugunuzu dusunun ama rahatsiz oldugunuzuda anliyacagi dilden anltn bu ne cnm kendini ne zannediyo Adamin cocugu olck hala kendi sevdasinda sozunu dinleyecegi bir buyugu fln yokmu ona anlatsanz

Evet erkk arkadaslari geceleri pavyona giderler gecen gecede telefonu kapaliydi internetten pavyonun numarasini aldim aradim oyle getirttim eve

Sadece sorun buysa adam işkolik olabilir
Konuşarak çözebilirsiniz bu konuyu anca

Tek sıkıntı bu ise sıkmayın canınızı, kendinizi de bebeginizi de mutsuz etmeyin.
Kızlar başka sorunda varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…