sizce aldatıldım mı?

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
4 senedir tanısıyoruz 2 aydır beraberiz hemen hemen hergün görüşüyoruz ewlerde birbirine çok yakn en son iki gün önce iş cıkışı görüştük telefona bi arama geldi telefonn calıyor bak dedim açtı.. bi arkadasydı telefon kapattktan sonra whatsapp mesajı gelmişti daha önce hiç telefonuna bakmamıstım gir bakalm dedim girdi eski mesajlara baktm bi bayan yazmıs ac dedim hayr dedi sonra actı eski sewgilisi yazmış sonra bi şiir yazmış sewdiğini falan anlatmış uzunca bu mesaj iki gün önce yazılmış ama bu cwp wermemiş eskilere ilerledim konusma vardı teli aldı elimden bişey yok dedi bırak beni dedim bırakmadı o halde kızı arayacaksın ben inanacam dedim yok dedi baktı durum ciddi aradı beni birdaha arama msj atma sewgilim var dedi kızın sesi geliyo kapattı sonra teli kız msj attı sen şerefsizsin falan gibi sacma seyler..... ewe biraktı beni sonra msj attı artık olamayacıgını söyledim olsa bile mutsuz olacagımızı belirttim üsteledi..birkaç gün konusmadm şimdi yine konusuyoruz hiçbir sosyal hesap kullanmıycaksın birtek instagram 600 kişiden 200 sildi tek bayan ben kaldm çok agır şartlar kostum neden dedi ceza kesiyorum dedim :) kızlar aldatılıyor muyum ? ( çok yakışıklı etrafında cok kıza denk gelicem biliyorum sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım)

Bence mesafe koy. Cevap verme bir süre arama sorma falan.Üzer seni gibi geldi bana. Dönerse senindir mantığı yani

Kenidini biraz geliştir.Daha 60 günlük bir ilişki,isterse 6 senelik evlilik olsun telefonun çalıyor bak,aç bakim watsapını,bırak beni,kızı arayacaksın,sosyal hesap kullanmayacaksın.....bu nasıl bir tutum nasıl bir hadsizlik nasıl bir görgüsüzlük nasıl bir kendine güveni olmamak.Kimin kime bu kadar karışma hakkı var.4 yıldır tanıyorum diye,60 gündür sevgili diye hayatımda olan biri (daha ilişki olarak birbirini tanıma aşamasında) bana emir kipiyle konuşacak,kimle konuşup hangi hesaba girdiğime karışacak bi de alttan aldıkça,yok olmayacak mutsuz olacağız.....diyecek.Neymiş çok yakışıklıymış.Zaten kızlar da sadece yakışıklılık arıyor.Ya da erkekler sadece güzellik arıyor.Beyni olmasın ama yakışıklı olsun güzel olsun.Bu gidişle zaten sana güle güle der merak etme.Hiç bir erkek bu derece pervasızlığa katlanmaz.

Aldatildiysan sosyal medya hesaplarini sildirerek mi cezalandiracaksin?
Aldatilmadiysan niye sosyal medya hesaplarini sildiriyorsun?
Koskoca adam pavlovun kopegi gibi odul/ceza sistemiyle mi yola geliyor?
Neyse aldatildiginizi dusunuyorsaniz ayrilin, dusunmuyorsaniz durup dururken iliskinizi yipratmayin.

Aldatılmıyorsan da aldatılacak ya da terk edileceksin... Çok sürmez.

hem kendin arattıyosun, hem kendin ayrılıyosun ne mana? azıcık hareketleriniz mantıklı olsun cidden, madem ayrılcaksın ne demeye kızı arattıyosun, ego tatmini mi? ilk gördüğünde mesajları, ben sana güvenemem deyip ayrılsan neyse de çok saçmalamışsın.

katlanacak benim güvenimi sarstıysa katlanacak sildi bana ciddi bir ilişkiden bahsedip güvenimi yıkabiliyorsa her attığım adıma karışıyorsa katlanacak herkesi sildi en sonda ben engelledim onu bi süre böyle gıcık bi dürtü var aldatıldım diyemem ewet ama güven azaldı düzelt bunu yoksa mutlu olamayız dedim uğrasıyor karışmasamıydım iki aylık bir beraberlik diyosunuz şimdi susayım daha erken bi dört ay sonra karışırım mı demeliydim?

aramda bişey yok dedi hep arıyor diyince ara sewgilin olduğunu söyle dedim belki birdaha aramaz sonra eski msjları okumama izin vermeyince oldu olanlar

Adamı kısıtlamakta neyin nesi yahu. Haklıyken haksız duruma düşen insanlarda bir acayipsiniz. Şu tavrından sonra adamın yerinde olsam ben uzatmazdım ilişkiyi

şöyle bir mantık yürüterek.... gerçekten aldatıldıysam silecektir eğer aldatılmıyorsam silmeyecektir neden mi? suçluluk duygusu erkek piskolojisi ortamı yumuşatma dediklerim olunca inanacağıma inanması ...ve sanırım aldatıldım

Adamı kısıtlamakta neyin nesi yahu. Haklıyken haksız duruma düşen insanlarda bir acayipsiniz. Şu tavrından sonra adamın yerinde olsam ben uzatmazdım ilişkiyi
ona yazdığım bir mesaj da şöyle demişim.... bu olayı yasamamış olsaydık hiçbi zaman karışmazdım eşim olsan bile..

ona yazdığım bir mesaj da şöyle demişim.... bu olayı yasamamış olsaydık hiçbi zaman karışmazdım eşim olsan bile..
Tam tersi eşiyken karışma hakkın var sevgiliyken değil ki. Yani sen mesajları okumadın mı yanlış bir şey gördün mü?

200 kisiyi silse ne olur, tum hesaplari kapatsa ne olur yani?
Yapacak olan adam yine yapar ki yapacak da.

Reactions: KV_
İnstagramdan kızları sildirince sorun çözüldü hemen tabii ikili idare ediyormuş bence tek sen aldatılmamışsındır ama iki aylık ilişkiymiş zaten çok ümitlenme bitecek gibi gözüküyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…