sizce aldatıldım mı?

Hafiye gibisniz kızlar tebrik ediyorum. :46::46::46:elinizden uçan kaçan kurtulmaz.:52:
Konu sahibinin affına sığınıyom ama bir arkadaş yazmış ona katılıyom. Madem evine döndün niye yazdnı buraya . şimdi kafan daha da çok karışacak. Keşkei ilk gördüğünde yazssaydın. Kesin boşattırırdık seni. :52:

Off cok zor bir durum kocani seviyorsa inanmak ister ama cok karisik bir durum . Bencede bayanla horusup gercegi ogrenin eger yalan soyluyorlarsa tek bir agiz yapmislardir. Kadini ikna etmeye calisin. Niye erkek ismiyle kayit ettigini soyledi mi?Allah yardimcin olsun cok cetrefilli olmus aciklamalar cok ikna edici gelmedi bana

ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:

kız telefonda sizin ,eşiniz olduğunuza nasıl inandıda konuş tu ben oraya takıldım.
Eğer bir ilişkileri olsa başka bir erkek sesini bile tanırdı.
Enteresan

bariz yemişler sizi
benim arkadaşım benim telefonumdan benim ismimle niye sevgilisiyle konuşsun ki?
kim bu hayali arkadaş acaba?
bariz aldatılmışsınız bence daha soruşturmaya gerek yok.

kız telefonda sizin ,eşiniz olduğunuza nasıl inandıda konuş tu ben oraya takıldım.
Eğer bir ilişkileri olsa başka bir erkek sesini bile tanırdı.
Enteresan

Pardon ben mi yanlış anladım,Parkon ,sen bayan sesiyle eşinin yerine geçip de kızla konuştuğunu mu anladın :3:Sanırım mesajlaşmış sadece ,mesajda yazmış ben şuyum diye..:28:

ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca deditabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettimimi görüşmeler oldu[/COLOR.pek sam]..ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:

ben yanlış mı anladım,yukarda eşimmiş gibi konuştum diyor.

aldatıldığından şüphe ediyorsan ortalığı velveleye vermeyeceksin iz peşine düşeceksin neden?

aldattıysa emin olursun için içini yemez aldatmadıysa da boş yere adamın günahını almamış olursun huzurunuz bozulmaz

ama bunu yapabilmekte soğukkanlılık isteyen bir durum...

sen ikisinide uyandırmışsın artık beraber olcaklarsa bıle senden 2 kere saklarlar ve başarırlar anlaman çok uzun sürer...

ki bence aldatmış seni...kıvırıyor..sende eve dönmüşsün yani unutmaya ve ikna olmaya razısın ,belki kendin bile farkında değilsindir ama eve dönmen buna işaret,onun için bence daha fazla kurcalama aldattıysa da aldatmış yani...
aldatmışsa boşayacak mısın?

canım öyle yeminler ediyoki yapmadım diye inanmak zorunda kaldım bi se olaylar bu şekilde gelişince mecbur döndüm.ama bu şüphe beni bitiriyor

%3Cspan%20class=

Öncelikle belirtmeliyimki bır kadının basına gelebılecek en kötü durum allah yardımcın olsun...Bende acızane fıkrımı soylemek ısterım,herne olursa olsun bır sekılde esıne olan guvenın kaybolmus guvensız saygısız bır evlılık zaten olmasın şu varkı esın yuva yıkmayalım derken acaba arkadası cokmu o yuvayı haketmıs yıkılmasın ıstemıyor bunlar tamamen düzmece canım esın senı aldatmıs bu gercek amma herkes ıkıncı bır hakkı hakeder dersen tekrar senı aldatmasına zemın hazırlarsın cocuk varmı bılmıyorum varsa evladın ıcın katlanmalısın dersek buda senın hayatın boyunca herzaman kuskularla yasayacagın anlamına gelır yınede sen karar verecen yaa gozunu kapayıp eşimdir erimdir ne yapsa yerıdır dıyecen yada hayat benım hayatım 3 gunluk dunyada boynuzlanmayı haketmıyorum kendı ayaklarımın ustunde durabılırım der hayatını yasarsın kımseye muhtac olmadan sen bır bıreysın ısteklerın var ezdirme kendını derım vahım bır durumun yok herkesın basına gelebılecek seyler en onemlısı saglıgın sen saglıgından olursan zaten senı ıkıgun saklamaz koyar kapının onune sen guclu ol kı o senı ezemıyecegını anlasın eger bır kısının aklında aldatma duygusu varsa zıncıre baglasan yıne aldatır arkadasım sende psıkolojın bozuk bır durumda kala kalırsın hersey gonlunce olsun haa bu arada hep beraber şu şarkıyı soyleyelım ALDIRMA DELİİİ GÖNLÜÜÜM GİDEN GİTSİN SEN ŞARKILAR SÖYLE İÇİNDEN BOŞVEEEEEEEEEERRR:)))

evet çocuğum var.çocuğunun üstüne yeminler edince acaba olabilirmi diyorum.belki doğru söylüyodur.ama bu olayın peşini bırakmıyacam zamana bırakacam ve gözliyecem.en ufak bi hatasını yakaladığımda bitirecem.

