- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Evinizi veya arabayı satın borçlarınızı kapatın. Bu kadar bunalmaya gerek yok.Merhaba arkadaşlar eşimle 5 yıldır birbirimizi tanıyoruz 1 yıl sevgili 1 yıl nişanlı 3 yıllıkta evliyiz nişanlılık sevgililik döneminde eşim bambaşka bir insandı evlendikten sonra daha başka bir insan olmaya başladı nişanlıyken mağripte hiçbir şeyi şu an yaşatmıyor yaşamıyoruz Tamam belki diyeceksiniz Bütün erkekler böyle Bütün erkekler nişanlıyken vaatlerde bulunur hiçbirini yapmaz ama bahsettiğim şeyler şöyle.. çalışan bir kadınım iş ev arasında Sıkıntıdan patlıyorum bir yere gitme muhabbeti açılsa hesap yapar hemen 3 günlük tatile götürdü bir aydır Onun hesabını söylüyor işyerinden 11 milyar tazminat almıştım sıkıştığım dedi Verdim düğünde takılan bilezikler bileziklerimi verdim çalışıyorum maaşımı ona veriyorum konuşuyorum anlatıyorum sıkıntıdayız borcumuz var diyor ya herkes böyle bir hayatımı yaşıyorum Sizce ben mi abartıyorum kafayı yemekle???
Asla satmaz bunaldım diyorum 3 5 yıl sonra rahat ederiz diyor yaEvinizi veya arabayı satın borçlarınızı kapatın. Bu kadar bunalmaya gerek yok.
E yapacak bir şey yok o zaman.Asla satmaz bunaldım diyorum 3 5 yıl sonra rahat ederiz diyor ya
Çalıştırma evinin hanımı ol derdi tamam çalışırım tabii çalışan bir kadınım iş ev arasında
Nişanlıyken çalışma ev hanımı ol diyen eşim şimdi çalışıyorum yetmiyor yinedeburada ne demek istediniz
kim çalışma ev hanımı ol dedi de çalışıyosunuz hala?
3 yıl oldu evleneli hala borçları bitiremiyoruz yani eşimin kafasında borcu bitirme gibi bir derdi yok Ev aldıysak Araba alalım araba alırsak arsa alalım Şimdi biz çalışalım ileride çocuklarımız rahat etsin mantı ama benim mantığım da Gençliğim gittikten sonra biriktirdiğim paramı bana bir hayrı anlamı yok Bu yüzden bu konuda bir türlü onunla anlaşamıyorumEşiniz paraları birikim için kullanıyorsa birazcık dişinizi sıkacaksınız. Ama o paralar başka yere ya da kendi ailesine gidiyorsa sizin yerinizde olsam çalışmayı bırakırım
Biz Olan borçları bitirdin zaten 3 yıldır çalıştım borçları bitirdim Şimdi tekrardan borç çıktı 2 yaşında bir kızım var onun adına bile ev alma gibi bir hevesi var öyle diyeyim yani ömür boyu borç ödeyip bir şeylere sahip olalım istiyor önce borcumuz olmasın rahat bir hayatımız olsun bir evimiz Bir arabamız bize yeter mantığın dayım bu konuda bir türlü anlaşamıyorumİyi de borcu iş için yapmışsınız, eşiniz kendi başına yiyip içip gezmemiş ki.
SiZe bekarken çalışma demiş, şimdi borç ödemek için çalışıyor olmak zorunuza gidiyor sanırım. Eşinizin bir kabahatini göremedim anlattıklarınıza bakarak. Siz abartıyorsunuz.
Borcu ödeyemiyorsanız malları satacaksınız.
3 yıl oldu evleneli hala borçları bitiremiyoruz yani eşimin kafasında borcu bitirme gibi bir derdi yok Ev aldıysak Araba alalım araba alırsak arsa alalım Şimdi biz çalışalım ileride çocuklarımız rahat etsin mantı ama benim mantığım da Gençliğim gittikten sonra biriktirdiğim paramı bana bir hayrı anlamı yok Bu yüzden bu konuda bir türlü onunla anlaşamıyorum
Bu çok ayrı bir mesele, keşke konuyu açarken yazsaydınız.Biz Olan borçları bitirdin zaten 3 yıldır çalıştım borçları bitirdim Şimdi tekrardan borç çıktı 2 yaşında bir kızım var onun adına bile ev alma gibi bir hevesi var öyle diyeyim yani ömür boyu borç ödeyip bir şeylere sahip olalım istiyor önce borcumuz olmasın rahat bir hayatımız olsun bir evimiz Bir arabamız bize yeter mantığın dayım bu konuda bir türlü anlaşamıyorum
Aslında adam iyi niyetli ama demek ki kafa yapılarınız farklı.3 yıl oldu evleneli hala borçları bitiremiyoruz yani eşimin kafasında borcu bitirme gibi bir derdi yok Ev aldıysak Araba alalım araba alırsak arsa alalım Şimdi biz çalışalım ileride çocuklarımız rahat etsin mantı ama benim mantığım da Gençliğim gittikten sonra biriktirdiğim paramı bana bir hayrı anlamı yok Bu yüzden bu konuda bir türlü onunla anlaşamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?