- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Kimle sorun yaşıyorsan onla ilgili yapİnan hiç düşünmedim onu :) sadece değiştirmek geçti aklimdan
Yazık yaKız yapma inanacak
Ozaman kullanıcı adım coooookkkkk uzun olur acabaKimle sorun yaşıyorsan onla ilgili yap
Eltimidevrediyorum
Gibi
Hayatındaki en büyük sorun buradaki üyeler mi sence? Bir düşün bakalım.Ozaman kullanıcı adım coooookkkkk uzun olur acabaKudrAlobar yada S sassyassyy yada Bibibella baksana cokkk uzun
sen kullanici adini sitede satasmadigin birileri varsa onlarin adi yap daha kisa olur hajshssjhsOzaman kullanıcı adım coooookkkkk uzun olur acabaKudrAlobar yada S sassyassyy yada Bibibella baksana cokkk uzun
Yaşın küçük galibaOzaman kullanıcı adım coooookkkkk uzun olur acabaKudrAlobar yada S sassyassyy yada Bibibella baksana cokkk uzun
Hayatındaki en büyük sorun buradaki üyeler mi sence? Bir düşün bakalım.
Siz hariç herkezle anlaşıyoruz .mantikli ama düşünucemsen kullanici adini sitede satasmadigin birileri varsa onlarin adi yap daha kisa olur hajshssjhs
O zaman giriş yapmaHayır buraya giriş yaptımgimda sorun sizsiniz
Hayır sen degıstrme. Yorumların hoşuma gidiyor. Kafam karışır sonra aha beyleBence degistir. Ben de kendiminkinden sıkıldım ne yapsam
Bak bu bizim kuzu .aynı benim gibi kizgiginda gıcık olduğunda böyle oluyor yüz ifadesi benimde oyle .size gelsinO zaman giriş yapmaşahane fikir buldum
Peki :))Hayır sen degıstrme. Yorumların hoşuma gidiyor. Kafam karışır sonra aha beyle
Canım kocam yapOzaman kullanıcı adım coooookkkkk uzun olur acabaKudrAlobar yada S sassyassyy yada Bibibella baksana cokkk uzun
Ama bu sevimli, üzgünüm.Bak bu bizim kuzu .aynı benim gibi kizgiginda gıcık olduğunda böyle oluyor yüz ifadesi benimde oyle .size gelsin
Hayır sen degıstrme. Yorumların hoşuma gidiyor. Kafam karışır sonra aha beyle
Ama bu sevimli, üzgünüm.
Peki benim üzerime alınmam çok utandımHayır sen degıstrme. Yorumların hoşuma gidiyor. Kafam karışır sonra aha beyle
Komik değil ama en libidolu bibiCanım kocam yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?