sizce aldatıldım mı?

Bugün açılan konular da hep yakışıklı erkekler söz konusu.
Şöyle böyle ama çok yakışıklı.
çok yakışıklı ayrılamam demiyorum çak yakışıklı ve cok kızla muhatap olucam gibi görünüyor dedim iyi okuyun ne yöne çektiniz böyle tiple yargılayacak yaşı geçtim ben sizde ön yargılı olmayı geçin

Tiple yargılayacak yaşı geçtiniz hımm ama telefonu elinden alacak, mesajlarına bakacak, sosyal hesaplarından kızları sildirerek egonuzu tatmin edecek yaşı henüz geçmemişsiniz malesef.

Kızlarla neden siz muhattap oluyorsunuz bir kere bu önemli.Siz sevgilinizin sahibi misiniz ? O sizin küçük çocuğunuz falan mı ? Onun ağzı,dili yok mu,konuşup halledemiyor mu böyle durumları ?

Bir insanla sevgili olmanız demek onun hayatına/değerlerine/arkadaşlık ilişkilerine karışma hakkı vermiyor size.Hoşunuza gitmiyorsa bazı şeyler ayrılırsınız ya da düzgün bir şekilde konuşursunuz.Hesaplardan sildim,kızlarla muhattap olacağım falan nedir yani ?

Cevap vermemis kiza. Aldattigini nerden cikardin ki? Fazla tepki vermissin bence.
eski mesajları okuyamadım bi yanadan istemedim de yeniyiz bu kadar hakkım var mı die sorguladım bi yandan ben ona zamanımı veriyorum kendimden fedakarlık ediyorum herşeyim göz önünde yanlış insanı mı tercih ettim diye düşünüyorum ben görmeseydim konusmaya dewam eder miydi diye düşünüyorum

kızla muhatap olduğumu nerden çıkardınız lütfen gercekten merak ediyorum nerde öyle bi yazım geçti başka bi konu mu okudunuz yanlış yazdınız heralde

Etseydi cevap vermis olurdu coktan. Kiz seviyodur atmistir. Sevgilinin sucu yok bence. Yani en azindan su gordugun kadariyla. Kizi da aratman yanlis olmus. Bilmiyorsa sevgilisi oldugunu yazmistir. Herseyin bi usulu var. Duzgunce ogrenmesini saglayabilirdi. Sen bu sekilde ogrenmek ister miydin mesala? Cok fevri hareket etmissin. Biraz haksizlik etmissin sevgiline. Suan ne durumdasiniz konusuyor musunuz?

Kız ona "sen şerefsizsin" dediyse, kıza kesinlikle umut vermiştir. Aldatmış ya da görüşmüştür.

Sen ara dediğin için de mecbur kalıp aramış. Yoksa kızla iletişimi kesmezdi.

Kız ona "sen şerefsizsin" dediyse, kıza kesinlikle umut vermiştir. Aldatmış ya da görüşmüştür.

Sen ara dediğin için de mecbur kalıp aramış. Yoksa kızla iletişimi kesmezdi.
dimi bende öyle düşündüm o an

Tiple yargılayacak yaşı geçtiniz hımm ama telefonu elinden alacak, mesajlarına bakacak, sosyal hesaplarından kızları sildirerek egonuzu tatmin edecek yaşı henüz geçmemişsiniz malesef.
bundan önce bir yıllık beraberliğim vardı birgün telefonunu kurcalamadım kişiden kişi ye dawranış biçimi de değişiyor canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…