Sizce aldatıldım mı?

Aldatma var mı bilemem ama bence adamın kadına ilgisi var. Bende çok hoş bulmuyorum böyle yakınlıkları. Kadın tarafı karşı tarafa bir şey hissetmese bile erkeklerin büyük kısmı hissediyor. Bariz bizim iş yerinde de benzer olay var, tek farkı evli değiller. Adam kızın etrafında pervane, her dediğini yapıyor ve bariz hoşlanıyor ondan. Kızda bunu bilmesine rağmen arkadaşlığa devam ediyor çünkü tüm işlerini yaptırıyor, yani kullanıyor onu. Sorsan siz yanlış anlıyorsunuz o benden hoşlanmıyor biz sadece arkadaşız modunda :D Bu yüzden benimde içim rahat etmezdi.
Eşiyle konuşsun açık açık bu kadına bir şeyler hissettiğini biliyorum diye bir zarf atsın, zaten boşanmayı göze almış. Eli ayağı titriyorsa, bağırıp çağırıyorsa net bir şeyler hissediyordur.

Son düzenleme:
Arkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?

Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Aha diger kadin mesaj atmis arkadasiniza haber verin

Mesaj atan kadının kocası ne diyor bu duruma? Yani hadi o kadın cidden masum diyelim, bı erkek arkadaşımın eşi gelip beni fingirdemeyle itham etse o erkek arkadaşımın yüzüne alsa bakmam bı daha; sırf rahatsız etmemek için...
Arkadaşınız rahatsız olduğunu söylemesine rağmen hala konuşmaya devam ediyorlarsa suphelenin bence de... Hiçbir olmasa bile insan sevdiğinin kalbini karartmamak için tamam hayatım, için rahat etmiyorsa ben de konuşmam der.

Kadına gidip rahatsız olduğunu dile getirmesine rağmen kadının cevabı çok manidar geldi açıkçası.
Hiçbir şey olmasa bile insan sırf iş arkadaşının eşi rahatsız oldu diye bile sohbete muhabbete biraz ara verir işini gördürmeyi bırakır.
Eşine saçmalıyorsun diyip aynı muhabbetlere devam ise sıkıntı var.
Ha en başta sıkıntı kocası zaten gönlü olabilir adamın bu kadında

Arkadaşınızın derdini siz neden bu kadar sahiplendiniz ? Başkasına ait yazışmaları paylaşmak suçtur. Hadi arkadaşınız size anlattı diyelim, peki size bu konuyu forumda anlatma ve paylaşma iznini kim verdi ?

Anonim olunca sorun olmaz sanmayın. İnternet paylaşımları da dava konusu olabiliyor; bilginiz olsun.
Tabii ki bunun bilincindeyim. Arkadaşım yanımdayken yazdık :) hatta özel hayatı ihlale girmesin diye ekran görüntüsü yerine kendimiz bir kaç mesaj örneği yazdık. Teşekkürler yine de uyarı için

Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.

-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var
-tamam gidelim arabayı da alayım mı bir bahane bulur çıkarız 1 saatliğine

Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.

Yani böyle iş ortamlarında kadınla erkek kanka gibi konuşabiliyorlar. Ama birinden birinin eşi(karısı/kocası) rahatsız oluyorsa mesafe koymak zor değil.

Mesela benim üniversitedeki projede beraber çalıştığım arkadaşım var, kaç yıldır tanıyorum, sevgilisi/eşi olsa, sevgilisi bana gelip böyle bir şey dese ben daha dikkatli davranırım, araya soğuk duvarlar örmem ama daha dikkatli, göze batmayan iletişim kurarım. Zor bir şey değil bunu yapmak. Kimse kimseye de kırılmaz bunun için. Sonuçta iş ortamı, önemli olan işimizi düzgün yapmak.

Aldatmak cinsel ilişki kurmaktan ibaret değildir. Birbirlerinden hoşlanıyorlar ve flört ediyorlar üstü kapalı bile olsa, iletletmezler büyük ihtimalle, ikisine de bu kadar keyif yetiyor bunu bilmek içlerini rahatlattigi için de aldatmış gibi algilamiyorlar.

Arkadaşınız bu durumu hoş görebilirse görsün göremiyorsa eşiyle araları bozulur çünkü seks dışında kocası boşluğu bu kadınla dolduruyor, dostluk, paylaşım, sıcak samimiyet vb. olarak. Karısından o yüzden biraz soğumuş.

Benim iş yerimde de evli bir arkadaşım vardı, baktım flörte evriliyor anında sınırımı koydum, en nefret ettiğim şeydir. Eşinde dostluk, kafa yapısı uyumu, pozitif frekans, keyifli sohbet, bakış açısı alışverişi falan bulamayıp sağdan soldan kadınlarla flört ediyorlar. Öyle güzel bir dostluğumuz vardı ama şimdi görmek bile istemiyorum.

Bu arada kadını suclamiyorum asla, eşlerine karşı emek vermeyip en ufak bir boşlukta gözleri dışarı kayan kocaları kastediyorum.

