sizce affetmelimiyim?

Arada çocuklar da var ve birazcik seviyosan samimi olduguna inaniyosaniz bi şans verin evlilik kolay kurulmuyo ama bozmak dagitmak cok çok basit bakınız ki aynı tas aynı hamam o zaman artık yapacağınızı yaparsiniz
İnan bende çok istiyorum düzelmesini ama herkezin de dedigi gibi sanirim huylu huyundan vazgecmiycek cunku aileside istemiyo beni annesi ve babasi yuvamiz dagildiginda gelio ama birlesmeye gelince herkez kendi kabuguna cekilio sanki bize buyu yaptilar esim her gecen gun cok farkli bir adama donusmeye basladi evime toplu igne alsam onlarin gozune batardi durumumuz biraz iyi oldu herkez cevremize usustu zor gunlerinde hep yanindaydim onun hic yanliz birakmadim neden boyle olduk hayret ediyorum cebinden dusen prezervatifi beni denemek icin koydugunu soyluyo mantiga bak ya insan 6 yillik karisini dener mi?cok mutsuzum ve cok caresizim.

Ya p
ya peki bu boşanma işleri nasıl oluyo bizim evin kredisi var hipotekli arabada kardesinin ustune antlasmali bosanmada da kızımın nafakasını alabiliyomuyum?hic anlamam bu islerden

Şimdi arabanın kardeşinin üstüne olması sıkıntı. Önce bir avukat bulun danışın. Arabanın parasını sizin herifin ödediğine dair belge var mı, bankaya aylık kredi ödemesi mesela?

Arabayı üstünüze alın en temizi.

Tanidigim kims
Şimdi arabanın kardeşinin üstüne olması sıkıntı. Önce bir avukat bulun danışın. Arabanın parasını sizin herifin ödediğine dair belge var mı, bankaya aylık kredi ödemesi mesela?

Arabayı üstünüze alın en temizi.
Kezbanlikta üstüme yok :(Tanidigim kimse yok avukat olarak ödemeye gelince bir baskasi cekmis krediyi didisinin didisi yanî

Gercekten ailem beni çok saf yetistirmis keske dogarken ölseymisim kadin benim yuzundem kalp krizi geciricek hayatta bir annem var oda kansizin biri yuzunden heder oluo ne zaman kurtulucam bilmiyorum esyalarimda orda kaldi ben bu yasima kadar kimsenin duygulariyla oynamadim neyin diyeti bu allah kimseyi bu kadar zor sınamasın insallah bu sinav dunyasi cok zor cokkk.

Tanidigim kims

Kezbanlikta üstüme yok :KK43:Tanidigim kimse yok avukat olarak ödemeye gelince bir baskasi cekmis krediyi didisinin didisi yanî

Bakın elinizde bulunmaz fırsat var, adam tapuları teklif etmişken kaçırmayın derim. Affetmişsiniz gibi rol yapın, tapulara konun önce bir gerisini sonra düşünürsünüz.

Siz burdakileri dinleyin , tapulara konun mutlaka fırsatınız varken. Affederim ama tek şartla tapu diceksiniz bu kadar ;)

Gercekten ailem beni çok saf yetistirmis keske dogarken ölseymisim kadin benim yuzundem kalp krizi geciricek hayatta bir annem var oda kansizin biri yuzunden heder oluo ne zaman kurtulucam bilmiyorum esyalarimda orda kaldi ben bu yasima kadar kimsenin duygulariyla oynamadim neyin diyeti bu allah kimseyi bu kadar zor sınamasın insallah bu sinav dunyasi cok zor cokkk.

Üzülmeyin yahu , aldatılan duygularıyla oynanan tek siz misiniz? Ben saf değilimdir ama ben de yarıyolda bırakıldım....aşk insanı mallaştırıyor.

Bakın elinizde bulunmaz fırsat var, adam tapuları teklif etmişken kaçırmayın derim. Affetmişsiniz gibi rol yapın, tapulara konun önce bir gerisini sonra düşünürsünüz.

Siz burdakileri dinleyin , tapulara konun mutlaka fırsatınız varken. Affederim ama tek şartla tapu diceksiniz bu kadar :KK66:
Yapılacak en akıllıca şey bu
Dinle :KK52:

Arada çocuklar da var ve birazcik seviyosan samimi olduguna inaniyosaniz bi şans verin evlilik kolay kurulmuyo ama bozmak dagitmak cok çok basit bakınız ki aynı tas aynı hamam o zaman artık yapacağınızı yaparsiniz

Evlilik kolay kurulmuyor diye bu kadin dayak yedigi, aldatildigi adama geri mi donsun?

