• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Aldatıldım mı?

Limoniwoman35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
67
-16
1
Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Günlerdir uyuyamıyorum sizce ne yapmalıyım?

Şuan ağlamaktan gözlerimde yaşlar tükendi desem yeridir. Çok ama çok sevdim, aşıktım ve ölene kadarda onun yerini kimse alamayacak.. Bunu bana nasıl yaptığına halâ anlam veremiyorum. Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş. Bunu tesadüfen bir kaç gün önce gördüm. Kendisine sordum ve hiç oralı olmadı. Bende evden ayrıldım. Arayıp özür dilemesini, gitme demesini bekledim ama yerinden bile kıpırdamadı.
Sizi umursamayan bir adam için ağlamamakla başlayabilirsiniz. Gözyaşlarınız o kadar değersiz değil

Aldatildiginizdan cok aramamasina uzuluyosunuz.O yuzden bu kadar etkilenmissiniz.

Lütfen beni yadırgamayın; sadece geçmişte olan ama şimdi gördüğüm bir şey için yanlış mı yaptım? Seviyorum aşığım
Geçmişte olması sizi aldatmadigi anlamına mı geliyor

Benimle birlikte iken başka bir kadınla Facebook üzerinden günlerce yazışmış, seks muhabbetleri olmuş
Neden aldatıldım mı diye soruyorsunuz ki? Kendi gözlerinizle görmüşsünüz. Özür dilese gerçekten affedebilecek miydiniz? İyi ki özür dilememiş o zaman. Acınız çok taze olduğu için şu an kabullenememeniz çok normal. Zaman her şeyin ilacı. Emin olun hep böyle mutsuz kalmayacaksınız. Onun yerini kimsenin almayacağını sanıyorsunuz şimdilik ama öyle olmadığını da zamanla göreceksiniz. Başka şeylere yoğunlaşın olabildiğince düşünmemeye çalışın. Eğer toparlanamazsanız mutlaka bir uzmandan destek alın

Neden aldatıldım mı diye soruyorsunuz ki? Kendi gözlerinizle görmüşsünüz. Özür dilese gerçekten affedebilecek miydiniz? İyi ki özür dilememiş o zaman. Acınız çok taze olduğu için şu an kabullenememeniz çok normal. Zaman her şeyin ilacı. Emin olun hep böyle mutsuz kalmayacaksınız. Onun yerini kimsenin almayacağını sanıyorsunuz şimdilik ama öyle olmadığını da zamanla göreceksiniz. Başka şeylere yoğunlaşın olabildiğince düşünmemeye çalışın. Eğer toparlanamazsanız mutlaka bir uzmandan destek alın

Blöf yapmadım ki; sinirimden ne yapacağımı bilemedim. Bunu kabullenemem elbette; ama onu seviyorum aşığım

Şuan arabada oturuyorum; rüzgar o kadar ürpertici ki :KK43:
Ben de defalarca aldatıldım hem de daha da kötü bir şekilde yakaladım ama şu an gülerek anlatırım. İyi ki o kişi beni aldatmış da onunla devam etmemişim diye. Eğer aldatılmasaydım şimdiki sevgilimle tanışmayacaktım ve bu kadar mutlu olmayacaktım. Her şerde bir hayır vardır :)

Back
X