- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi melegimsin34
Ben olsam affetmem ama bence siz affedeceksiniz konu sahibi bunu dusunmeniz bile affedeceginiz anlamina geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio
Tabiki gençsin daha kimler çıkar karsina ezdirme kendini derdim
Arkadaşlar diger konulardada yazdigim gibi esimle sorunlarimiz var kisaca özet gecmek istiyorum esimin beni aldattigina dair süpelerim vardi cebinden prezervatif dusmesi baskasiyla tel konusmasi ilgisizligi annesinin herseye karismasi sonunda 15 gun once ufacik birsey den tartistik beni dovdu ve annemin evine gonderdi simdide ozur diliyo af dilio kizimdan ayirma diyo evi ustune yapiyim arabayi ustune yapiyim diyo bu kadar salak iste ben ondan huzur istiyorum sevilmek istiyorum sanki evine arabasina kaldim.benim merak ettigim nokta 2gun once bosanalim diyen adam simdi ne olduda af diliyo?sizce inanmalimiyim?annemlerlede konusmam nasil istiyosan oyle olsun evi tasiyalim felan diyo?ne oldu bu adama Aklima gelen ya ailesiyle tartisti yada bosanmada bana vericeklerimi cok geldi cunku kendisi dunyanin para ustune kurulu oldugunu sanio
UMARIM AFFETMEZ UMARIMM... YAptığım hatayı yapmaz...Affetme
kız bi an gerçekten öle yazdın sandım.. ödüm koptuKonu sahibi kafasında kabullenememiş ki hala
Hem dayağın kabul edilemez bir şey olduğunu hem de aldatılmayı
Hala sevilmek istiyorum, huzur istiyorum diyor
Duygusal açlık içinde.
Böyle kadınlar kolay kolay ayrılamaz da boşanamaz da.
Zaten kendisi ayrılmamış, kocası kovmuş.
Döneyim mi diyor
Bizden de dön cevabı bekliyor.
Zaten banlanmissiniz ben gorusumu izah ettim burasi bir forum sitesi insanların goruslerini istediği gibi izah etme hakkı var ve benim muhattabim konu sahibi sizi muhattap olarak almıyorum lütfen daha yazipta tekrar banlanmayinEvlilik kolay kurulmuyor diye bu kadin dayak yedigi, aldatildigi adama geri mi donsun?
Diyelim ki adam bir daha yapmadi. Bundan once yaptiklari ne olacak? Siz mi vereceksiniz hesabini?
Zira adam hesap falan vermeden islerini konu sahibine gordurmeye devam edecek.
Boyle zihniyete yaziklar olsun.
Ben prezervatif konusunu atlamisim canım haklısın daha geri dönüşü yok bu işin aldatmaya kadar götürmüş işiİnan bende çok istiyorum düzelmesini ama herkezin de dedigi gibi sanirim huylu huyundan vazgecmiycek cunku aileside istemiyo beni annesi ve babasi yuvamiz dagildiginda gelio ama birlesmeye gelince herkez kendi kabuguna cekilio sanki bize buyu yaptilar esim her gecen gun cok farkli bir adama donusmeye basladi evime toplu igne alsam onlarin gozune batardi durumumuz biraz iyi oldu herkez cevremize usustu zor gunlerinde hep yanindaydim onun hic yanliz birakmadim neden boyle olduk hayret ediyorum cebinden dusen prezervatifi beni denemek icin koydugunu soyluyo mantiga bak ya insan 6 yillik karisini dener mi?cok mutsuzum ve cok caresizim.