- 14 Ekim 2019
- 506
- 583
- 18
Aahh nerdeeee keşke memur olsaydımsanırım tanıyorsunuz yada işin içindesiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aahh nerdeeee keşke memur olsaydımsanırım tanıyorsunuz yada işin içindesiniz![]()
Yani tanıdığınız biriymiş sonuçta, hoşlandığınızı unutup konuşmaya başlayın, birini konuşmadan yakından tanıyamazsınız. Belki konuştukça soğuyacaksınız veya muhabbet ilerleyecek, kim bilir? 89lu biri için fazla telaşlı gördüm sizi![]()
Bu bir gosterge ise adımı o atsın bundan sonraki.
Sen eklemissın zaten, gerisi ona kalmıs
Bişey yapmayın bence onun yapmasını bekleyınArkadaşlar iş yerinde birinden hoşlanmaya başladım sanırım. Aslında bi kaç ay öncesinde aynı departmandaydık. Bi tık ilgisi var gibi gelmişti ama o zaman sevgilim vardı uzak durdum. Bu kişiye hiyerarşi dolayısıyla abi diyorum . 2 yaş büyük sadece. Geçenlerde aklıma düştü şu an farklı yerlerdeyiz pek görme şansım yok. İnstagramdan ekledim. 2 gün sonra kabul etti. Whatsapta fotoğrafını göremiyordum. Kabul ettiği gün fotoğrafını görebildim. Demekki ortak gruplardan numaramı bulup ekledi. Bilmiyorum bu gösterge olur mu. Sizce bekleyeyim mi yoksa bişey sorma bahanesiyle çalıştığı yere uğrayayım mı?
İrtibat kurmadıgı surece kendı kendını umutlandırma.bende öyle düşünüyorum telefon numaramı bulup eklemesi adım sayılır mı![]()
İrtibat kurmadıgı surece kendı kendını umutlandırma.
Erkek ıstedıgı an bırak yazmayı kapının onune gelir.
Simdilik bekle.
Bahane bulup yoklama da.Haklısınız zaten istesemde yapamam ancak ekleyebiliyorum. En fazla bir bahane bulup yoklarım devamı olmaz onu da yapmıycam
Bahane bulup yoklama da.
Cogu insanın yapmayacağı seyı yapıp eklemissın adamı zaten. Bu kocaman bir adım.
O da kabul etmek yerine, merhaba nasılsın nasil gidiyor yazsa ölmezdi.
Oyuzden olay senden cıkmis, adım atarsa ne ala.
Atmazsa da atmaz,kendı bilir.. sankı bana brad, pitt olan.
Bence adım atabilirsiniz
Eger sizin icin ima etmek yaklasmak mesele degilse abi diye hitap ettiginizde arkasindan, ya ben abi diyorum ama aslinda yas farki da pek yok aramizda dimi, diyin![]()
neden bey değil de abi bana çok saçma geliyorHayır abi demek durumunda oluyoruz hiyerarşiden dolayı yani başka bişey desem olmazdı.Şu an nasıl yapsam bilmiyorum![]()
neden bey değil de abi bana çok saçma geliyor
Evet okudum .Bilmiyorum bana hep çok saçma geldi , okullardaki kolaylık hocam dememiz. Siz de eğitim kurumuysa hocam diye hitap edin . Ben normalde ilk adım atin derdim ama bizim erkeklerimiz evrimini tamamlayamadı. Dikkat çekmeye çalışın, yanına gidince belki yardim isteyin , evle ilgili vs usta şu bu gerektiren işle ilgili konular açın.Açıkladım aslında öyle gerekiyor herkes öyle diyor benle alakalı değil bey dersem komik oluyor eğitim sürecinin devam ettiği bir ortam akademisyenlik gibi düşünün
Evet okudum .Bilmiyorum bana hep çok saçma geldi , okullardaki kolaylık hocam dememiz. Siz de eğitim kurumuysa hocam diye hitap edin . Ben normalde ilk adım atin derdim ama bizim erkeklerimiz evrimini tamamlayamadı. Dikkat çekmeye çalışın, yanına gidince belki yardim isteyin , evle ilgili vs usta şu bu gerektiren işle ilgili konular açın.
Inşallah hayırlısı olur kurumu çok merak ettim :) hoca denilmiyor , bey denilmiyor abi deniliyor .Aynen dersle ilgili yardım istiycem aslında gerekli bişeyde. Bakalım ilgisi varsa adım atar. Hocam dememde çok olmaz hoca aşamasında değil benden üst ama. Hitapsız kalsaydım iyiydi