• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Aldatıldım mı?

Yazan kadın ısrarcı olmuş, hayır demiş; ama engellememişte günlerce yazışmışlar. Çık gel demiş kadına. Kadın gelmemiş.. En sonunda kadını engellemiş. Neden bunu yaptım dediğimde sende o tarihte başka biriyle görüşüyodun dedi.
Resimde ufo mu var

Yine de aldattığı için hiçbir sebep bu durumu hafifletmez ama bunu nerden çıkardı? Böyle yanlış anlaşılmaya mahal verecek bir olay oldu mu mesela?
Evet ben o tarihte resmen başka bir adamla evliydim; ama boşanma davamız devam ediyor ve ayrı yaşıyorduk

Evet ben o tarihte resmen başka bir adamla evliydim; ama boşanma davamız devam ediyor ve ayrı yaşıyorduk
Yani ben resmen evli olduğum ama aklende ruhende kalbende ayrı yaşadığım adamla çocuğum için görüştüğüm için o da bu şekilde davranmış. Kadın açıkça gel sk...lim demiş bu hayır demiş ama bir taraftanda şu tarihte şurda olacağım gel madem demiş

Yani ben resmen evli olduğum ama aklende ruhende kalbende ayrı yaşadığım adamla çocuğum için görüştüğüm için o da bu şekilde davranmış. Kadın açıkça gel sk...lim demiş bu hayır demiş ama bir taraftanda şu tarihte şurda olacağım gel madem demiş
İradesiz ve sadakatsiz biri. Düzgün biri olsaydı böyle ucuz bir kadına da düşmezdi yani. Bence sizi gerçekten Allah kurtarmış ileride siz de benim gibi düşüneceksiniz. En iyisi evinize gidin uyuyun. Şu an duygularınız çok yoğun olduğu için sağlıklı düşünemiyorsunuz

Kocanızla ne zamandır ayrı yaşıyorsunuz? Sevgilinizle ne zamandır berabersiniz?

Yaptığını konduramıyorum; yakıştıramıyorum öyle birisi değil diye düşünüyorum . Ama gözlerimle okudum mesajları; pişmanlık duyacağına eşyalarını yollarım dedi

4 yıldır ayrıyız, son bir senedirde yeniden evlenmeyi düşündüğüm, istediğim, canımı vereceğim adamla yaşıyordum :KK43:
Kocanız hakkında da bunları düşündünüz zamanında muhtemelen. Hayatta her şey insanlar için. İyi ki görmüşsünüz. Tepkisi iğrenç olmuş. Üzülmeyin. Öfke bile duymuyayın hatta. Hiçbir duyguyu ona karşı beslemenize değmez var olmamış gibi yapın.

Sizi başından yollamak için umrunda olmamış. Seven insan gecenin bu saatinde nerede olduğunuzu merak etmez mi hiç? Siz de hala yaşamamın anlamı kalmadı, ölüyorum, bitiyorum gibi arabesk duygulardasınız. Dönün ki yüz bulup nasılsa affediyor diyerek tekrar aldatsın sizi. Bu kadar mı değersizsiniz?

Bu seni ikna etti mi? Adamın canı o kadınla seks yapmak istemiş ve kafa ütüleme diye eski kocanı bahane ediyor. Görüşmesen o da sevişmeyecek miydi? Barışacaksan adamın başka kadınla sevişmesine karışmayacaksın bundan sonra. Affeden kabul eder.

Hiç Bişey anlamadım Evlisin ama sevgilinle yaşıyorsun . Çocuğun var ama aldatıldın diye ölmek istiyorsun . Bence önce bir sakin ol sonra çocuğunu düşün.
Aldatıldım diye ölmek istediğim filan yok; yaşadığım bu durumu kabullenemiyorum miğdeme ağrılar giriyo. Yaşanılmış anılar fedakarlıklar aklıma geliyo.

Yanlış anlaşılmak istemem ama bence biraz daha sakin davranmaya çalışın. İlk aşkınız yada başınızda kavak yelleri eserken ki yaşadığınız bir aşk yok ortada.

Bir evliliğiniz bitmiş, bir evladınız var. Yani böylesine sizi hak etmeyen ve gecenin köründe nerde olduğunuzu ne yaptığınızı bilmeden durabilen bir adama zaten ömür emanet edilmez:bicak:

Sizi sevseydi sizi ikna etmeye çalışırdı yada gitme derdi. Kargoyla yollarım ben demesi ayrı sıkıntı zaten de diyelim ki aşırı gururlu kuyruğu dik tutmak için öyle dedi size. Ama şu saatte gitmişsiniz merak etmemesi sizi kaybetmekten korkmadığını gösterir. Yaşamak istemiyorum falan diye arabeske bağlamayın . Bir defa en büyük yaşama sebebiniz evladınız olmalı. Kimse aldatılmayı hak etmez kendinizde suç aramayın. Uykusuz kalmışsınız önce gidip yatın bir kendinize gelin uykunuzu alıp. Sonra sağlıklı düşünüp karar verirsiniz.

Yanlış anlaşılmak istemem ama bence biraz daha sakin davranmaya çalışın. İlk aşkınız yada başınızda kavak yelleri eserken ki yaşadığınız bir aşk yok ortada.

Bir evliliğiniz bitmiş, bir evladınız var. Yani böylesine sizi hak etmeyen ve gecenin köründe nerde olduğunuzu ne yaptığınızı bilmeden durabilen bir adama zaten ömür emanet edilmez:bicak:

Sizi sevseydi sizi ikna etmeye çalışırdı yada gitme derdi. Kargoyla yollarım ben demesi ayrı sıkıntı zaten de diyelim ki aşırı gururlu kuyruğu dik tutmak için öyle dedi size. Ama şu saatte gitmişsiniz merak etmemesi sizi kaybetmekten korkmadığını gösterir. Yaşamak istemiyorum falan diye arabeske bağlamayın . Bir defa en büyük yaşama sebebiniz evladınız olmalı. Kimse aldatılmayı hak etmez kendinizde suç aramayın. Uykusuz kalmışsınız önce gidip yatın bir kendinize gelin uykunuzu alıp. Sonra sağlıklı düşünüp karar verirsiniz.

Teşekkür ederim :( evet beni aldattığına kendimi inandırmak istiyorum ama konduramıyorum onu o kadar çok sevmişim ki :( aklımdan çıkmıyor okuduğum mesajlar ve anılar..

Bir otele geldim ama duvarlar üzerime üzerime geliyor; sanki sesi yankılanıyor kulaklarımda..

Bir otele geldim ama duvarlar üzerime üzerime geliyor; sanki sesi yankılanıyor kulaklarımda..
Şuan olay çok yeni olduğu için böyle hissetmeniz çok normal. Gözlerini kapatıp uyumayı dene. Bu zihin yorgunluğu ile zaten sonuca varamazsın. O kadar ağlayıp yorulmuşsun gözünü kapattığın gibi uyursun aslında. Sabah olsun ilk şoku atlat kendin de daha iyi hissetceksin. Yaptığı hatayı kabul etmeyen seni ikna etmek için çabalamayan bir adam için inan ki değmez kendini bu kadar paralaman.

Niye öyle demiş ? 🤔

Nedense konunuz bana gerçekçi gelmedi..

Back
X