sizce aldatıldım mı?

poyzaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
62
0
96
Ankara
ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:

ewli arkadaş neden böyle bir sevgili arama çabasna girmiş,
eşiniz neden böyle bir şeye göz yummuş da arkadaşına kendi tel verip
kıızı aratmş,bence mantıksıız,madem ögle alakasıı ykmuş eve niye girince telini kapatııyor
arkadaşım...aç gözünü etrafına bir bak...

ayrıca kızla ilgisi vardı belki,eşiniz tembihledi kıızı ögle sölemesi için gözünüzü açıın derim
araştrıın arkasıınıı brakmayn,o günden sonra eşiniz size nasıl davranıyor daha öncesinde nasııl dı
gözlemeleyin:50:

yalan....

aldatınca direkt erkek arkadaşın üstüne atıyorlar...

Geçmiş olsun , en tahammul edemedıgım erkeklerın kadınları saf yerıne koyup boyle hıkayelerle ınandırmaya calısmaları dahası da ınandırmaları ..
Eşinize inanmaya devam edin aldatmamış sadece aldatır gb yapmış ..

Aslında cok olumsuz yaklasıp bozulan sınırlenırını daha da fazla bozmak ıstemıyorum...senın oncelıkle yapman gereken o dedıgı arkadası her seyı ıtıraf edecek (sevgılısı olan bey).bırınden bırısı yanacak artık.zaten ortada aldatma varsa yansın da.yanı gercek bu olayı yapan kımse sen ,esın,o bey ve o beyın esı bır araya gelıp bırının ıtıraf etmesı...

eşinin ismini söyleyince çok samimi yazışmalar oldu diyosun

...erkekler bu gibi durumlarda hemen arkadaşına atarlar banada pek masum gelmedi bu olay...kadınıda tembihlemiş bu arada ağız birliği yapmışlar

eşin arkadaşına diyemezmiydiki bende evliyim ya karım duyarsa diye ?? al birini vur ötekine:47:

bir de şöyle bir şey şüphe ınsanı yıyıp bıtırıyor kadınlar ıcın durustluk cok onemlı..ıtıraf etse daha rahatlayacaksınız belkı yınede affetsenız bıle...

O zaman eşiniz o bunu yapan arkadaşı ile yüzleştirsin sizi.
Arkadaşı eşinizi korumak için evet bendim derse emin olmak için bunu onun eşine söyleyeceğinizi söyleyin bakalım ne olacak.
Sonuçta o kadınında eşinin onu aldattığını bilmeye hakkı var.

kendimi sizin yerinize koyuyorum, söyledikleri mantıklı sayılabilir. yani ben olsam inanırdım herhalde.

ama aklıma sorular geldi. şimdi birincisi o kaydedilen "erkan" ismi ne? eşinizin arkadaşının ismi mi yoksa başka bir isim mi?
ikincisi de eşinizin arkadaşının adı ali diyelim sizin eşiniz de veli. ali kızla tanışınca ismini söylememiş mi ki kız numarayı sorguladığında telefon velinin üstüne çıkınca garipsememiş? ali kıza "ben veli, telefon benim, ben oyum" dediğinde bir şey dememiş mi kız?
siz yakaladığınız gün o erkan diye kaydedilen numaraya atılan mesajın saatinde eşiniz arkadaşıyla mıydı?

bir de düşünüyorum yani ben aldatsam sonra da eşimi aldatmadım diye inandırmaya çalışsam daha kolay bir yalan atardım yani bu kadar ayrıntıya girmezdim çünkü illa eşiniz-arkadaşı-kız bu üç kişiden birinin aklı karışır siz sorguladıkça iyice karman çorman olur yalan ortaya çıkardı. yani aldatsa kendisini garantiye alırdı daha temelli bir yalan ile. gerçi şöyle bir şey var erkekler hemen arkadaşlarının üzerine atarlar böyle bir durumda.

son olarak, telefonu niye son bir haftadır kapalı ona takıldım, o kadar.

