sizce aldatılıomuyum?:(

niye sormuyosunuz demişiniz sorduğumda dayak yiyiyorum onun için susyorum

Ya arkadaşım.
Diyorsunki adam beni aldatıyor sanırım. ikide çocuk var. Bunca yılını vermişsin. evlat vermişsin adama. Sormadınmı Ne oluyor napıyorsun sen diye? Valla tuhafsınız yani

bunu okuyunca şok oldum resmenne yani bu kadar basit mi ayrılmak adam çok tan vazgeçiş evliliğindenüstelik soru sorduğunda dayak da atıyormuş Allah böyle vicdansızları pislikleri bildiği gibi yapsın ben bile burda sinir oldum seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcın olsun

Allah razı olsun benim derdime ortak olduğunuz için yazdıkça rahatlıyorum çok kötüyüm ya böyle küçük çapkınlıkları vardı ben yine ayrılmıştım ama ailem bana sahip çıkmadı 6 ay kaldım zehir ettiler hayatı bana bir odaya kapatıp mahvoldum babamda dövüyodu beni sonra eşime yine döndüm ama hiç depğişmedi çok yorgunum canım yanıyo

kadının ailesi çok önemli aile arkanda olmayınca erkek daha da kuduruyor
2 de çocuğun varmış üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemedim
beyinsiz bu erkek milleti

Gerçek misin arkadaşım sen?Gerçekten merak ettim.

zaten sen hep bana muhtaçsın ailene gidemezsin istemiyolar seni diyodu çok zoruma gidiyodu valla canıma kıymayı bile düşünüyorum ama çocuklarım var diyorum sen salakmısın diceksiniz hemde çok onu okdar çok seviyorumki kendimden bile nefret ediyorum bu yüzden

Umursamazlık şiddet saygısızlık ne ararsan var maşallah...
2tane de günahsız yavru var.
Hadi birini yaptın böyle bir adamdan.
Neden 2.yi yaptın be arkadaşım...Olan hep o çocuklara oluyor zaten.
Ailenden de şiddet görüyormuşsun.Çok üzüldüm ailenin sahip çıkmamasına.
Kadın sığınma evleri var mor çatı vs onlara başvurmayı düşünmez misin?
Çocuklar kaç yaşında?
İcra edebileceğin bir mesleğin de yok galiba değil mi?

küçük çapkınlıklarına nıye göz yumdun ?

ortada ıkı çocuk var sen boşanalım dıyosun adamda tamam ben annemdeyım deyıp gıdıyo ee bu çocuklar evde süs eşyasımı konu sahıbı yazdıkça dahada hayrete düşüyorum

ozamani ayrıldığımızdada sahip çıkmadı bana çocuklarıma orda burda yemiş paraları hep. bu kadın sığınma evlerinde acaba çocukları kabul ediyolar mı nasıl gidebilirim bilginiz varsa bilgilendirirmisiniz

Kardeşinizin üyeliğinden yazamazsınız yasak, kendi üyeliğinizi kullanın lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…