- 14 Mayıs 2019
- 820
- 559
- 33
sanırım tanıyorsunuz yada işin içindesinizMemur musunuz acaba merak ettim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım tanıyorsunuz yada işin içindesinizMemur musunuz acaba merak ettim :)
Memur musunuz acaba merak ettim :)
şimdi bu hoşlandığınız kişiyi yedekte mi tutmuşsunuz ben mi yanlış anladım?Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Ben de memurum birbirimize bey, hanım, müdürüm, amirim vs şeklinde hitap ederiz. Sadece samimi olduklarımızla iş dışındaki sohbetler esnasında abi abla diyebiliyoruz. Neden bey dediğinizde tuhaf kaçıyor ki?Evet :)
o da seni ekledi mi?Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Abi dediğiniz birine de tuhaf yani
o da seni ekledi mi?
Ben de memurum birbirimize bey, hanım, müdürüm, amirim vs şeklinde hitap ederiz. Sadece samimi olduklarımızla iş dışındaki sohbetler esnasında abi abla diyebiliyoruz. Neden bey dediğinizde tuhaf kaçıyor ki?
Beklemek icin beklemeyin. Nerdr hareket orda bereket. Siz ondan hoslandiginizi hareketlerinizle belli edin. Zaten ilgisi varsa açılır size.Arkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
Beklemek icin beklemeyin. Nerdr hareket orda bereket. Siz ondan hoslandiginizi hareketlerinizle belli edin. Zaten ilgisi varsa açılır size.
hmmm o zaman belki ordan bi konuşma flan başlayabilir ikiniz de bekar free insanlarsınız sonuçtaEkledi tabi, sonrasında numaramı bulup kaydetmiş whatsapta profil resmini göremiyordum gördüm
İş hayatında ilk defa duydum o hiyerarşiyi. Benim bildiğim bey denir hanım denirHiyerarşi sebebiyle abi deniyor açıklamıştım ama 2 yaş var sadece
Akademisyenlikte böyle oluyor eğitim süreci devam ediyor, bey desem tuhaf bakılır kimse bey demez çünküİş hayatında ilk defa duydum o hiyerarşiyi. Benim bildiğim bey denir hanım denir
Hayatınızda biri varken pek tınlamamışsınız boşta kalınca aklınıza düşmüş o zaman hoşlanma yoksa gidince nasıl aklınıza geldi anlamadım yani hoşlandığını gösterenm birşey de yok ayrıca ınstagram ile whatsapp profil fotosu ne alaka whatsapp için numaranızı bilmesi lazım nereden biliyor kim vermiş ortak arkadaşlardan sizde numarası ne arıyor onu da çözemedim benim ınstagramda karşılıklı takipleştiğim arkadaşlarım var ama whatsappları yok yani. Eğer hoşlanıyorsa yazar size muhtemelen siz gidip ne diyeceksiniz bahane yaratın ama gidip merhaba naber den öteye birşey yapmayın biraz boşta kalmak istemiyormuşsunuz gibi geldi
şimdi bu hoşlandığınız kişiyi yedekte mi tutmuşsunuz ben mi yanlış anladım?
Bir ilgin varsa tabikide adım at çalıştığı depertmana gidebilirsin
Bence size karşı bir şey hissettiğini hissediyorsanız adım atın yoksa boş verinEvet :)