sizce aldatıldım mı?

Ben eşime okudum aynen yazdıklarını ve bir erkek yorumu alayım dedim çünkü biz duygusal bakıyoruz olaylara daha çok...seni üzmek istemem ama bir erkek olarak söylediği sey % 100 aldatılıyo :( evini ve evliliğini isteyen bir erkek kendi telefonunun böyle birşey için kullanılmasına izin vermez ayrıca bir erkeğin karısını göz göre göre aldatmasına kayıtsız kalmaz diyo ...benimde merak ettiğim madem arkadaşıyla alakalı bi durummuş arkadaşı başka bir hat alıpta neden yapmamış bunu ve senin eşini ateşe atmış ??????

o gün zaten o arkadaşıda yanındaydı.sesi geliyodu yenge benim suçyodu.um ne olur kusura bakma onun suçu yok di

itiraf etsin baska hıcbır turlu ıkna olamazsın...hep ıcınde kalır...arkdası esıne senın yanında ıtıraf etsın...

o gün zaten o arkadaşıda yanındaydı.sesi geliyodu yenge benim suçyodu.um ne olur kusura bakma onun suçu yok di

Bozacının şahidi şıracı misali böyle telefondan konuşmak kolay.O zaman o yüzleşecek eşiyle .Ya sizin evliliğiniz yada onun evliliği Sonuçta ortada bir aldatma var o zman onun eşinin yanında yüzleştirin onun eşi düşünsün ne yapacağını.Bakalım eşinin yanındada poyzazın eşi masum ben seni aladattım diyebilcekmi karısına.

eşimi seviyorum ama beni gerçekten aldatıysa ben yapamam şimdi bille ona karşı soğuğum şüphelerim var çünkü.nasıl konuştururum o kızı yaa ne olur yardım edin.

sonuçta eşini tanırsın hangi durumda nasıl tepki verir

bu olay olduğunda sana izah ederkenki durumu sana inandırıcı geldi mi?

Ben eşime okudum aynen yazdıklarını ve bir erkek yorumu alayım dedim çünkü biz duygusal bakıyoruz olaylara daha çok...seni üzmek istemem ama bir erkek olarak söylediği sey % 100 aldatılıyo :( evini ve evliliğini isteyen bir erkek kendi telefonunun böyle birşey için kullanılmasına izin vermez ayrıca bir erkeğin karısını göz göre göre aldatmasına kayıtsız kalmaz diyo ...benimde merak ettiğim madem arkadaşıyla alakalı bi durummuş arkadaşı başka bir hat alıpta neden yapmamış bunu ve senin eşini ateşe atmış ??????

Bu mantıklı bende eşimden bir erkek yorumu alayım bakalım çoğunluk ne düşünüyor???

şu an eşinizin arkadaşı o kızla nasıl haberleşiyor, hala eşinizin telefonuyla olamayacağına göre o zaman ortada ayrı bir cihaz var. eğer eşiniz sizi aldatıyorsa da o cihazı bulmanız lazım yani belki de başka bir telefon aldı iş yerinde bırakıyor orada konuşuyor o telefondan kızla.

bir de eşinizin arkadaşının eşi sizmişsiniz gibi o kızla konuşmayı deneseniz. yani eşinizin arkadaşı ali, alinin eşi ayşe. sanki siz ayşeymişsiniz gibi o kıza mesaj atın "ben alinin eşi ayşeyim kocam beni seninle aldatıyormuş" falan diye. bakalım o zaman ne diyecek?

olmadı eğer facebooktan mı nereden msnden mi haberleşiyorlarsa bir şekilde eşinizin arkadaşının hesabını hackleyin ve hesaba ulaşıp kızla sanki siz ali'ymişsiniz gibi konuşun bu sizin olayın konusunu açın. bakalım ne diyecek?

ya da eşinizi alın yanınıza telefonunu ver diyin kimseyle hiçbir şekilde haberleşemeyeceği bir an olsun ne arkadaşıyla ne o kızla, açın bilgisayarı kızla eşinizi konuşturtun, kanıtlasın. yani önce eşiniz canım falan desin samimi olsun kız ne diyecek diye bakın.

yani zor şeyler ama aklıma başka gelmiyor :/

Son düzenleme:

aynen sana katılıyorum canım :34: ayrıca eşinin telefonuna numarayı neden kaydetsin ki erkan diye.. Bu da bana saçma geldi :44:

Tam su anda esın nerde dıye soracaktım kı arkadas da cıktı sanırım...

Tam su anda esın nerde dıye soracaktım kı arkadas cıktı sanırım...(konuyu acan arkadas)

Aslında okadar açık anlatmışsın ki aldatıldığını ne desem bilemedim.herşey ortada gibi.Kendin kızla mesajlaşmışsın eşinin ağzından daha ne kanıtı olabilir ki ?

bence hiç araştırıp peşine düşmeye gerek yok,direk eşinizin arkadaşını karısını alın karşınıza açık açık konuşup anlatın herşeyi.Ozaman herşey dökülür zaten ortaya,evet biraz curcuna olur ama önemli olan senin evliliğin.Bu şüpheyle yaşayamazsın dahada kötüleşir hersey her geçen gün.

Hadi diyelim senin eşin iyi niyetli saf bir adam arkadaşına yardım etmek istedi ( ki asla inandırıcı değil ) neden kendi telefonuna numarayı kaydediyo ? Ve bir açık daha var kızlar gözden kaçırmayın... Bu adam nette tanışırken yani numara vermeden konuşmaya başladıklarında internette bir isim kullanmış olması gerekiyo. Atıyorum tanışırken kıza ahmet demiş olsa adını 1. Si kız neden numarayı sorgulama gereği duymuş ? 2. Si madem numarayı sorguladı neden arkadaşının adını kullanıyo bu adam, hat başkasının üzerine ama ben ahmetim demiyo ? Ve nette tanıştığı bir insanla bağlantı kuracak görüşebilecek kadar düşüncesiz bir kadın ne oluyoda verilen numarayı sorguluyo hangimiz bunu yapardık ???????

bence eşine falan demeden o adamın eşini bul ve konuş böle böle de ya seninki seni aldatıyo yada benimki beni. sonra kadında ok derse sen eşin ve o arkadaşını eve çağır bu arada onun eşide sizin evde olsun geldiklerinde görsünler ama. bakalım napıcaklar. eşin niye yuva bozuyosun derse sen yuvanı nasıl tehlikeye atıpta telini böyle bişeye alet ediyosun dersin. işte ancak böyle çıkar ak koyu kara koyun

Ya bır de sen esının numarasını sorgulatsana...cunku numarası sorgulatmaya acık cok az kısı var yanı acaba esının numarası acık mı?burdan bıle bır sey yakalayabılırsın...

adamlardaki rahatlığa bakın ,birbirlerini koruyorlar..
yuvamız yıkılacak korkusu da yok..

madem arkadaşı yapmış, ki yalan..
neden eşinin ismiyle konuşmaya devam ediyor,eşin neden buna müsade ediyor..

walla cnm eşin yalan söylüyor arkadaşı da uygun kafasına göre bulmuşlar birbirlerini iki kafadar o eşini,eşinde seni bir heves bir heyecan ugruna aldatıyor.:53:

Back
X