Sizce adım atayım mı?

Hmm iki tarafında olgun olduğunu düşünüyorum o zaman bence bekle sonuçta daha yeni eklemişsiniz o size bir adım atacak mı bakalım

Bencede öyle yapayım daha dün ekleştik aynen. Haftaya kadar bekliyim haftaya bi uğrarım belki

nedir necidir, şiddet geçmişi varmı

ailesi iyimi, ana kuzusumu

öfkesini kontrol eden birimi

kadına hayvanlara yaşlılar saygılımı

ağzı bozuk mu

arkadaş ortamları nasıl

alkolü yada bağımlılığı varmı bilmeden aşık oldum diyenlere çok kızıyorum

aşk yok artık insanlar deforme oldu en iyisinin içinde canavar çıkabilir

ama siz gözü güzel diye evleneceğiniz adamın inine kadar girip herşeyini bütün karakteri bilmelisiniz

dediğim gibi artık insanların binlerce kötğ şeyi çıkıyor

özellikle öfke kontrolü yoksa asla evlenmeyin

bunuda zamanında şiddet geçmişi varmı yokmu uzun sohbet ederken öğrenirsiniz

öfke kontrolsüz erkeklerle evlenenler

gardroplarında bavulu hazır durmaya, polis butonu uygulamasıyla yaşamaya tehdit edilmeye mahkum kalıyor

ailrsine düşkün erkek alanlar, hizmeyçi olmakla ezilmek zorunda kalıyor

aşk demeden önce binlerce kriter var onlar göz önüne alınmalı

telefon gibi düşün sırf rengi güzel diye alırmısın

en az 1 sene arkadaş ortamında izlemeden, ailesinin karakterini çözmeden, kendinin yüm alışkanlıklarını karakterini çözmeden sakın evlenme

nedir necidir, şiddet geçmişi varmı

ailesi iyimi, ana kuzusumu

öfkesini kontrol eden birimi

kadına hayvanlara yaşlılar saygılımı

ağzı bozuk mu

arkadaş ortamları nasıl

alkolü yada bağımlılığı varmı bilmeden aşık oldum diyenlere çok kızıyorum

aşk yok artık insanlar deforme oldu en iyisinin içinde canavar çıkabilir

ama siz gözü güzel diye evleneceğiniz adamın inine kadar girip herşeyini bütün karakteri bilmelisiniz

dediğim gibi artık insanların binlerce kötğ şeyi çıkıyor

özellikle öfke kontrolü yoksa asla evlenmeyin

bunuda zamanında şiddet geçmişi varmı yokmu uzun sohbet ederken öğrenirsiniz

öfke kontrolsüz erkeklerle evlenenler

gardroplarında bavulu hazır durmaya, polis butonu uygulamasıyla yaşamaya tehdit edilmeye mahkum kalıyor

ailrsine düşkün erkek alanlar, hizmeyçi olmakla ezilmek zorunda kalıyor

aşk demeden önce binlerce kriter var onlar göz önüne alınmalı

telefon gibi düşün sırf rengi güzel diye alırmısın

en az 1 sene arkadaş ortamında izlemeden, ailesinin karakterini çözmeden, kendinin yüm alışkanlıklarını karakterini çözmeden sakın evlenme

tabi hep derim 1 sene tanımadan evlenmem diye zaten bu yazdıklarınızı gördüm tecrübe ettim.
öfke kontrolü olmayan küfür eden, yalan söyleyen, aldatan sevgililerim oldu. Gardım hazır merak etmeyin ;)

Eski ben olsa yürü hatta koş derdim ama şuan yeni ben HAYIIIRRR diyor.
Eklemişsin zaten kapıyı acmışsın, ilgisi var ise yazar. Türk erkekleri bu ilk adımı kadın atma konusunu kaldıramıyor ego tavan oluyor.

Aynen zaten asla mesaj atmam en fazla yapacağım çalıştığı yere bir bahaneyle gitmek.

Ya anlamadığım şey 2 yaş farkı var diye iş yerinde iş arkadaşına abi denmez ki bu hicbir ortamda doğru değil ismiyle hitap edilir tabi samimiysen yoksa ismi yanına bey getirerek çoğu kişi herkese abi diyerek tepiyor kısmetini sizinde öyle olmuş. Önce abi demeyi bırakarak başlayın adım atmaya :110:

Ya anlamadığım şey 2 yaş farkı var diye iş yerinde iş arkadaşına abi denmez ki bu hicbir ortamda doğru değil ismiyle hitap edilir tabi samimiysen yoksa ismi yanına bey getirerek çoğu kişi herkese abi diyerek tepiyor kısmetini sizinde öyle olmuş. Önce abi demeyi bırakarak başlayın adım atmaya :110:

Ya ortam öyle değil bey dersem komik oluyor pozisyondan dolayı herkes abi diyor hiyerarşi var ama bey li de konuşulmuyor. Hitap kullanmasaydım iyiydi. Ama o zaman sevgilim var diye bende abiğğ dedim işte :)) Aynen bırakıcam biraz bekliyim ondan bi adım gelirmi

Ya ortam öyle değil bey dersem komik oluyor pozisyondan dolayı herkes abi diyor hiyerarşi var ama bey li de konuşulmuyor. Hitap kullanmasaydım iyiydi. Ama o zaman sevgilim var diye bende abiğğ dedim işte :)) Aynen bırakıcam biraz bekliyim ondan bi adım gelirmi
Durum paylaşın ilgisi varsa adım atar muhakkak😊

Hayır abi demek durumunda oluyoruz hiyerarşiden dolayı yani başka bişey desem olmazdı.Şu an nasıl yapsam bilmiyorum :(
X Bey diye hitap edebilirdiniz.Ben 19 yaşındayım tanımadığım kendi yaşlarımda ya da biraz daha büyük bir beye sizli bizli yaklaşırım.Yani sizinki "abi" olmuş biraz tuhaf hem de ilginiz olduğu halde :(

X Bey diye hitap edebilirdiniz.Ben 19 yaşındayım tanımadığım kendi yaşlarımda ya da biraz daha büyük bir beye sizli bizli yaklaşırım.Yani sizinki "abi" olmuş biraz tuhaf hem de ilginiz olduğu halde :KK43:

o zaman ilgin yoktu hayatimda biri vardi birde is ortami o sekilde oldugu icin ama demem birdaha

En büyük hatayı sizden sadece 2 yaş büyük birine abi demekle yapmışsınız tabii o zamanlar farklı gözle bakmıyordunuz 😌

Boşuna dememişler "abi deme, lazım olur" diye (espri) 😂

Hahaha :D aynen. İş ortamında öyle gerekiyordu hitap kullanmasaydım keşke. Beni aldatan sevgilime sadık oluyormuşum salak gibi işte

Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Memur musunuz acaba merak ettim :)

Back
X