sizce aldatıldım mı?

Hadi diyelim senin eşin iyi niyetli saf bir adam arkadaşına yardım etmek istedi ( ki asla inandırıcı değil ) neden kendi telefonuna numarayı kaydediyo ? Ve bir açık daha var kızlar gözden kaçırmayın... Bu adam nette tanışırken yani numara vermeden konuşmaya başladıklarında internette bir isim kullanmış olması gerekiyo. Atıyorum tanışırken kıza ahmet demiş olsa adını 1. Si kız neden numarayı sorgulama gereği duymuş ? 2. Si madem numarayı sorguladı neden arkadaşının adını kullanıyo bu adam, hat başkasının üzerine ama ben ahmetim demiyo ? Ve nette tanıştığı bir insanla bağlantı kuracak görüşebilecek kadar düşüncesiz bir kadın ne oluyoda verilen numarayı sorguluyo hangimiz bunu yapardık ???????

evet aynen, aynı soruları ben de sordum birinci ya da ikinci sayfada. nereden tutsak elimizde kalıyor. bunu yapan arkadaş da evliymiş yani. bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...

esının tlfnunda neden erkan dıye kayıtlı madem arkadasının sevgılısı neden sızden gızleme geregı duyuyo arkadasının sevgılısı olsa bu rıskı nıye alıyo arkadası evlı dıyemı sızın evlılıgını noluyo pekı hıkaye yalan zaten tobe tobe bunları aynı yatakta yakalasan ben senı aldatmadım dıye kurana el basar bu erkek mılletı sener senın fılmındede oldugu gıbı karısına yatakta yakalanır sekreterıyle yaz kızım der ıs basındaymıs gıbı donla

dedim eşinin numarasını ver konuşacam.bana diyoki yuva yıkanmı olacaz.ben

değilim işte diyo

ba ba ba ne düşünceli adaaaaam..:32:
e arkadaşın senin tel.inden konuşmuş ya..
o zaman bizim yuvamız yıkılcak desene eşine..

üzgünüm ama bana çok da masumane gelmedi. ilk bahaneleri bu oluyo zaten ben bu işin peşini bırakma araştırmaya devam et derim

bi şey soylıyım mı konu acan arkadasımızın eşi konunun ustunu bı guzel küller bi güzelde üste çıkar olay kapanır gıder....
der ki milletin işine burnumuzu sokmayalım bızım yuzumuzden ayrılmasın der bana guwenmıyormusun dıye bıde uste cıkar
ahh bu erkekler ahhhhhh:47:

hatta yakında konu sahıbı eşimi haksız yere kırdım ilişkımıze guven sorunu soktum nasıl duzeltebılırım dıye konu acar okadar seytan bu erkekler:47:

bi şey soylıyım mı konu acan arkadasımızın eşi konunun ustunu bı guzel küller bi güzelde üste çıkar olay kapanır gıder....
der ki milletin işine burnumuzu sokmayalım bızım yuzumuzden ayrılmasın der bana guwenmıyormusun dıye bıde uste cıkar

hatta yakında konu sahıbı eşimi haksız yere kırdım ilişkımıze guven sorunu soktum nasıl duzeltebılırım dıye konu acar okadar seytan bu erkekler:47:[/QUOT

çok haklısın ama yazık eder kendini bunun peşini bırakmasın en başta kızı ne diye erkan diye kaydediyosun sen bi haltın olmasa bunu böyle saklarmısın 1 gün boyu tel kapatmalara başlamazmısın

hatta yakında konu sahıbı eşimi haksız yere kırdım ilişkımıze guven sorunu soktum nasıl duzeltebılırım dıye konu acar okadar seytan bu erkekler:47:[/QUOT

çok haklısın ama yazık eder kendini bunun peşini bırakmasın en başta kızı ne diye erkan diye kaydediyosun sen bi haltın olmasa bunu böyle saklarmısın 1 gün boyu tel kapatmalara başlamazmısın

tabı canım barız hatalı!!!:kkk::kkk::kkk::kkk:

esının tlfnunda neden erkan dıye kayıtlı madem arkadasının sevgılısı neden sızden gızleme geregı duyuyo arkadasının sevgılısı olsa bu rıskı nıye alıyo arkadası evlı dıyemı sızın evlılıgını noluyo pekı hıkaye yalan zaten tobe tobe bunları aynı yatakta yakalasan ben senı aldatmadım dıye kurana el basar bu erkek mılletı sener senın fılmındede oldugu gıbı karısına yatakta yakalanır sekreterıyle yaz kızım der ıs basındaymıs gıbı donla

cem yılmazın oyunundaki gibi...

