Ayy bu akrepleri heosi aynı Ayrılıkta gelecek goremiyrim dihip ayrılıyorlar . bekle bakalım madem gelecek gormuyor düşme üzerine geri geldiğinde de hanı gelecek gidemiyordun niye dondun de. Kimisinin yedek sevgilisi oluyor. Onla iyiyken senle ayrılır senle iyiykien onla ayrılır saçma sapan bahaneler bulup . biri kötü giderse diğerine geri döner. Sen geri dönmesini kabul etmezsen iyi tamam der takmaz nasılsa bir kız daha var hayatında. Öyle de olabilir hanı dikkatli ol. Umarım benm düşündüğüm gibi değildir . bekle bakalım geri donecekmi
Ayy bu akrepleri heosi aynı Ayrılıkta gelecek goremiyrim dihip ayrılıyorlar . bekle bakalım madem gelecek gormuyor düşme üzerine geri geldiğinde de hanı gelecek gidemiyordun niye dondun de. Kimisinin yedek sevgilisi oluyor. Onla iyiyken senle ayrılır senle iyiykien onla ayrılır saçma sapan bahaneler bulup . biri kötü giderse diğerine geri döner. Sen geri dönmesini kabul etmezsen iyi tamam der takmaz nasılsa bir kız daha var hayatında. Öyle de olabilir hanı dikkatli ol. Umarım benm düşündüğüm gibi değildir . bekle bakalım geri donecekmi
akrep burcu erkeği evlenicek kadar duygum yoğun değil dedi terketti ? ertesi gün kafası karıştı bana zaman ver duygularımı tartayım dedi. ben zaman vermedim umursamıyor gibi güçlü duruyorum sizce bu onu geri getirir mi ? nasıl davranmalı
benimki 3 yıl sonra döndü ahaha şimdide güven konusunda tartıştık ayrlıyorduk halbuki evlilik planları yaparken bunların geni böyle heralde baksanıza aynı model
Sevgisi bir gecede biter buz gibi davranir. Benimki baska bir erkekle fotograf attigimi gorunce mesaj atti bana alkis emojisi atmisti. Sonra ben bir hafta sonra bu ruh hastasina mesaj atmistim bir konu hakkinda. Bu sefer cok sahte ve buzdolabi gibiydi soguttu nefret ettirdi kendinden donmemeleri daha hayirli
Bende akrep kadınıyım ve yükselenimde akrep ama anlayamamam bu yüzden o adamı
Ben bi kalemde silerim
Hayatımın aşkını bile sildim ben
Geriye dönüp bakmadım bile
Evet geçmişi bazen hatırlıyorum ama
Silerim giderim : D
Bende akrep kadınıyım ve yükselenimde akrep ama anlayamamam bu yüzden o adamı
Ben bi kalemde silerim
Hayatımın aşkını bile sildim ben
Geriye dönüp bakmadım bile
Evet geçmişi bazen hatırlıyorum ama
Silerim giderim : D