düşünün biriyle ewliliği düşünüyorsun eski sewgilisi msj atıyor sen olsan bakmaz mıydın kızın mahremi nerde biliyo musun sewdiğim adamın cebinde okumamak hesap sormamak mümkün mü şimdi suçlu ben mi oldumneden eski mesajları okumak istiyorsun neden kızın mahremine tecavüz etmeye çalışıyorsun amacın ne ki
taviz vermemek olduğunda neler olabilecegini beni kaybedeceğini beynine aşılayabilmek eminim şu an sessiz kalsam sonra nede olsa susmustu affeder diyecek erkekleri tanımıyorsun kısıtlamak gerekiyor bunu başta beceremessen sonra hiç beceremessinAldatıldığınızı düşünüp cezalandırıyorsanız neden berabersiniz ?
Aldatılmadığınızı düşünüyorsanız neden cezalandırıyorsunuz ?
sewgililikte kasıt ne ? bugün var yarın yok düşüncesi mi ben ona zamanımı verdiysem o da bana hesap werecekTam tersi eşiyken karışma hakkın var sevgiliyken değil ki. Yani sen mesajları okumadın mı yanlış bir şey gördün mü?
sewgililikte kasıt ne ? bugün var yarın yok düşüncesi mi ben ona zamanımı verdiysem o da bana hesap werecek
türkçe de yabancı kelime de yok neden kullanılıyor ?Alfabemizde "w" harfi yok. Yeni transfer ettiler de ben mi bilmiyorum?
türkçe de yabancı kelime de yok neden kullanılıyor ?
Senden önceki mesajlasmalarina bakma hoş bir şey değil bu. Sevgilin cevap vermemiş işte mesajına aldatildigini dusunmuyorum.[/QUOT
hadi diyelim eski mesajlar neden telefonda duruyor bu bile ilgi çekici olmaya yetmiyor mu?
yeteri kadar türkçe bilmemenizden kaynaklanıyordurYabancı kelime kullanmak başka bişey. Bazen o yabancı kelimeyi tam anlamıyla karşılayacak türkçe kelime bulunamaz, o yüzden kullanılır. Gereksiz yere kullanılıyorsa kullanan kişiyi de uyarırım.
Forumda bu yaptığınız yasak.
yeteri kadar türkçe bilmemenizden kaynaklanıyordur
ispiyon yakışmadı arkadaşımPolemiğe girmeyeceğim cezam yeni bitti. Siz çok bildiğiniz için kurallara uymayı beceremiyorsunuz herhalde.
Mune arkadaşa forum dilinin Türkçe olduğunu hatırlatır mısın?
neden ceza aldınız yoksa sizde x mi kullandınız:))Polemiğe girmeyeceğim cezam yeni bitti. Siz çok bildiğiniz için kurallara uymayı beceremiyorsunuz herhalde.
Mune arkadaşa forum dilinin Türkçe olduğunu hatırlatır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?