sizce affetmelimiyim?

Biliyorum cocuklu hic kimse ayrılmak istemez suan ayni sey benmde basimda var canim kim isterki oyle olsun
Ay canım ya rabbim yardımcın olsun yasın kac bilmiyorum ama ben daha 23 yasindayim bundan sonra ne olucak hayatimizi mahvettiler pislikler ben bundan sonra insanlara nasil guvenicem bilmiyorum

Hic boyle konulari konusmadik
Bende 23 yasindayim. Bardak kirildi diye bi daha su icmeyecek değilsin elbette iyi insanlarda var ama buna eminsen karsindakinin o insan olduguna eminsen. Bosanma davasi bende yeni açtım suna inanıyorum zararin neresinden donsem kardır bu yuzden bosaninca yeniden dogmus gibi olacağım

Bende 23 yasindayim. Bardak kirildi diye bi daha su icmeyecek değilsin elbette iyi insanlarda var ama buna eminsen karsindakinin o insan olduguna eminsen. Bosanma davasi bende yeni açtım suna inanıyorum zararin neresinden donsem kardır bu yuzden bosaninca yeniden dogmus gibi olacağım
Böyle düsünmen cok guzel keske bende senin gibi olabilsem ama acim cok taze zaman herseyin ilaci sanirim

Böyle düsünmen cok guzel keske bende senin gibi olabilsem ama acim cok taze zaman herseyin ilaci sanirim
Eger o adamdan artik nefret ediyorsan bosanmaksa amacin dava açınca biraz daha rahatlarsin bosaninca bi oh cekersin emin ol ben cok sey yassdim belki o yüzdende icim rahat bilemiyorum

Yani bir yuva öyle kolay kurulmuyor
Tabi ki inan bence
Af da diliyormuş
Ortada çocuk da var.

Cebinden prezervatif düştü demek seni aldatıyor demek değil ki
Gördün mü kocanı iş üstünde? Yoooo. Sadece bir prezervatifle yuva yıkılır mı hiç?

Dövme konusuna gelince, bir şey olmaz. Bu forumda bir sürü kadın dayak yiyor ama yuvasına sahip çıkıyor. Senin neyin eksik? Hem özür de dilemiş bak. Büyütülecek konu değil yani.
Genelde senin yorumlarını cok begeniyorum. Takipte ediyorum.
Ilk defa bir yorumunu begenmedim (haddim olmayaral dile getiriyorum kusira bakmayin)

Aldatma dayak kapiya konma ve birsey olmaz kelimesini bir arada gormek cok tuhafima gitti.hadi aldatmayi kabul eder etmez kendine bağlı. Geri geldikten sonra tekrar kapiya koyma itimali yuksek

Kanimca burnu surttu. Yemek yapan? camasir bulasik yikayan yok tabi... ihtiyacı var cunku...

Evi arabayı al sonra da annenin üstüne yap derim. Bu işin senin açından sonu yok gibime geldi , işler çirkinleşince maddi olarak ortada kalma bari.

Ben sirf intikam icin yapardim bunu bende. Benim gozumde beni dovmusse bitmistir zaten. Ama evli cocuklu bi kadina pekte bosanmak kolay olmamali diyerekten son sans derlerya. Bende son sansin arasina evi ve arabayida sikistiririm. Tereddutlerim ve keskelerim olmadan bosanirim ilk puruzde. Baktin esin yine eski hayvanmi? O zmn ev sende araba sende. Oh mis. Bide nafakaya baglat( bide delil topla tabi aldatildigina dahil). Hani yok eger saskinliklari icinde birakip esin 180 derece dondumu? O zmn o sansi iyi kullandi derim. Ama hic umidim yok dayaktan snra.