Merhabalar. Bir arkadaşım için soruyorum. Eşi 10 yıldır çalıştığı iş yerinde son 1 yıldır ismiyle hitap ettiği bir kadınla iş arkadaşlığını ilerlettiğini düşünüyormuş Müdürüne bahane uydurarak orda çalışan bahsettiği kadın için şirket arabasını bahane bularak alıyormuş kadının işlerini halletmek için. Çoğu derdini o kadınla paylaşıyormuş. Eve geldiğinde arkadaşıma karşı eski muhabbeti yokmuş. Ve arkadaşım kendisinin aldatıldığını düşünüyor. Kadında evli aslında mesajları bende okudum normal günlük konuşmalar bana göre ama arkadaşım biraz muhafazakar olduğu için aldattı diyor ve boşanmayı düşünüyor 3 tane çocuğu olmasına rağmen. O kadınla da konuştu kadında hakkıma giriyosun diyip normal muhabbetler bunlar dedi. Zaten ortada net bir aldatma yok sadece kadına olan ılımlı tavrından rahatsız oldu. Kafasından atamıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıya mesajlardan bir örnek bırakıyorum.

-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var

Bazı sabahlar da diğer iş arkadaşlarından dert yakınıp kadın mesaj atmış arkadaşımın eşine nerde kaldın bu susmuyor tarzında. Terasa sigara içmeye de birlikte çıkıyorlarmış.
aldatma bu

Aldatıyor mu aldatmıyor mu burda kimse bunu bilemez, herkesin konuşma tarzı, hayat şekli farklıdır. Bu bunlardan çıkaralıcak bir şey değil. Kocanızla konuşun.
Valla ben olsam şu msjları kadının kocasına atarım al karına sahip çık derim net.
Bu insanlar kafayı yemiş artık ahlaksızlık almış başını gitmiş evli barklı insanlar
Size de şunu demek istiyorum ki kadınlar kocalarının sahip çıkacağı varlıklar değildir. Sahip olunacak bir eşya da değildir. İnanmazsınız belki ama insandırlar tıpkı erkekler gibi. Dilerseniz bu öğrendiğiniz yeni bilgiyle konuyu tekrar yorumlayabilirsiniz 🧚🏻‍♀️

Tabii ki bunun bilincindeyim. Arkadaşım yanımdayken yazdık :) hatta özel hayatı ihlale girmesin diye ekran görüntüsü yerine kendimiz bir kaç mesaj örneği yazdık. Teşekkürler yine de uyarı için

Siz de yeni üyesiniz. Arkadaşınızın da kendi adına üyelik alıp, derdini ilk ağızdan anlatması ve paylaşımlarının sorumluluğunu alması daha doğru olacaktır.

Bu kadın çok fena, adamın da dibi düşüyor tabi buna, kadın da bu zaafını çatır çatır kullanıyor. İşi bitince basar tekmeyi, duyulacak falan olursa "Ben arkadaşça yaklaştım ne bileyim.'' diye afedersiniz ırıspı ağlaması yapar, arkadaşınızın kocası da g.tüne baka baka döner karısının kollarına.

-huhuu
-efendim
-bugun şurda şu işim var

Şu msjlar size gerçekten normal geliyorsa bence siz normal değilsiniz. Neresi normal bu msjlarin ne demek bir bahane bulup arabayla çıkacaklar. Normal mi bunlar.

Başkalarını kötülüyor birde kocası sanki😡

Aldatıyor mu aldatmıyor mu burda kimse bunu bilemez, herkesin konuşma tarzı, hayat şekli farklıdır. Bu bunlardan çıkaralıcak bir şey değil. Kocanızla konuşun.

Size de şunu demek istiyorum ki kadınlar kocalarının sahip çıkacağı varlıklar değildir. Sahip olunacak bir eşya da değildir. İnanmazsınız belki ama insandırlar tıpkı erkekler gibi. Dilerseniz bu öğrendiğiniz yeni bilgiyle konuyu tekrar yorumlayabilirsiniz 🧚🏻‍♀️
Senin vericeğin bilgiye çok ihtiyacım vardı AAA aydınlandım bak .
Hayatta herkesin anlayacağı bir dil var
Bu kadının anlayacağı dil bu .
Ben olsam yaparım haddini bilsin.
Erkeklerle fingirdeşmemeyi öğrenir belki oda aydınlanır.
Herkes meydanı boş bulmuş at koşturuyor valla.
Ahlaksızlığı deşifre ederim net.
Hiç gözünün yaşına da bakmam .

Bu paylaşılanda suç unsuru olabilecek en ufak bir şey yok. Kişisel verilerin hukuka aykırı olarak yayılması diyemeyiz buna. Buna desek desek dedikodu deriz.

Senin vericeğin bilgiye çok ihtiyacım vardı AAA aydınlandım bak .
Hayatta herkesin anlayacağı bir dil var
Bu kadının anlayacağı dil bu .
Ben olsam yaparım haddini bilsin.
Erkeklerle fingirdeşmemeyi öğrenir belki oda aydınlanır.
Herkes meydanı boş bulmuş at koşturuyor valla.
Ahlaksızlığı deşifre ederim net.
Hiç gözünün yaşına da bakmam .
Bu üsluba anlatabileceğim bir şey yok sanıyorum ki. Bir kadın olarak kendi değerinizi bilmenizi istemiştim ama siz sahiplenilmeyi kendinize reva görüyorsanız başarılar dilerim 😌

Bu üsluba anlatabileceğim bir şey yok sanıyorum ki. Bir kadın olarak kendi değerinizi bilmenizi istemiştim ama siz sahiplenilmeyi kendinize reva görüyorsanız başarılar dilerim 😌
Konu ben değilim burda.
Benn değerimi biliyorum valla.
Asıl değerini bilmeyen böyle evli barklı erkeklerle fingirdeşip ego tatmini yapan ezikler

Back
X