sizce abartıyor muyum?

Hiç tadına bile bakmadığım sigaraya bu ara başlamazsam iyidir

O böyle seni evde bırakır geç saatlere kadar gelmez de sen ne yaparsın?
Evde tek başına bunalıma girip akşam surat mı asarsın?

Bence o çıktıktan hemen sonra kendini dışarı atıp hayatını yaşamalısın.
Akşam da mutlu, umursamaz dönmelisin.

Senin aklın onda kalmasın, onun aklını sende bırak.

Lutfen canini sikma. Hamilesin Allah korusun uzuntuden birsey olur. Goturse de goturmese de ses etme. Kendini de bu kadar uzme. Hic soylenme. Hatta konusma. Taa ki hatasini anlayip telafi edene kadar.

Belki sürpriz hazırlıyordur. Biliyor mu bu günü yoksa unuttu mu ?

Sanırım geceleri başkalarıtla gezen koca,

hiç hoş bir evlilik oluşturmaz. .

Rabbim sabır versin. .

Biliyor supriz fln yok oyle ince dusunceleri yok giitti zaten yine telefon geldi ve gitti evliligimiz bitmis bizim evlilik diye birsey kalmamis

Evet erkk arkadaslari geceleri pavyona giderler gecen gecede telefonu kapaliydi internetten pavyonun numarasini aldim aradim oyle getirttim eve

Evet hamile olmasam coktan gitmistim dayanamiyorum artik ama caresizim katlanmak zorundayim bebegim icin

ayy Hamilemisin bi de. uzulme sen ya kiyamam. O saatte nedem gidilmesin ki hatta bu mevsim de bence oikniknicin en guzel saat o saat. bak bu saat olmus hava aydinlik. gitseydin serin serin oooh :) uzme sen kendini canim benim ya

Evliligim bitti esyalarimi topluyorum beynim durdu gidecek yerim yok nereye gidebilirim calisip hayatimi kurmam lazim ama napcagimi bilmiyorum :/

Evliligim bitti esyalarimi topluyorum beynim durdu gidecek yerim yok nereye gidebilirim calisip hayatimi kurmam lazim ama napcagimi bilmiyorum :/
Pavyona mi gidiyor.
Anneniz babanız yada bir aile büyüğü yok mu hiç gidebileceğiniz. Arkadaşınız da mı yok.
Kadın sığınma evine telefon açın eğer internetten bulabilirseniz. Telefon numarasi adres vs.

Maddi sorunlar nedeniyle bi kere bile gidilemeyen bi piknik ve buna rağmen pavyona giden bi koca?

Üstüne bide çocuk?

Ailende yok desteğin.

Tek başına olsan, gider temizlik yapar tek başına hayatını kurardın ama üzgünüm şimdi akılsız başının cezasını çekeceksin.

Sanırın tek bu günden kaynaklanmıyor siteminiz,geçmişte de derin izler var gibi.Eşiniz çok özgür kişilikte fakat bu yaptıģı yanlışa kılıf olamaz.Sizi en hassas döneminizde tek bırakmaması lazımdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…