Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Sizce Akrep Burcu Erkeği Geri Döner mi ?

puxa

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
53
42
298
Arkadaşlar.....
sevdiğine inandığınız akrep burcu erkeği, karşısındaki kadını, gereksiz gere yaptığı saçma sapan trip yüzünden haklı olarak 1 gecede terk ediyorsa, her türlü özür dilemeye rağmen de geri adım atmıyorsa, seviyorum ama asla geleceğimiz yok diyorsa umut etmenin bir anlamı var mı sizce?
Fikrinizi merak ettim.

benim sewgilimde akrep ilk zamanlar çok ayrlıyoduk 1 keresnde demşti sonu yok diye ama sonra özür dilemişti kızgınlıktan olduğunu söylemişti genelde çabuk sinirlenip çabuk sakinleşirler ama kararlarında bazen çok kararlılar ama sewiyorsa eğer kesin döner ölede bi kalpleri var bence:34:

İşte çabuk dönerler demişsin :) 3 hafta bitti. Bu durumda kararlı demek geliyor içimden.
bu 3 hafta içinde ara ara yokladım yok değişmiyor. En sonunda bende köprüleri yıktım.

Akrep çok kincidir. bizde ilk başlarda ayrılıp barışıyorduk... ama birgün dayanamıyordu :) gerçekten seviyorsa döner...

benim sewgilimde akrep ilk zamanlar çok ayrlıyoduk 1 keresnde demşti sonu yok diye ama sonra özür dilemişti kızgınlıktan olduğunu söylemişti genelde çabuk sinirlenip çabuk sakinleşirler ama kararlarında bazen çok kararlılar ama sewiyorsa eğer kesin döner ölede bi kalpleri var bence:34:

aynen bizde cok ayrılmıstık ilk zamanlar benim kuzenimde akrep burcu erkeği ve 4-5 sene bir kızla cıktı ve ondan ayrılıp baska kızlarlada cıktı en son yine o sevgilisine döndü ve evlendi

aynen bizde cok ayrılmıstık ilk zamanlar benim kuzenimde akrep burcu erkeği ve 4-5 sene bir kızla cıktı ve ondan ayrılıp baska kızlarlada cıktı en son yine o sevgilisine döndü ve evlendi

ahh ahh aynı durumdayım umarım benle evlenir :4:

insallah canım :D umarım benim akrepte benimle evlenr

:S neden bu kadar kötüler ya

akrep erkekleri kendileri haklı olduklarına inandıkları sürece dönmezler,eğer karsı tarafın haklı olduğunu düşünüyorlarsa dönerler budur yani :))

Arkadaşlar.....
sevdiğine inandığınız akrep burcu erkeği, karşısındaki kadını, gereksiz gere yaptığı saçma sapan trip yüzünden haklı olarak 1 gecede terk ediyorsa, her türlü özür dilemeye rağmen de geri adım atmıyorsa, seviyorum ama asla geleceğimiz yok diyorsa umut etmenin bir anlamı var mı sizce?
Fikrinizi merak ettim.

Ayni durum aslinda bizde de var. Aslinda inat giciklik ugruna bi hafta konusmadik. Dogum gununu kutladigim halde konusmadi. Sonra ufacik bir seye kizdi ve ayrildik.. ben de bu sorunun cevabinu en az sen kadar merak ediyorum

Çok çabuk dönüyorlar ama hiç takmamak gerekiyor ben bazen bunu başaramıyorum ama seviyorlarsa dönüyorlar

aynen benimkide 9 aydır birlikteyiz ilk aylar 2 defa falan ayrıldık ama bunda hep ben atar yapıyordum ya sevgisine inanmıyordum benı aldatıyormu dıye guvenmıyordum sagdan soldan hesaplardan numaralardan oynatıyordum birgun arkadasm numarasını ıstedı sevgılımin veremem dedıkce anlamıyordu kıza guvenmıyordum en sonverdım sevglmın meslegıyle alakalı bır sorunu vardı onu danısacakmıs benımkıde askımm yardımcı olmamıs ama yıne de nıye konustun nıye aradın dıye benım haberımyokmus gıbı davranıp atar yaptım ayrıddık aradan 1-2gun gectı o benı aradı kendımı sadece aklamak ıstıyorum dedı durumu anlattı sonra bende agzımdan haberım oldugnu kacırdım bu defa o haklı cıktı ve barısacagımız varsa da gerı barısamadık tabı bu en fazla 3 gun surdu ona aozurler vs yazdım hep kıyamadı affetti. bir ıkı defa da o ayrıldı sana soylenenlerın aynısını bana soyledı bensonumuzu goremıyorum bna yasattıgn hrsey ıcın tesekkurler hoscakal falan dedı amaseni sevmedigimi soyleyemezsın senden bıranda kopmak ıstemıyorum vs dedı ben de kendıme yedıremedım ama yıne de sadece tamam ıstedıgn olsun dedım ayrı kaldıgımz 3 gun boyunca hıc yazmadım oda tabı ama ulasılmaz davranmadım aksıne bıryerlede onlıne olurdum kendimiunutturmamak ıcımn bı bakarım gecenın bır yarısında ozledımdıye atılan mesajlara cagrılara uyanırdım . birarada ben cok cekılmez bır adamım deglmı dedıevet dedm cekemıyrssan bıtır terket ozamanbenı dedı tamam dedm bıtırdık hıc arayıp sormadım 2 gun sonra ben bıttı demedden bıtemez dıyemesjlar atmıstı. bırdahada hıc ayrılmadk . yani peslerinde yapıskan olmayalım tamamen de uzaklasmayalım hep acık kapı bırrkalım onlar donuyor kendilerinibulunmaz hınt kuması sanıyorlar ilgilenmeyince bu kız nıye benı takmıyor dıye gerı kendılerı donuyor. ayol cozdum ben bunları azıcık k :KK45:

Kızlar selam,
Çok kötü durumdayım yazmadan rahat edemeyeceğim. 1 ay oldu ayrılalı ama hayata dönemiyorum agır atlatıyorum. eski erkek arkdasım akrep burcu. baslarda cok peşimden kostu uzun bi süre ama ben hç istemedim sonr bi şekilde ikna etti ve başladı ilişkimiz... cok kavgalar ediyorduk. ayrıldık barıstık hiç bizaman aynı frekansa gecemedik ama bi şekilde birlikteydik ve ne yaparsam yapayım beni bırakmazı hissediyordum . bi süre sonra işler değişti ve soguklugunu hissetmeye basladım soguk davranyor tatlı laf etmiyordu bi ara yinebir ayrılıdk sonra barıstık ve ne yaptıysam seni sevdiğim için yaptım dedi barıstık yine ama o barısmadan sorna daha da kötü oldu herşey buz gibi bir adam sürekli ayrılık mesajları ima eden ve ayrıldık bitti seni sevmiyorum artık olmuyor ısınamıyorum dedi 1 yıl sonrasında ve bitti ve gözlerinde ki o donuk buz gibi bakışıyla gittim yanından aglayarak. toparlanamıyorum ne yapacagımı bilemiyorum. haberini aldım gecenlerde cok mutluymus rahatmış güzelmiş hakkımda olumsuz şeyler söylemiş aklım almıyor inanamıyorum yaşadıklarıma onun tarafından. Nasıl atlatacagımı bilmiyorum benzer şeyler yaşayan var mı ? bu tarz birşey yaşayıpta geri dönen pişman olan ya da artık dünya dursa batsa geri gelmez mi ? bir umut arıyorum ve hala neden bukadar seviyrum bilmiyorum :(

Ay
Kızlar selam,
Çok kötü durumdayım yazmadan rahat edemeyeceğim. 1 ay oldu ayrılalı ama hayata dönemiyorum agır atlatıyorum. eski erkek arkdasım akrep burcu. baslarda cok peşimden kostu uzun bi süre ama ben hç istemedim sonr bi şekilde ikna etti ve başladı ilişkimiz... cok kavgalar ediyorduk. ayrıldık barıstık hiç bizaman aynı frekansa gecemedik ama bi şekilde birlikteydik ve ne yaparsam yapayım beni bırakmazı hissediyordum . bi süre sonra işler değişti ve soguklugunu hissetmeye basladım soguk davranyor tatlı laf etmiyordu bi ara yinebir ayrılıdk sonra barıstık ve ne yaptıysam seni sevdiğim için yaptım dedi barıstık yine ama o barısmadan sorna daha da kötü oldu herşey buz gibi bir adam sürekli ayrılık mesajları ima eden ve ayrıldık bitti seni sevmiyorum artık olmuyor ısınamıyorum dedi 1 yıl sonrasında ve bitti ve gözlerinde ki o donuk buz gibi bakışıyla gittim yanından aglayarak. toparlanamıyorum ne yapacagımı bilemiyorum. haberini aldım gecenlerde cok mutluymus rahatmış güzelmiş hakkımda olumsuz şeyler söylemiş aklım almıyor inanamıyorum yaşadıklarıma onun tarafından. Nasıl atlatacagımı bilmiyorum benzer şeyler yaşayan var mı ? bu tarz birşey yaşayıpta geri dönen pişman olan ya da artık dünya dursa batsa geri gelmez mi ? bir umut arıyorum ve hala neden bukadar seviyrum bilmiyorum :KK43:

Ayyy bu akrepler grcktn ustne gdnce bsy oldum saniyolar.en iyisi hc umursamamk.ama sevdgni de blmeliler.ck zorlar.yoruyolar ruhen.bn de baslrda umursamadm.hemn sevememstm.o bayiliyodu.odu kopuyodu suratim dusse.snra bi bhaneden ayrldk.uc ay oldu.deflrca aradm msj attm bi yalvarmadgm kaldi.deve inadi var.sevmyorum da demiyodu.sana sevmyrum dedgne de bakma.bunlrn kafalari gec farkna variyo.yillar snra doneblrler.yetrki zor oldgnu blsnler bnce.bn de artk susma taktigini kullanmaya basldm.cnku yaznca senden uzaklasiyorum diyodu.en iyisi hayatina devm edp onu kntrl etmeden susmak

Seviyorum ama geleceğimiz yok diyor adam. Bu nasıl bi adam. Nasıl bir adam :KK34: dönermi ki

Back
X