valla kusura bakmayın da arkadaslar erkekler yine yırtar bu durumda.diğer arkadasın eşine anlatır kocası; işte veli böyle bi aptallık yapmıs bunu da karısı ögrenmiş o da o an sucu bana atmıs ama cok pişman eşini de kaybetmek istemiyor diğer kızla da görüşmüyor zaten yardım etsende yuvaları yıkılmasa yazık günah filan diye o kadını da kandırır bunlar ikna ederler senin yanında böyle oyun da yaparlarsa sasırmam ben.kadın yüzleşme anında tepki gösterir bagırır cagırır ama oyundur işte.

herşey olabilir.karşımdaki kızın biraz vicdanı olsaydı okadar dil döktüm yok diyo

konuşma olmadı ben msj attım eşimin adıyla oda cevap verdi,

şüphe içinden hiç gitmeyecek aklının bir köşesinde hep aceba olarak kalacak ama madem affettin bence temcit plavı gibi ısıtıp ısıtıp önüne koyma unutmaya çalış iyi olan yönlerini düşün :34:

sizce ben bu kızı bidaha arasammı?bide bu ayın sonunu bekliyorum.eşimin 2 tane hattı var biri faturalı bakalım.yakalandıktan sonra görüşmeye devam etmişlermi.eşimin aklına detaylı fatura gelmez çünkü

üzerine attıgı arkadaşı da evli madem sizde onu karısına söylemekle tehdit edin. mutlaka acık verecek dökülecektir taşları

ben3.5 yıllık evliyim.eşimin tlfları hep açık olurdu ama bi tlfnu akşamları geldiğinde sürekli kapatmasından şüphelendim.aramızda zaten 1 haftadır bozuktu.sonra bi gün duşa girdiğinde tlf açtım erkann diye kaydettiği birine napıyorsun canım diye msj çekmiş.aradım bi bayan çıktı ses vermeden kapattım.sonra içim içimi yedi o gittikten sonra elimde olan bi hatla msj çektim numaraya tanımadı eşimin ismini söyleyince tanıyamadım canım farklı numara olunca dedi.tabi ben iyice uzattım eşimmiş gibi konuşmaya devam ettim.pek samimi görüşmeler oldu.ben son noktayı koydum ve o eve gelmeden evi terk ettim onada yolda msj yazarak herşeyi anlattım.tabi bunun üzerine bi tlf trafiği başta açmadım sonra illa aç anlatacaklaım var deyince açtım.bana dedikleri arkadaşının kız arkadaşıymış.kızla internetten tanışmış bunun numarasından aramış.kızda bu numara kimin diye sorgularken eşimin adı çıkmış sonra arkadaşı evet ben oyum demiş ve görüşmüşler.kızıda aradım bana diyoki ben sizin eşinizi gerçekten tanımıyorum arkadaşım bu numaradan arayınca bende numarayı sorguladım sizin eşinizin ismi çıktı diyo.eşinizin hiç alakası yok diyo.eşimin ettiği yeminlerede inanarak tekrar eve döndüm ama aklımda hala soru işaretleri var bunu yapan arkadaşıda evli madem o kendi numarasını vermiyo seni niye böyle bi tehlikeye atıyo vs vs böyle işte kızlar bana bi akıl verin bu şüphe beni bitiriyor acaba gerçekten aldatıldımmı?:26:

ben olsam eşşeği sağlam kazığa bağlar kadına önce kalayı basardım. doğruysa sevinirim yalansa içimde kalmamış olurdu. ama bu sıcağı sıcağına olur. onu bi allah bide eşin bilir. kadının adını erkek adıyla niye kaydetmiş peki gecici konuşmussa arkadaşı ne diye kayıtr ediliyo

Ben eşime okudum aynen yazdıklarını ve bir erkek yorumu alayım dedim çünkü biz duygusal bakıyoruz olaylara daha çok...seni üzmek istemem ama bir erkek olarak söylediği sey % 100 aldatılıyo :( evini ve evliliğini isteyen bir erkek kendi telefonunun böyle birşey için kullanılmasına izin vermez ayrıca bir erkeğin karısını göz göre göre aldatmasına kayıtsız kalmaz diyo ...benimde merak ettiğim madem arkadaşıyla alakalı bi durummuş arkadaşı başka bir hat alıpta neden yapmamış bunu ve senin eşini ateşe atmış ??????

evet diyo yapamamalıyıdım nasıl öyle bişey yaptım aklıma gelen başıma geldi diyo.bi anda verdim diyo yani kendi çapında saçmalıyor

diyelimki doğru söylüyor.böyle bir aldatma yok (inş.yoktur.) neden sizin evliliğinizi tehlikeye atıyor.her koyun kendi bacağından asılır.yani o arkadaşının evlilği mühim sizinki değilmi? bu bile bence çokkkk garippp.arkadaşının karısına açardım konuyu şahsen!!! benim içim içimi yesin herkes rahat etsinn ohh ne ala memleket.önce sizin evliliğiniz mühim olan.elbette diğer evlilikte kendince mühimdir ama enazından eşiniz böyle bişey yapmadı arkadaşı yaptıysa eşinin haberi olmalı.kadının kadına borcudur bu.

Back
X