Sizce aldatıldım mı?

sahra82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
68
0
86
Trabzon
cok karısıgım bu gunlerde..ne olup bitiyo anlayamıyorum..kısaca olaya döneyim ben..bugun erkek arkadasımla telefonda konusuyorduk..sonra ben dedim ki seni eden arıyım daha rahat konusuruz dedim..oda ne gerek var konusuyoruz dedi..bende yok aryıam dedim oda bana ailem dayımlara gitti 1 hafta yoklar bu yüzden telefonun fişini çektik dedi bozuk dedi..bende ne olucak takarsın fişi dedim hadi arıyorum daha rahat konusuruz dedim..aradım normal caldı ev telefonu..sonra 2 dk sonra o benı evden aradı..ama sesi nefes nefeseydi..bana tum gün uyuyacagını vardiyeden gec geldigi için uyuyacagını söylemişti..ama tahminimce öyle olmadı..dısarı cıktı bugun kiiminle gezdiyse artık tam ein önünde benı aradı arabanın içinden her zamanki gibi.. cunku genelde beni eve girmeden once arar..size tahminlerimde dogrumuyum..

cok karısıgım bu gunlerde..ne olup bitiyo anlayamıyorum..kısaca olaya döneyim ben..bugun erkek arkadasımla telefonda konusuyorduk..sonra ben dedim ki seni eden arıyım daha rahat konusuruz dedim..oda ne gerek var konusuyoruz dedi..bende yok aryıam dedim oda bana ailem dayımlara gitti 1 hafta yoklar bu yüzden telefonun fişini çektik dedi bozuk dedi..bende ne olucak takarsın fişi dedim hadi arıyorum daha rahat konusuruz dedim..aradım normal caldı ev telefonu..sonra 2 dk sonra o benı evden aradı..ama sesi nefes nefeseydi..bana tum gün uyuyacagını vardiyeden gec geldigi için uyuyacagını söylemişti..ama tahminimce öyle olmadı..dısarı cıktı bugun kiiminle gezdiyse artık tam ein önünde benı aradı arabanın içinden her zamanki gibi.. cunku genelde beni eve girmeden once arar..size tahminlerimde dogrumuyum..

ev telefonunun fişi çekilmiş olsa bile arandığında normal çalar
hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin nefes nefese telefon etmiş olması sizi aldattığı anlamına gelmez
yerimseniben

senin bir konun daha vardı mesajına karşılık vemeyip gülmüştü değil mi

takip altına alın ama belli etmeyin.henüz kesin bişi yok ortada

cok teşşekür ederim demek aldatılıyorum..ama konusurken sana cok güeniyorum insanlar byle bir ilişki yaşamıyorlar bizim ilişkimiz güven sadkat sevgi ve dürüstlük üstüne kurulu dedim.ve ciddi bir ilişkimiz var dedim..cok şanslıyız dedim..bileek söyledim hepsini..oda bana sen benim için cok degerlisin dedi..yanllış bişey yaptıysam özür dilerim dedi...insallah yapmıssa bile benım anladıgımın farkına varir da birdaha yapmaz inşallahhh

ev telefonunun fişi çekilmiş olsa bile arandığında normal çalar
hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin nefes nefese telefon etmiş olması sizi aldattığı anlamına gelmez
yerimseniben

arkadaşa katılıyorum tel fişi çekilmiş olsa...bozuk olsa telefon normal çalar
ama içine bir kurt düştüyse takibe alın ...
çok soru sormayın bu konuda...ortalığı bulandırmayın yani..sessiz.sakin bir şekilde emin olun..........derim ben

Ortada bir yalan olabilir de illa aldattığı anlamına gelmez.Belki çıkmıştır ama arkadaşlarıyla gezmiştir.Biraz sessiz kal bence öyle birşey olsa bile ortaya çıkar

Bizim dememizle mi belli olacak aldatılıp aldatılmadığın :delphin:
Belki adam seninle konuşurken tuvaletteydi, belki işi vardı,...
Belki de gerçekten evde değildi...
Neden yalnızca kötü ihtimalleri düşünüyorsun, iyi ihtimaller de olabilir...

Paranoya haline getirmemek lazım bu aldatılma meselesini bence.
Sonra eşeğin aklına karpuz kabuğu düşer :delphin:

hic bilmeden varsayimlarla yola cikmak anlamsiz gibi geliyor bana.
arkadasinda dedigi gibi ortaligi hic bulandirmadan herseyi biraz oluruna birakin.
erkeklerin her attiklari adimda aldatiyorlar diye bir sey olmaz derim ben.
kendine guveninizi gelistirirseniz,erkek arkadasinizda size bakis acisi degisir.
aranizda guven olusturmalisiniz.yoksa hep hayatinizi suphe etmekle geciremezsiniz.
bu sadece bu iliskinizde degil hic bir iliskinizde saglikli olmaz.

biraz kuruntu biraz güvensizlik işte sonuç ortada temeller sağlam olmayınca akla ilk gelen soru bu oluyor demmekki

Ben neden aldatıldığından şüphelendiğini anlamadım. Anlayan anlatsın bana bir zahmet.

Belki dediğiniz gibi çıkıp başkalarıyla gezmiştir, ama illa aldatma değildir. Yani siz çok sıkıyorsanız falan, erkekler haber vermeyi hesap verme olarak düşündükleri için size haber vermek istememiş olabilir.Bence de yakın takibe alın

Vallaha ben sende hicte paranoyok bir hal görmedim...süphlenmekte haklisin.:delphin:

Yok telefonun fisi cikik, yok evi arama, yok bilmem ne...banada tuhaf geldi acikcasi!!

Aldatilmissindir demiyorum kesinlikle...lakin erkek arkadasinin davranisi tuhaf!:delphin:

Ayrica biz kadinlar hissliyizdir bu konularda...süphelendiysen mutlaka vardir bir bildigin

Neden paranoyaklık olsun, ben de olsam şüphelenirdim. Aldatmasından değil de yalan söylediğinden şüphelenirdim. Aramaman için bu kadar uğraşmasının altında bir şey aranır, olur ara nasıl istersin de diyebilirdi.

Back
X