sizce aldatılıomuyum?:(

oznurx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
8
0
0
İzmir
konuya nasıl baslasam bılemıorum kocamla biz bes senedir evliyiz.4 gündür çok değişti benimle konuşmuyor ilgilenmiyor işten gece 10 da gelmeye başladı aslında 6 da çıkıyor bana geç kalcağını haber bile vermiyo geldiğinde direk yatak odasına geçip kapıyı kapatıp sessiz sessiz telefonla konuşuyor 2 saat sürüyo hergün hem akşam hem sabah yıkanmaya başladı kıyafetine özen göstermeye başladı kendine çok özen gösteriyo pazar günleri işi olmaz normalde bizimle geçirir zamanını sabah 10 da gitti ve bu saate kadar gelmedi ben bişey olduğunda mesaj atıyorum yada arıyorum telefonlarıma cevap bile vermiyor

nereye gittiğini söylemedimi mesela bugün,birazcık çaktırmadan kontrol altında tutun bence eşinizi ben olsam takipte ederdim nereye gidiyor diye.

nereye gittiğini söylemedimi mesela bugün,birazcık çaktırmadan kontrol altında tutun bence eşinizi ben olsam takipte ederdim nereye gidiyor diye.

nereye gittiğini söylemedi 2 tane çocuğum olduğu için bakacak kimsemde yok onun için takip edemiyorum

anladım canım pek tlf izinsiz kurcalanmasından yana değilimdir ama bazen hak ediyorlar galiba çaktırmadan tlf falan kontrol etsen üfff bende beş yıllık evliyim sanki bu erkeklere beş yıldan sonra bişeyler oluyomu ne?

çok anormal bi durum bence,bu saate kadar arayıp sormadınız mı nerede olduğunu
4 gün önce davranışları böyle değilmiydi peki?
gideceği yerleri daha önceden size haber vermezmiydi yada geç kaldığında haber vermezmiydi,2 saat insan kiminle konuşur ki telefonda konuşurken yanına girip sorsaydınız keske yani siz yokumuşsunuz gibi yaşamaya başlamış sanki, karşınıza alıp bi konuşun

Bu anlattıklarınız hiç normal şeyler değil. Şahsen endişe duyulması gereken bir durum. En kısa zamanda karşınıza alıp bu değişimin sebebini ve huzursuz olduğunuz konuları konuşun. Aksi halde bu durum uzadıkça hem siz daha fazla acı çekmeye başlıycaksınız hemde eşiniz bu saçma duruma iyice alışıp normal birşeymiş gibi devam edecek iyice dibe vuracak, üstelik siz ses çıkartmadıkca bundan güç alacaktır. Çok geçmiş olsun, konuşun hemen..

çok anormal bi durum bu.özellikle iki saat telefonda konuşması ve sabah akşam yıkanması daha bi garip.siz sormuyormusunuz kimle konuştuğunu.

bir erkeğin aldatma belirtileri nelerdir sorusuna verilecek yanıtları eşin yapıyor..
tel.de ne konuştuğunu dinle veya tel.dökümüne bak..
pis kokular geliyor burnuma

Saat 10 a kadar nerde olduğunu sorduğunuzda cevabı nedir?

bu durum ne zmandır böle??? hiç normal görünmüyor.inş farklı bi durum vardır ortada ama seni sanki yokmussun gibi devre dısı yasaması cok garip.

yatak odası sadece eşinizin üzerinemi zimmetli?
2 saat telefonda konuşmakta neyin nesi,kapıyı açıp sormuyormusunuz hopp noluyoruz kim o diye?

Vallahi içinize kurt düşürmek istemem zaten düşmüş de;

bi kadını eve getirmediği kalmış.

malesef aldatılıyorsun. yakında yakalarsın

ama boşanmayacaksan bilmiyormuş gibi yap adamla yüzgöz olma

Profilinizde : Bekar ve öğrencisiniz,çocuğunuz yok...... Ama 2 çocuk var ve evlisiniz üstelik aldatılıyorsunuz

en iyisi takip etmek o zaman her şey netleşir çocukları bırakacak birisi bulmalı yoksa sorsan söylemez ayrıca 2 saat konuşmak falan garip geldi bence gizlice dinlemelisin.daha önce nasıldınız güvenir misiniz birbirinize?

profıl bılgılerını saklamayı unutmuşsun zaten senın anlattığın gıbı bı erkek karakteri düşünemedım 4 gun içinde adam deliriyoo varmı böle bişi hayır adam 2 saat konuşsa bile kadın o telefonu yutturur sonrasında

Son düzenleme:
Ben aldatıyorum diye ıslak imzalı kağıt vermemiş bir tek..
Demek geçti içimden ama, demeli miyim bilmiyorum... :/

sorunun cevabını kendin vermişsin canım niye soruyorsun ki ?.sence bu aldatılmak değilde ne?..şu 2 saatlik gizli telefon muhabbetleri ve habersiz geç gelme olayı olmasa,derim ki adamın günahını alma ama maalesef ne acı ki aldatılıyorsuncanım ..bence gizliden gizliye takip et,ve savcılıktan mesaj,arama dökümanını çıkarttır .. :113:

kocan eve geldiğinde hiç sormuyormusun bu saate kadar nerdeydin diye yada telde konuştuğunda kimle konuştun niye sessiz sessiz konuşuyorsun diye sormuyormusun canım iyi sabırlıymışsın:26:umarım aldatma durumu yoktur diyeceğim ama eşinin davranışları hiç normal değil

ben kardeşimin kinden giriyorumda ondan.şimdi geldi eşim dedimki senden ayrılmakistiyorm dayanamıyorum artık diye tamam dedi bu evde kal ben annemin evine giderim dedi tamam dedim şuan annesinin evinde hiç bir açıklama yapmadı bana canım çok yanıyor sinirden kudurcam Allah belasını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…