sizce affetmelimiyim?

Affedersen yaşadıklarının 2 katını veya daha fazlasını yaşamaya hazır ol. Karakterinde olan adam iyi kalpli olsa bile yaptıklarının yanlış olduğunu düşünse bile aynı şeyleri yapmaya devam eder. Sürekli pişman olur özür diler ama sonuçta sen yıpranan üzülen taraf olursun. Aynı şeyleri yaşamaya da devam edersin. Mutlu olmak herkesin hakkı iyi düşün mutlu olabilecek misin. Allah hakkında hayırlısını versin umarım doğru karar verir ve mutlu olursun

Aileden çevreden uzaklara götürüp mü dövmeye karar vermiş . Düzeleceğini sanmıyorum. ALLAH ıslah etsin

Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio

Sakın ha aklından bile geçirme barışmayı. Kurulu düzenini bozmak istemiyor kızından ayrılmak istemiyor barışmak istemesi sana değer verdiğinden değil .Dayağın affı olmaz.

Arkadaşlar mantıklı yorumlar yapalım lütfen. Evi üstüne verse kaç yazar? Sonuçta boşanırken paylaşacaksınız. Artı konu sahibi evi başkasının üzerine yapsa bu adam öldürür mazallah. Aldattığı ortaya çıkınca utanacağına yüzsüzce karısını dövüyor ,üstelik aileside seyrediyor. Sizce bu adam edepli davranırmı? Gebertir bence. Ayrıca evi üzerinize alsanız aldatmayı kabul etmiş gibi olacaksınız. Ben olsam boşardım ve devlet kanalı ile paylaşım sağlardım. Ondan sonra yoluma bakardım.

Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio

Böyle bir adamı affetme,

Bugün dönersen eğer alışacak sen de alıcaksın..

O senin gidip dönmene alışacak,sen de terk ettiğin eve dönmeye..

Sonra normallesecek bu durum,o seni canı iştediğinde kovmaya,sen de o istediğinde dönmeye alışacaksın.

İnanmayın lütfen,diğer kadınla arası iyi olsaydı eğer dönecekmiydi; hayır.

İşler yolunda gitmedi dimyata giderken,şimdi elindeki bulgurdan olmak istemiyor özetle.

Ne sana duyduğ sevgiden ne de aşktan ne de pişmanlıktan.

Eğer sevgi olsaydı zaten aldatmazdı en başta.

Bu adamın kürkçü dükkanı olma.Nokta.

Biz affetme desek de çocuğun için sen bir hak daha vereceksin onun için derim ki gidince ilk iş ev ve arabayı al kendini garantiye al bu adma güven olmaz benden demesi:kahve::kahve:

onun ne düşündüğü zerre umurunda olmaması lazım, sana atılmış bir dayak varken...

Konu sahibi kafasında kabullenememiş ki hala
Hem dayağın kabul edilemez bir şey olduğunu hem de aldatılmayı
Hala sevilmek istiyorum, huzur istiyorum diyor
Duygusal açlık içinde.
Böyle kadınlar kolay kolay ayrılamaz da boşanamaz da.
Zaten kendisi ayrılmamış, kocası kovmuş.
Döneyim mi diyor
Bizden de dön cevabı bekliyor.
kız bi an gerçekten öle yazdın sandım.. ödüm koptu :D devamında okuyayım dedim başka yorum yapmış mı? buldum nihayetinde de.
gerçekten kadınlar bile bazen bazı kadınları anlamıyo. erkeklerin anlamamasına şaşırmamak lazım

biliyorum affedeceksin..
bari akıllı ol da vaatlerini gerçekleştirmesini sağla
belkiiiiiii herşeyini sana vermiş olduğundan,dayak atmaya aldatmaya g.. yemez bi daha

Evlilik kolay kurulmuyor diye bu kadin dayak yedigi, aldatildigi adama geri mi donsun?

Diyelim ki adam bir daha yapmadi. Bundan once yaptiklari ne olacak? Siz mi vereceksiniz hesabini?

Zira adam hesap falan vermeden islerini konu sahibine gordurmeye devam edecek.

Boyle zihniyete yaziklar olsun.
Zaten banlanmissiniz ben gorusumu izah ettim burasi bir forum sitesi insanların goruslerini istediği gibi izah etme hakkı var ve benim muhattabim konu sahibi sizi muhattap olarak almıyorum lütfen daha yazipta tekrar banlanmayin

İnan bende çok istiyorum düzelmesini ama herkezin de dedigi gibi sanirim huylu huyundan vazgecmiycek cunku aileside istemiyo beni annesi ve babasi yuvamiz dagildiginda gelio ama birlesmeye gelince herkez kendi kabuguna cekilio sanki bize buyu yaptilar esim her gecen gun cok farkli bir adama donusmeye basladi evime toplu igne alsam onlarin gozune batardi durumumuz biraz iyi oldu herkez cevremize usustu zor gunlerinde hep yanindaydim onun hic yanliz birakmadim neden boyle olduk hayret ediyorum cebinden dusen prezervatifi beni denemek icin koydugunu soyluyo mantiga bak ya insan 6 yillik karisini dener mi?cok mutsuzum ve cok caresizim.
Ben prezervatif konusunu atlamisim canım haklısın daha geri dönüşü yok bu işin aldatmaya kadar götürmüş işi

Kizlar gôrseniz bir beni affet nolursun ailemle ilgilenemedim gecim sıkıntısı beni yordu annemden ozur dilemeler annemede banada guller almalar kizina sarilip opmeler her gece arayip ozur dilemeler cok yapisik cikti ya pencereden kovsam kapidan damdan giriyo o derece en sonunda yine geldi annemleri de getiricem ayaginiza isterseniz bana neden inanmiyosunuz cok pismanim bende aldim mutfaktan bardagi attim yere yapistiriciyida verdim eline al dedim topla bunlari eski haline getir icinden su icebilirmisin dedim oda kalkti gitti hala ariyip ozur diliyo biktim valla allah kimseye boylesini vermesin samimiyetine inanamiyorum ve cok korkuyorum gidersem aynisi olucak diye nasil kurtulucam ben bilmiyorum evlenmek bir dert ayrilmak bir dert keske hic dogmasaydim biktim artik duzelmiycegini biliyorum maddi gucum olsa ben bosiycam cunku hazmedemiorum burda annemlerinde huzuru bozuluyo yedigim dayaginda izleri gecti darp raporuda alamam gecmeseydi bare bir sureligine kendimden uzak tutardim barisip gidersem yatagina nasil yaticam onun barismazsam tum komsulara rezil oldum bir babamda yokki defol git desin ben ne yapicam bu adamla

Son düzenleme:
Back
X