Son düzenleme:
arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil

arkadaşlar bu söylediklerinizin hepsi benim aklımdan geçenler işte .kızda aynı şeyi söylüyor.kızı aradım bak sende kadınsın anlaman lazım halimden diyorum yok diyo senin eşin değil

tabiiki öyle diyecek kabul edecek değil ya...
ozaman eşinin adını verdiğinde ben seni tanımıyorum demesi gerekmez miydi samimi konuştu diyosun

Açıkçası hiç inandırıcı değil söylemiş oldukları ve işin peşini bırakıp inanırsan 2. Kez yapması için ona yeni bir zemin hazırlamış olucaksın emin ol !!! Eşine inanmış gibi görün ve sürekli gözlem altında tut yeme içmesinden iştahından oturup kalkmasına kadar en ufak bir değişikliği hemen farkedecek kadar üzerine düş ama farkettirme.. Lavaboya telefonla mı giriyo özellikle sen uyuduktan sonra falan çünkü aldatıyosa yalnız kaldığı her an açık verecek durumda hareket eder...

Hep aynı hikaye. Arkadaşım tanıştı, onun sevgilisi, benim telefonumu kullandı cart curt. Karşılarında 12 yaşında bir kız çocuğu olduğunu mu zannediyor bu adamlar? Haliyle durum aldatıldığını gösteriyor arkadaşım. Şüpheler, acabalar boşuna oluşmaz bir insanda.

Son düzenleme:

Canım o zaman o kız eşinin arkadaşı ve eşi yüzleşecekler yoksa ben söylerim onun eşine de herşey çıksın ortaya.
Şimdi sen eşin eşinin arkadaşının evine gidin sen orada yüzleşirsin eşinin arkadaşı kendi eşinin yanında kabul etsin hatasını .

Yoksa senin eşini yani arkadaşını korumak için yalan söylemediği ne belli.

genemı aynı hıkaye yok ben yapmadım arkadasımın sevgılısı ya gecsınler bu ayakları koktu artık bu ayaklar...

arkadas demın de soyledım senın yapman gereken dedıgı beyı esı ıle bırlıkte cagırıp madem aldatan oysa esın o beye ıtıraf ettırmelı her seyı hem de esının onunde...

kendimi sizin yerinize koyuyorum, söyledikleri mantıklı sayılabilir. yani ben olsam inanırdım herhalde.

ama aklıma sorular geldi. şimdi birincisi o kaydedilen "erkan" ismi ne? eşinizin arkadaşının ismi mi yoksa başka bir isim mi?
ikincisi de eşinizin arkadaşının adı ali diyelim sizin eşiniz de veli. ali kızla tanışınca ismini söylememiş mi ki kız numarayı sorguladığında telefon velinin üstüne çıkınca garipsememiş? ali kıza "ben veli, telefon benim, ben oyum" dediğinde bir şey dememiş mi kız?
siz yakaladığınız gün o erkan diye kaydedilen numaraya atılan mesajın saatinde eşiniz arkadaşıyla mıydı?

bir de düşünüyorum yani ben aldatsam sonra da eşimi aldatmadım diye inandırmaya çalışsam daha kolay bir yalan atardım yani bu kadar ayrıntıya girmezdim çünkü illa eşiniz-arkadaşı-kız bu üç kişiden birinin aklı karışır siz sorguladıkça iyice karman çorman olur yalan ortaya çıkardı. yani aldatsa kendisini garantiye alırdı daha temelli bir yalan ile. gerçi şöyle bir şey var erkekler hemen arkadaşlarının üzerine atarlar böyle bir durumda.

son olarak, telefonu niye son bir haftadır kapalı ona takıldım, o kadar.

canım bu arkadaşı ben önce yasinim demiş kızda inanmamış sorgulamış eşimin adı çıkmış.niye yalan söylüyorsun senin adın bu değil demiş tamam benim adım işte veli demiş

Back
X