-seni otelde bi kadınla görmüşler
+hangi otel? otelin adını söyle bi?
+ gel otur bi, kim dedi onu söyle?

böyle yanii erkekler..

neden böyleler ya bu erkekler. hiç bu yaptıkları erkekliğe sığarmı? kadın yapsa aynısı telefonuna kız ismi olarak kaydetse erkek çıksa msjlarını falan görse napar allah aşkına?

sizce aldatıldım mı konu başlıgı ile sormuşsun.okadar kadın aldatıldıginıza dair yazılar yazdı halada yazılıyor.fikrimizi aldın artık bu konuda ne düşünürsün bilmem ama ben eşimi yanlış anlamışım o beni çok seuiyor aldatmamış dersen pes dogrusu derim.niyemi okadar apaçık alanen yapmış ki sizde test edip onayladınz ki msj çekerek bunları göz ardı etmeyn derim

sizce aldatıldım mı konu başlıgı ile sormuşsun.okadar kadın aldatıldıginıza dair yazılar yazdı halada yazılıyor.fikrimizi aldın artık bu konuda ne düşünürsün bilmem ama ben eşimi yanlış anlamışım o beni çok seuiyor aldatmamış dersen pes dogrusu derim.niyemi okadar apaçık alanen yapmış ki sizde test edip onayladınz ki msj çekerek bunları göz ardı etmeyn derim

kesinlikle katılıyorum

kesinlikle katılıyorum

tşkler tatlım. Ama olacağı o yanlış anlaşıldı v.s gibi.ayrıca iki arkadaşın kafası da denk madem esinin arkadası aldatmış eee o aldatırken o ne arıyomuş yanında ayrıca oda boş durmamış sekil A da gôrüldügü gibi:17:

tşkler tatlım. Ama olacağı o yanlış anlaşıldı v.s gibi.ayrıca iki arkadaşın kafası da denk madem esinin arkadası aldatmış eee o aldatırken o ne arıyomuş yanında ayrıca oda boş durmamış sekil A da gôrüldügü gibi:17:

aynen canım ya cidden konu sahibi arkadaşımıza üzüldüm ama bütün kadınlar hem fikiriz

aynen canım ya cidden konu sahibi arkadaşımıza üzüldüm ama bütün kadınlar hem fikiriz

üzülsek ne yapıcaz ki.biz kadınlar o kadar safız ki kandırılmaya da çok müsayitiz gözümüzün önünde olup biteni bile göremiyoruz.bu sadece aldatılmak değil her konuda körüz.

ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:

"Napıyosun canım" diye çekilen mesajın saati ve günü önemli !Eşiniz o tarih ve saatte evdeyse ,o çekmiştir ve yalan söylüyordur..Ama üzmek istemem de aldatan erkeklerden hep bu tür açıklamalar geliyor maalesef..Yok arkadaşıymış da hep aynı şekilde yakayı kurtarıyolar...:20:

erkekler kadar birbirinin yediği haltları üstüne alacak cinsler yok bu dünyada...
bozacının şahidi şıracı olayı olmuş topu başka bir arkadaşına atmış bunda anlaşılmayacak bişey yok..

-neden eşinin tel.inden arasın kızını, kendi telinden arar.
-neden eşin böyle yanlış anlaşılmaya müsait bir durumu günlerce senden saklasın? zamanında söylerdi..
-kız elbette ki inkar edecek, evli bir adamla birlikte olduğunu biliyor, eşinin bekar olmadığını biliyor.
-eşin elbette ki inkar edecek, derdi senden ayrılmak değil ki, kızla gönül eğlendirmek
-madem inanmak istedin, inan geç, sorgulama.

telefon dökümlerini iste.
ne zaman kaç dk konuşulmuş.
mesaj dökümü diye birşey varmı bilmiyorum.
varsa onu da iste.
bana eşin yalan söylüyormuş gibi geldi.
tüm böyle yakalananlar arkadaşına atıyor suçu çünkü.

arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil

o gün zaten o arkadaşıda yanındaydı.sesi geliyodu yenge benim suçyodu.um ne olur kusura bakma onun suçu yok di

arkadaşım seni üzmek istemem ama affedersin salak yerine konmayı kaldıramıyorum
aynı şey benimde başıma geldi
bri gece mesajları yakalşdım ve bana direk arkadaşım benim telefonumu kullandı diye hikaye uydurdu
kadınlada konuştum ben asla senin eşini tanımıyorum yuvanı boşuna yıkma dedi (tembihlenmiş belliki)
daha sonrasında layları deşeledim ki
eşimin yatıp kalktıgı sevgilisiymiş o
neler yaşadım neler
yaa bu erkekleri ben allaha havale ediyorum
telefon dökümanlarına baktım ve ondada çıkmıştı o numara hemde 3 ay öncesinden beri
eşim o arkadaşını aradı ve konuşmayı bana dinletmişti
arkadı özür diledi mesajları unutmuşum diye ama ben yuıtmadım
yalanının kılıfını hazılamışsın dedim ki
malesef ben haklı çıktım
inşallah senin durumun farklıdır :(

Son düzenleme:
üzülsek ne yapıcaz ki.biz kadınlar o kadar safız ki kandırılmaya da çok müsayitiz gözümüzün önünde olup biteni bile göremiyoruz.bu sadece aldatılmak değil her konuda körüz.

kadinlar saf degildir emin ol. sadece inanmak o an oyle davranmak isine gelir... bu arkadasımız da oyle inanmak istemis inanmis. ama esinin kendisini aldattıgını ve guzel bi hikaye anlattıgının gayet farkında. ama kabul etmek isine gelmiyo. belki ayrılmak istemiyo, belki isin maddi boyutu var ayrılınca ne yapıcam dio, belki ailesi sahip cikmicak vs...

Back
X