Neden bizleri ayrılmak zorunda bırakıp sonra yalvar yakar olup sinirlerimizi dunyamizi alt ust ederler

Aynen birde babasinin yaninda ailesinin yaninda erkekligi tutuyo once o beni dovuyodu cekmecenin oraya geldik kemer vardi allahim yardim et bana dedim cikardim kemeri bende ona giristim oglu dayak yemege baslayinca babasi ayirmaya calisti nefret ettim

Şiddete karşıyım tabi ki ama Süpersin oh olsun o iğrenç insanlara. Lütfen affetme. Dışardan bakmaya calis olaya sanki bunları başkası sana anlatıyor gibi. Ne tavsiye ederdin ona ?

Evliyken evi esin izni olmadan satamaz, başkasının üstüne de yapamaz...diye biliyorum ama

Genelde senin yorumlarını cok begeniyorum. Takipte ediyorum.
Ilk defa bir yorumunu begenmedim (haddim olmayaral dile getiriyorum kusira bakmayin)

Aldatma dayak kapiya konma ve birsey olmaz kelimesini bir arada gormek cok tuhafima gitti.hadi aldatmayi kabul eder etmez kendine bağlı. Geri geldikten sonra tekrar kapiya koyma itimali yuksek

Kanimca burnu surttu. Yemek yapan? camasir bulasik yikayan yok tabi... ihtiyacı var cunku...

İroni yapti canım yoksa gelenkutusu boyle bir yorum yapmaz ya :))

Aldattığından emin değilsen eğer biraz daha süründür ve 0 dan başlamayı dene, bir mesleğin var mı bilmiyorum ama biraz bağımsız takıl, kendine çeki düzen ver, bir cilveli ve özgür kadın duruşunu bul. Seni ezmesine izin verme ve dişlerini çıkart. Sen böyle yaparsan kendine özgüvenin geri gelir belki de gözün açılır artık sen onu istemezsin. Eger bu sekilde ayrilirsan aslinda intikam falan da almis olmazsin biraz pasif kalarak ayrilirsin, kaybetme duygusunu belki yasiyordur falan ama ona haddini bir sekilde bildirip evden disari atman lazim kendini. Cik, gez, suslen, cilveles. Ha cilveles derken esini aldat demiyorum sadece etrafa isik sac ve kendini kapatma karsi cinse, herkesi arkadasca ve gulumseyerek cevapla ha bı arada sana eğer telefonuna dokunmana izin vermeyip evde kendine özel bir alan yaratmaya çalışıyorsa kavga çıkar, başını ağrıt

İnan bende çok istiyorum düzelmesini ama herkezin de dedigi gibi sanirim huylu huyundan vazgecmiycek cunku aileside istemiyo beni annesi ve babasi yuvamiz dagildiginda gelio ama birlesmeye gelince herkez kendi kabuguna cekilio sanki bize buyu yaptilar esim her gecen gun cok farkli bir adama donusmeye basladi evime toplu igne alsam onlarin gozune batardi durumumuz biraz iyi oldu herkez cevremize usustu zor gunlerinde hep yanindaydim onun hic yanliz birakmadim neden boyle olduk hayret ediyorum cebinden dusen prezervatifi beni denemek icin koydugunu soyluyo mantiga bak ya insan 6 yillik karisini dener mi?cok mutsuzum ve cok caresizim.
AYY INANMIYORUMM..hep aynı bahane sanırım..
bende evde buldum prezervatif bana da oyle dedı senınle denemek ıcın aldım dıe..abi sen yıllarca bana kullanmadın bırde çocuğu zaten olmuyor neyin korunması neyın kafası...
hepsi yalan hepsi........................
İNANMA BACIM İNANMAAAAAAAA

pardon da dövüp ana evine yollamak nedir? bi çuval yün müsünüz siz? bi de hala düşünüyo musunuz affetsem mi diye?

Al evi arabayı üstüne..

Artık satış mı yaparsan, babana annene mi devredersin...
Sonrada afedersin bas tekmeyi bir tarafına..
Dayak ha... Adi herif.

Back
X