Sizce Aldatıldım mı?

Bu da sanal aldatma oluyor işte..Geçen sene benimde başıma geldi,(eski) erkek arkadaşım kızın biriyle sohbet etmişti instagramdan,o mesajın bildirimlerinide sessize almıştı güzelce.Havadan sudan güncel olaylardan konuşmuşlardı ama sonuçta konuşmuştu.Bitirmedim,aptal gibi o olayın üstüne onunla 1 sene daha kaybettim bin pişman oldum.Alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyorlar.Güven bitiyor bir kere.Yapmasa bile hep “acaba”lar oluyor insanın içinde...”Affettim” denilse de bu olayın hep izi kalıyor....hakkınızda hayırlısı olsun...

Sizin yaşadıklarinızın heman heman aynısını bende yaşadım. Bence vurun tekmeyı gitsin. Soyliceğım çok şey var ama dıl dökmicem boşuna. Çünkü ne zaman gelse o zaman heman affedeceksınız belli. Ama bence kesinlikle ayrılmalısınız. Hiç gönlünüzü almaya çalışmamış bile. Bence size hiç değer vermiyo. İleride çok pişman olursunuz tıpkı benim hibi

Miğdeme ağrılar giriyo; onu bu kadar sevmesem umrumda olmaz. Bu benim asla kabullenemeyeceğim bir durum ama içimde acaba var, acaba neden ben bunu hak edecek ne yaptım

Miğdeme ağrılar giriyo; onu bu kadar sevmesem umrumda olmaz. Bu benim asla kabullenemeyeceğim bir durum ama içimde acaba var, acaba neden ben bunu hak edecek ne yaptım
Siz bir şey yapmadınız kendinizi suçlamayın karşıdakinin mayası bozuk olunca isterseniz cennetten düşme melek olun yine yapacağını yapıyor.Keşke Capitol AVM dile gelse de o gün o kızla mesajlaşmalarını gördüğümdeki çektiklerimi anlatabilse...İnsana çok koyuyor evet ama geçecek.Hiçte öyle “başkasını sevemem” diye düşünmeyin şu an her şey daha çok taze...

Lütfen beni yadırgamayın; sadece geçmişte olan ama şimdi gördüğüm bir şey için yanlış mı yaptım? Seviyorum aşığım
Yanlis yapmadin, yanlışı bey efendi yapmis ama umru dahi olmamis... kuzum sevmek herseyin onune geçmiyor malesef. Biraz uzaklas ondan hatasini anlamasina firsat ver eger ki istersen hatasini anlarsa bir sans daha ver. Şansı sadece kendin icin ver diyorum. Hayirlisi olsun hakkinda. Sevginin değerini bilmeyen adamlari sevmek kötü zor...

Dile gelsede anlatsa demissiniz ya... aynen o an cok farkli oluyor insan hayatımda hic oyle birsey yaşamamıştım travmaydi resmen

adam basbaya aldatmış, üstüne sizi umursamıyor.niye özür bekliyorsunuz ki bu adamı içiniz alıcak mı bi daha? affedicek misiniz? kim olursa olsun hayatınızın merkezine bu kadar koymayın, sadece kendiniz olsun her zaman önceliğiniz.

Aslında dahası var ama anlatamadım içime attım. Ben mesajları görüp kendisine söyleyeceğin bir şey var mı diye sordum. Hayır yok dedi. Allah belanı versin dedim eşyalarımı topluyordum ben sana kargo ile yollarım dedi. Allahım aklıma mukayet ol nasıl bu hale geldik

Dile gelsede anlatsa demissiniz ya... aynen o an cok farkli oluyor insan hayatımda hic oyle birsey yaşamamıştım travmaydi resmen
Bir de olayı otoparkta öğrendim salak gibi o pisliği def edip çıkıp evime gitmek yerine hiçbir şey olmamış gibi güneş gözlüklerimin arkasında ağlaya ağlaya AVM dolaştım.Gerçekten kendime çok şaşırıyorum ya,kafama güneş filan geçmişti herhalde.Kendime böyle bir saygısızlığı aklım başımdayken yapmış olamam çünkü.

Bakın eğer bu kişiyle devam ederseniz o şahsın gözünde “gurursuz,nasılsa seviyor yine yapsam yine affeder” tarzında biri olacaksınız.Zaman sonra kendinize çok kızacaksınız “nasıl kendime bunu yapabildim” diye.Sizi aileniz elin iradesiz herifi üzsün diye yetiştirmedi.Güçlü olun.

Şoka girmiş olabilirsin, insan mantıklı düşünemiyor ki... Ben tam suc ustu gidecekken mesajini yakaladim ve cikip eger gidersen senin kemiklerini yerden toplarlar dedim. Korkudan gidemedi sanirim. Aman valla kendileri bilirler o zaman cok koymustu ama artik anladim yani kaderde oldu mu yasaniyo ve bir gun acisi azaliyo. Ilk zaman sabretmek aciya katlanmak zor belki ama herseye alisiyo insannn... ben neden bu kadar anlattim bilmiyorum

Yazan kadın ısrarcı olmuş, hayır demiş; ama engellememişte günlerce yazışmışlar. Çık gel demiş kadına. Kadın gelmemiş.. En sonunda kadını engellemiş. Neden bunu yaptım dediğimde sende o tarihte başka biriyle görüşüyodun dedi.

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 176
Gözünüzle görmüşsünüz. Aldatmak tek başına fiziksel bir şey değil bu da bir aldatma.
Özür beklemeniz hata. Dilese affetmeye çoktan hazırsınız o belli. Ama zaten dinlememiş. Bence unutmaya bakın. Acı çekiyor olabilirsiniz, çekin, acınızla yüzleşin ağlayın, gerekirse destek alın. Ama kesinlikle affedip sineye çekmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…