Diyelim ki adam bir daha yapmadi. Bundan once yaptiklari ne olacak? Siz mi vereceksiniz hesabini?

Zira adam hesap falan vermeden islerini konu sahibine gordurmeye devam edecek.

Boyle zihniyete yaziklar olsun.

Ama evin kredisi var %85 i odenmeden hipotek kalkmiyomus nasil olucak bunlarla ugrasicak gucu nasil bulucam gercekten bilmiyorum

Aynen bende böyle düsunuyorum öte yandan satilamazmis cunku %85inin ödenmesi gerekiyomus hipotegin kaldirila bilmesi icin boyle bir sey varmi onuda arastirmam lazim kendimi cok kotu hissediyorum evde kala kala kendime olan özgüvenimi yitirmisim nasil cikicam isin icinden bilmiyorum

Aynen bende böyle düsunuyorum öte yandan satilamazmis cunku %85inin ödenmesi gerekiyomus hipotegin kaldirila bilmesi icin boyle bir sey varmi onuda arastirmam lazim kendimi cok kotu hissediyorum evde kala kala kendime olan özgüvenimi yitirmisim nasil cikicam isin icinden bilmiyorum
İnternetten baktim kredi devredilebiliyomus

Ya p
ya peki bu boşanma işleri nasıl oluyo bizim evin kredisi var hipotekli arabada kardesinin ustune antlasmali bosanmada da kızımın nafakasını alabiliyomuyum?hic anlamam bu islerden
Anlasmali bosanma şöyle oluyor tazminat, nafaka, velayet konularinda esler birbiri ile anlasmissa bosanmakta karara varilmissa bosanma bir celsede sonuçlanır. Ama adam da velayet isterse nafaka miktarini odemek istemez tazminat vermek istemezse cekismeli bosanma davasi açılır. Bosanma davasini acmak icin 500 tl kdr mahkeme de dava acilis ücreti ödersin davaci olarak avukat tutarsın durumun yoksa nafakandan almayi kabul eden vicdanli avukat arkadaşlar var :) kabul ederlrr diye dusunuyorum olmazsa mahkemeye dilekçe veriyorsun odeyemeyecegine dair adliyenin vermis olduğu avukat ile davani surduruyorsun benim bildiklerim bunlar canim. Esin anlasmali davaya yaklaşır mi sence? Biraz zor zamane erkeklerinin kabul etmeleri

Ya p
Ha bide nafaka ve tazminati ne kadar borçlu olursa olsun odemek zorunda sen ve cocugun onceliklisiniz o borçlar siraya girer az az öder onları

Anlasmali bosanma şöyle oluyor tazminat, nafaka, velayet konularinda esler birbiri ile anlasmissa bosanmakta karara varilmissa bosanma bir celsede sonuçlanır. Ama adam da velayet isterse nafaka miktarini odemek istemez tazminat vermek istemezse cekismeli bosanma davasi açılır. Bosanma davasini acmak icin 500 tl kdr mahkeme de dava acilis ücreti ödersin davaci olarak avukat tutarsın durumun yoksa nafakandan almayi kabul eden vicdanli avukat arkadaşlar var :) kabul ederlrr diye dusunuyorum olmazsa mahkemeye dilekçe veriyorsun odeyemeyecegine dair adliyenin vermis olduğu avukat ile davani surduruyorsun benim bildiklerim bunlar canim. Esin anlasmali davaya yaklaşır mi sence? Biraz zor zamane erkeklerinin kabul etmeleri
Ewt yaklasiyo beni ugrastirma dio beyfendi

Ha bide nafaka ve tazminati ne kadar borçlu olursa olsun odemek zorunda sen ve cocugun onceliklisiniz o borçlar siraya girer az az öder onları
Ona cok öfkeliyim düzelmesini kızım icin cok isterim ama ondan bir cacik olmaz oyuzden en iyisi bosanmak annemde kizimda bende cok yiprandik biz bunlari hak etmiyoruz

Ne kadar veriyor ama çocuğuna ve sana yetecek sekilde mi yoksa baştan seni atmak icinmi uğraşıyor bence anlasmali acma cekismeli ac uğraşmak istemeyen o zamanda kabul eder söke söke alirsin hakkinii
Cekismelide davayi kaybetme durumumda varmis hemde kanit olarak elimde bir yerlerini cekmis fotografi ve dayak yedikten sonra morluklarimi cektigim fotograf var hemde onun arkasi cok saglam nasil cikarim isin icinden bilemedim

Back
X